Ahojky holky moje..... jdu se podělit o dnešní noční horor..... tím, že píšu - ŽIJU
Chci se optat, jestli jste měl někdo podobné zkušenosti....... protože já si připadala jak v poslední minutě svého žití
Asi bude vhodné, abych popsala svůj včerejší jídelníček a vy mi třeba pak pomohly hledat dietní chybu
8:00 houska, máslo, debrecínka, salát.okurka - 80 g
čaj 1/2 l
11:00 vepřové maso, kyselá okurka - 95 g
čaj 1/2 l
13:30 puding, hroznové víno - 75 g
voda + džus 1/2 l
16:00 česnek.polévka - 125 ml
oříšky v jogurtu cca 10g
voda + džus 1/2 l
20:00 toast zapečený /sýr, šunka/ + salát.okurka - 85 g
malé pivo
23:00 rest.zelenina na másle, vltavín - 85 g
V půl jedné v noci mě začalo pobolívat břicho /v polospánku jsem si říkala, že mé DNY na mě jdou nějak brzo

/, bolest se ale během půl hodiny přesunula z podbřišku do oblasti žaludku - a tu bych vám opravdu nikomu nepřála.....

Usnout se mi podařilo cca v půl 6. V mezičase jsem se potácela mezi kucyni, WC a postelí. V půl sedmé mne probudila zase bolest v oblasti žaludku, břicho nafouklé, stále se mi krkalo oblíval mne studený pot..........
Tož snídaně musel muchloň zvládnout sám a já jsem znovu cca v sedm hodin usnula vyčerpáním. Probrala se v půl dvanácté.... bez jakékoliv bolesti.
Tož a tejky mi kočky moje milené poraďte.
p.s. já mám vážné obavy, že nebyl v pořádku sýr VLTAVÍN.... tten jsme totiž jedly s Bárou obě....a ona měla podobné problémy, když přijela ze školy /ne však v takovém rozsahu

/