fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 25 srp 2025 12:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2597, 2598, 2599, 2600, 2601, 2602, 2603 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 13 bře 2013 15:28 

Všem přeji hezký den, i když ten sníh se mi moc venku nelíbí. :(

Nějak mi chybí energie ...

Obrázek

před operací zhubnuto 9kg, tubulizace 20.02.2013 v Turnově (MUDr. Hrubý), DM 1. typu a vysoký tlak

36 let, 2 děti

5.den po opce vysazení prášků na vysoký tlak :)

PříspěvekNapsal: 13 bře 2013 17:56 

JUPÍÍÍÍ,ZVÍTĚZILA JSEM NAD METŘÍKEM :lol: Ines myslím na tebe :wink: Andre tak se ti to sakra krátí že?Budu na tebe myslet! :P

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg

Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec

PříspěvekNapsal: 13 bře 2013 18:05 

Ahoj Holky, tak se mi podařilo konečně jaksi šestým smyslem přemontovat můj ntb. tak aby tady reagoval na kabel, je nainstalovaný na domácí wifi a nemám s tím zkušenosti.
Takže: Můj příjem zde trval tři a půl hodiny! Honili mě od čerta k ďáblu, nevím proč když jsem přijela se stohem papírů- vyšetření. Švagr tu se mnou trpělivě čekal...
Přišla jsem o půl druhé na malinkatý pokoj pro dvě a jsme tu narvané tři, při mém štěstí se staršíma paníma, jedna před 70 a druhá po 70.. Jak jsem přišla padla na mě krize! Za prvé malinký pokojíček kdy si tři tady šlapeme doslova na na hlavu, (ležím 30cm od koupelny) za druhé, paní se na mě ošklivě dívaly jako na vetřelce, naštěstí s jednou už klábosím, tak napnelizmus trochu opadá.. Ještě jsem zjistila že mě nenapadlo si vzít toaletní papír naštěstí mám dost ubrousků..Šla jsem se sestry zeptat, jak je to tu z nadstardantníma pokojema a ta mi opáčila, že oni je tu nevedou, pač na to nemají místo. To mě ani nenapadlo, já se naivně domnívala že nadstandart je kvůli výdělku všude...Jo ještě ten net mi nešel...No zmocnila se mě panika, že ráno uteču, psala jsem to i Kopretince :mrgreen: Pak jsem si zdřímla ale jen tak na lehko a v hlavě jsem si představovala vás co to již máte za sebou a jaké máte úbytky a jak se mi zle v mém tlustém těle žije a že se nemůžu nechat odradit tím že mi prdne v palici. Nehledě na to koho měla na pokoji Zakletka, že..Pak bych se zase musela objednávat jinam a další půl rok v pr.. Po spaní jsem se sklidnila a začla mluvit s paní, která je po žlučníku, ale žije kvůli vředům bez žaludku už 30 let, tak jsem se uklidnila.Vysondovala jsem že tu ležela Anaj, kt. je prý na JIP po op a zítra by se tu měla vrátit a ta starší paní jít domů, tak by jsme se tu měly potkat tak snad už pak bude veseleji..
Tož tak já... :roll: Jo jídlo se dnes nekoná, vůbec :mrgreen: Ještě že jsem brzy ráno trochu snídala

Obrázek

39 let,2 sportovci 17 a 11 let
nej.v.113kg/164cm
TUBU ve Valmezu 14.3.2013, prim. A.Bařinka
14.4.-12kg
14.5.-18kg
16.6.-22kg
14.7.-26kg
14.8.-28kg
30.8. - 30kg uff...
ČLOVĚK NEMŮŽE SVÉMU ŽIVOTU PŘIDAT HODINY, ALE SVÝM HODINÁM ŽIVOT..

PříspěvekNapsal: 13 bře 2013 18:17 

krásný večer všem :) ..právě jsem dolouskala vaše příspěvky a nestačím se divit,kolik toho stíháte přes den napsat :lol:
Dev,zakletá...to se s modřinkami chystáte na velikonoce,že už se barvíte místo kraslic? :lol: :lol:
Ines..moc držím pěstičky,aby jsi měla štěstíčko a vše proběhlo bez problémů :P

já-reopka z bandáže na tubu/116kg ..manžel tubu/145kg 9.10.2013 v Turnově
já-nejvyšší váha 135kg
manžel 48 let a 145 kg..6 neděl po opce 119.5..2 měsíce po o..117 kg..nyní 97 kg..úplné vysazení prášků na cukr a tlak ukázkový
http://radkar13.rajce.idnes.cz/nastenka

PříspěvekNapsal: 13 bře 2013 18:28 

Ines: kde ležíš a s kým není vůbec podstatné, důležité je, že jsi se konečně dostala až tam...mysli na to, že to zítra budeš mít za sebou a zapojíš se mezi ty, které kráááásně upisují.
Myslím na tebe holčičko, drž se !!

Já neměla jídlo ani v neděli, ale ani v pondělí snídani a oběd, protože ačkoli mne operaci přesunuli, nikdo to nenahlásil do kuchyně....takže za 100 na den jsem si šla jídlo koupit....

radkar: no jasně, jako mamutí vejce už vypadám, teď jsem i barevná :D

váha po operaci 104,5

PříspěvekNapsal: 13 bře 2013 19:39 

Holky všechny vás pozdravuji .... chodím sem jen moc nepíši... jdeme o víkendu na 60 narozeniny strýci... dělala jsem tuto knihu... http://www.pletenizpapiru.cz/files/moona/n-vod-na-dekora-n-gratula-n-knihu/snimka0591.jpgobrázek vyměním za originál až v sobotu... chodí sem máma a bydlí vedle stryce chodí denně na kafíčko spolu, nebylo by to překvapení... takže mi to zabralo celý den,do toho domácnost a vše kolem kluka... do toho se mi blokl krk,takže zítra půjdu asi na obstřiky... léky už nezabírají... mám nějaký problém s obratly.. více dnes polehávám přeji krásný pohodový večer

TUBU 25.6.2013 v SurgalClinicBrno,reoperaci MUDr.Čierny 28.7.2015baypas Sadi-S,plastika prsou 28.3.2018,Abdo 17.12.2018
http://andre2.rajce.idnes.cz/dieta/
48 roků,měřím164cm,milující manżel,dva syni 26,22,babička 4.5 kterých dvojčátek

Naposledy upravil andre dne 13 bře 2013 21:31, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 13 bře 2013 20:00 

Ines, nemáš to lehké, ale tohle Tě nezastaví! Myslím na Tebe, všechno klapne, jak má!

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 13 bře 2013 20:23 

Inezko, jestli jsi na netu dej mi o sobě vědět, nemela jsem dne čas se za tebou stavit.

2x paludárium s 15 ještěrečkama a 4 žabkama šípovýma (na tchýni)

[color=#808000]30.10.2012 všechna vyšetření hotová :-)

operace 6/12 2012 :-p
nač si kazit dnešní den, když je to první den zbytku mého života
Obrázek

PříspěvekNapsal: 13 bře 2013 20:26 

Holčinky, prohrabávala jsem tu skoro hodinu forum a nemůžu najít žádné kloudné rady na padání vlasů- Mylsela jsem si, že se tomu vyhnu, ale byl to omyl. Prosím o nějakou nprmálnější radu, hlavně cenově dostupnější. Ve zdravé výživě mi paní nabízela produkry v cenách od 500 Kč víc

2x paludárium s 15 ještěrečkama a 4 žabkama šípovýma (na tchýni)

[color=#808000]30.10.2012 všechna vyšetření hotová :-)

operace 6/12 2012 :-p
nač si kazit dnešní den, když je to první den zbytku mého života
Obrázek

PříspěvekNapsal: 13 bře 2013 20:34 

ivuškaivuška
:arrow: viewtopic.php?f=13&t=994

Obrázek

PříspěvekNapsal: 13 bře 2013 20:59 

Zahradnice, krásný metrik a ještě hezčí úbytek.. jak to jde?

Ines, na babinky kašli, mas spojení pres net a svůj unikovy kanál.. tak good luck ve fázi dve.. :D

Melsept, drž se, at vse dobre dopadne.

Dev, neboj.. ja mam taky pocit, ze se nějak všechno s..e. Odevšad na mne padají poplatky, účty a daně a ja na mateřské jaksi na to nemam.. a do toho mi dnes napsali z prace, ze by mne potřebovali.. to by sice finančně pomohlo, ale mne je doma vlastne dobre a hlavne, co mala? Myslela jsem, ze se vrátím na poloviční úvazek, kdyz uz mam dvouletou mateřskou, a ted tohle.. ach jooo.. se to ve mne mele.. no hrůza..

22.9.2008 bandáž žaludku BMI Chirurgie Brno Mudr. Cierny
26.4.2013 OMG bypass, Breclav Mudr. Cierny

http://petulka1650.rajce.idnes.cz/Osobni/

PříspěvekNapsal: 13 bře 2013 21:18 

Holky,moc děkuji,ale přiznám se,trošku se bojím !!!:-( :-( Je to normální ???????

PříspěvekNapsal: 13 bře 2013 21:19 

O vlastní blbosti aneb,jak jsem ztratila poslední kousek dobrého mínění o svém zdravém rozumu (povídka ze současnosti......... )

V pondělí odpoledne mi zazvonila pevná linka,na které mi velice příjemný hlas mladého muže oznámil,že jsem byla vylosována a získala jsem cenu v hodnotě 1000 Kč.Byla jsem pozvaná na předávací párty na dnešní odpoledne s bohatým pohoštěním a dárkem pro dvě osoby." a co se tam bude dít,ptám se ". "Nic,povídá mladý sympoš,občerstvíte se a dostanete dárek,Proč ne,povídám si,mám čas,není to daleko,zajedu tam,no co.....Přijela jsem na místo určení a ejhle,firma Zepter....no podívejme...už u vchodu mě vítal sympaťák v skvěle padnoucím obleku a kravatě,milý jak gay,vyznávající víru Svědku Jehovových, a vítal mě,jako velice dobrou známou...hm..vypadá to dobře,říkám si..zavedl mě do místnosti,nabídl asi pět druhů kávy nebo čaje a usadil mě ke stolu,Byla jsem tam sama..vitríny plné hrnců.nožů a jídelních servisů,kolem pobíhalo sem a tam asi patnáct vyfešákovaných lidí.....V zápětí přišla dvojice a šedesátiletých manželů..."Jsem Ti to říkal,Božka,že to bude nějaká přiblblá předváděčka,zahřměl bodrý chlapík s pivním mozolkem.Máte tu aspoň slivovicu a popelník?zeptal se....dostal kafe a skleničku vody..a mohli jsme začít...Přišla paní Alenka,jak se usměvavá představila a dvě pomocnice.Paní Alenka,asi o deset kilo těžší než já,spustila vyčerpávající monolog o zdravé výživě a zdravém vaření...mezi výkřiky"víte,kolik lidí denně na světe umírá na infarkt a různé jiné cévní nemoci ze špatné stravy ?!!" Nevíte?? Můžete patřit brzy mezi ně !!Přeskočila mě smrt.......Nebojte se,zahřímala Alena,mám pro vás jedinečné řešení...dala pokyn dvěma korpulentním dámám v pozadí,načež jedna hodila na pánev tři kousky kuřecího stehenního řízku s kostí a druhá se jala zázračným tyčovým mixérem našlehat směs sušené šlehačky,zakysané smetany a cukru,z čehož vyrobila krém,jaký jsme ještě nikdy neměli v hubě,podle p.Alenky.A co teprve taková rýže,kterou připravíme pod naší zázračnou poklicí...už jste někdy uvařili rýži za TŘI !!! minuty,NEEE ??!! Tak se dívejte,že i to je možné...Zatím co jedna dáma obracela zběsile kuřecí kousky a dala vařit rýži do jakési zázračné nádoby,vyráběla paní Alenka tyčovým mixérem pomazánku s majonézy a zavařené Moravanky..a hlavně,bravurně odváděla pozornost od provařeného času....další náskok získala natřením pomazánky na jednohubky,které nám nabídla a neustále vykřikovala"tak co??!!" ..to je co??!!"Asi po čtyřiceti minutách,kdy uvaří běd i můj pes,jsme dostali na talířek asi kávovou lžičku úžasné rýže a tři minikousky kuřete,odkrojené z toho stoprocentně propečeného kraje...a protože vaření v Zeptru je o tom,že je to bez tuku a bez soli,na závěr ty kuřecí kousky posypala vysokou vrstvou tuze zdravého grilovacího koření....Po neskutečném gastronomickém zážitku přišli dva sympaťáci s širokým úsměvem,za který by se nestyděl žádný rodilý američana rozebrali si nás každého do druhého konce místnosti,prý,abychom se navzájem nerušili.Ten můj miloučkej hošík s pomádou na hlavě a efektní ofinkou zvednutou nahoru na mě vytasil jako první bonus stírací los.Prý k dvacátému výročí firmy.Půjčil mi firemní průpisku a vyzval mě,abych los setřela.Než se mi to povedlo,stačil mě upozornit,ať si od toho moc neslibuju,protože jen málokterý los vyhrává,bohužel.Po shlédnutí nápisu na mém losu se dramaticky chytl za hlavu a s očima obrácenýma v sloup na mě začal řvát PANEBOŽE!!!PANEBOŽE !!Pak na mě oči vytřeštil,čtyřikrát se prudce nadechl a vydechl (pomalu jsem se začínala zvedat,že mu budu muset dát první pomoc,až se skácí pod stůl) a zařval na mě."NELEKNĚTE SE !!!"Já už byla vylekaná až až,a hlavou mi proběhla myšlenka:"Holka,je to tady,vyhrála jsi přinejmenším polovinu firmy,co teď??!!Znova se hluboce nadechl a se slovy Ježíši,tak to tu už dlouho nebylo,začal s příručního koženého kufříku vytahovat štosy nějakých fasciklů.Panebože,teď budu muset asi podepsat papíry o převzetí firmy,co mám dělat ?!!Přemýšlela jsem,až se mi z hlavy kouřilo...Zvedl se a přinesl mi sklenku totálně bezchybné vody,která přešla nějakým dalším firemním přístrojem,to asi proto,kdybych se náhodou chtěla skácet k zemi,až se dozvím výhru.A pak to na mě vybalil...VY...jedině VY !!...JSTE VYHRÁLA ÚŽASNOU CENU !! A otevřel katalog s nádobím v hodnotě 68 000 Kč.Zatmělo se mi před očima...viděla jsem se,jak dnes večer vynáším po setmění mé staré obité hrnce do popelnice tak,aby mě nezahlídl žádný soused a přemýšlela,kam všechny ty hrnce a přístroje nastrkám.........Jedině VY,zahřměl sympoš,můžete mít tohle všechno za pouhých 38000 a k tomu dostanete tenhle unikátní tyčový mixér v hodnotě 10980 Kč zdarma!! A co víc,VY,jedině VY nemusíte platit hotově,ale ve splátkách a VY,jedině VY,můžete začít splácet až v květnu.Co Vy nato ??!!! Čekala jsem,kdy se zvedne a začne kolem stolku tančit vítězný tanec domorodých šamanů....Když jsem odmítla,nabídl mi menší sadu za trošku míň peněz,ale už se na mě díval s podezřením,že jsem právě dostala nějakou nevysvětlitelnou duševní chorobu,když tuhle nabídku odmítám....když jsem odmítla i druhou a třetí s vysvětlením(výmluvou),že sama bez mé drahé polovičky nic rozhodovat ani podepisovat nebudu,rozzářil se jak vánoční stromek a vítězoslavně zvolal:Super!!§Do dvou dnů Vám přivezeme sadu a Vy budete mít 14 dní na to,aby jste bez udání důvodu mohla výrobek vrátit..Byla jsem v koncích...co teď..Vrbko,dělej,přemýšlej...Nemohu Vaši nabídku přijmout,povídám zkroušeně,a ani si nedovedete představit,jak moc mě to mrzí..ale manžel pracuje na druhém konci světa (Dukovany) a vrátí se nejdříve za pár let a já zítra nastupuji do nemocnice na těžkou operaci a budu tam nejméně tři týdny.Bylo vidět,že přemýšlí,jakou smrtelnou chorobou trpím,s kterou se dnes leží ve špitále tři týdny,navíc,když jsem přišla v kondici a vyšperkovaná jak na maturitní ples...No byl velice zklamán,nezbylo mu,než mi popřát pevné zdraví a s povzdechem,tak snad někdy příště se odebral pro můj dárek v hodnotě 1000 korun,Donesl tři...super,říkám si...kdepak,pravil,můžete si z těch tří vybrat....byla jsem okouzlena..v miniaturní krabičce se ukrýval světový krémeček na ruce a nehty,v druhé nějaká zázračná utěrka na prach a třetí byla škrabka na brambory a zeleninu..keramická...utěrku jsem si chtěla prohlídnout,byla jsem nadšená,krabička ukrývala skvěle zabalený umýváček z mikrovlákna v bíle barvě,prot asi ta cena,protože Vietnamci mají jen modré a to za dvanáct kaček.Nehty mi nerostou,tož jsem si vybrala tu škrabku,moc poděkovala a s těžce zklamaným,skoro plačícím sympaťákem jsem se rozloučila.Ještě ve dveřích jsem se jednou otočila a viděla,jak sedí u stolku,schovává haldy fasciklů a kroutí hlavu nad ženskou,co odmítla nejlepší nabídku svého života.No co,za 32 kaček,které jsem dala za lístky na tramvaj a dvě hodiny času to stálo,co říkáte?? P.s. Prodám originál keramickou škrabku firmy Zepter za 1000 korun.Kdo zavolá jako první,má 50% slevu a jako bonus pozvánku na další superakci !!!!!!!

PříspěvekNapsal: 13 bře 2013 21:22 
Ines 38 :P

Ines tak zlato naše drž se!!! Budeme na Tebe mooooc myslet, hlavně ať nemáš žádné komplikace a ať tě to moc nebolí :P :P papa

PříspěvekNapsal: 13 bře 2013 21:32 

Děcka moc děkuju, už je mi líp!! :lol: Nějak sem tu počáteční "indispozici" rozdýchala... I díky vám, pač jak jsem se začetla do fora, hned mi srdce poskočilo, jsem schízař co? Nějak to zkrátka na mě padlo :roll: :oops:

Zvláštní dík patří Kopretince, která mi píše povzbudivé sms od rána a Ivušce, která mi před chvilkou volala, a nalila mi kýbl optimusmu do žil a zítra se ráno prý za mnou staví před op aby mě ještě optimisticky dorazila :lol: ! Děkuju!!

Obrázek

39 let,2 sportovci 17 a 11 let
nej.v.113kg/164cm
TUBU ve Valmezu 14.3.2013, prim. A.Bařinka
14.4.-12kg
14.5.-18kg
16.6.-22kg
14.7.-26kg
14.8.-28kg
30.8. - 30kg uff...
ČLOVĚK NEMŮŽE SVÉMU ŽIVOTU PŘIDAT HODINY, ALE SVÝM HODINÁM ŽIVOT..

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2597, 2598, 2599, 2600, 2601, 2602, 2603 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina