všem přeji krásný sobotní večer
Annax asi to tu někde zapadlo ,ale od první návštěvy nutriční jím pravidleně , je to sice boj jak s časem tak s tím ,že pocit hladu přes den prostě není a těžko si zvykám na myšlenku ,že mám jíst i když nemám hlad ,ale nařídím na mobilu budík ,nosím krabičky a 5-6 porcí dám s přehledem ( je fakt ,že některý den jsem vyjma snídaně a večeří jen na kefíru a pod ,ale to jen vyjmečně ) tahle moje snaha se mi odvděčila cca -4kg ,víc ani prd . Kde je problém vím docela přesně , velikost porcí , žádná dietní kuchaně a co je vůbec nej tak večerní zobání

přesně to co se nemá . Prostě bez vůle a disciplíny . Bandáže se bojím z jediného důvodu , právě aby se něco po čase nepokazilo . Dočetla jsme se tu o zvracení ,dávení , bolestech a i přes nejezení se stejně nehublo . A pak mám kamarádku ,která s bandáží zhubla a opravdu hodně ,ale začal jí reznout port a dlouho trvalo než se badáže zbavila .Jsem smířená ,že nikdy nebudu éterická víla a ačkoli mi váha v ničem nikdy nebránila , po příchodu sem na forum se mi myšlenka zhození pár desítek kg zalíbila a těšila jsem se na dobu až budu menší a koupím si třeba kozačky , které dneska sice nosím taky ,ale pořídit si je obnáší návštěvu ševce , nikoli obchodu s obuví , nebo že místo několika chlebíčků na oslavě mi bude stačit jeden a takové ty prkotiny .
r.ybicka úplně tě chápu a moc bych ti přála ,abys statistikám natrhla zadek a povedlo se ti vlasními silami
Zakletá, Zahradnice, Dev ať už je jen a jen líp