fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 28 srp 2025 21:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 09:00 

Leni tož teda vítej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 09:07 

Děkujuuuu :oops: :oops: :oops: :oops:
Věrča se ti zase něco jednou povedlo.......,sem to říkala Martinovi,bo si myslel,že mi hrabe :wink: :wink: :wink: a potom co ve čtvrtek poznal Monču a Kačku tak se už nediví prej ničemu :D :D :D :D
Uvidíme v dubnu,jak se předvedeš :D :D :D :D :D :D :D ,věřím ,že se trefím a budeš mít 1 ze svých dníííííí :D :D :wink: :wink: :wink: :wink:

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 09:33 

Lubinko no kdo by se netlemil, že......to se totiž může stát jenom mě :oops: :lol: :lol: :lol: Ale to si nechám jako historku na srazíky, to se nedá prostě psát :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jooo duben, ani nevíš, jak se na Vás na všechny těšánkuju :P Ale neboojjj, myslím, že nic horšího, než včerejšek už být ani nemůže, takže buď v klidu, nic ze mě nevyleze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 09:35 

Verčí:jojo mi rádi v Tvém klubu :D

Lubinko:tak to je skvělí jsi šikulka,ano je pravda že tlak je spojený nejspíš s váhou já měla morbidně vysoký a včera jak jsem byla na kapačce,mi sestřička povídá,máte hrozně nízkej tlak se sním asi léčíte že :lol: jsem se musela smát,povídám,no léčím se na tlak,ale na vysoký,no ale já vysadila je temu týden léky na tlak,mě se tak motala šiška,že jsem měla obavy,že už se mi dávno snížil a jak beru patáky tak ještě leze dolů a měla jsem pravdu,hlava se netočí a tlak je velice nízko,no nevim jestli nizko ale byl 90 na 60..abych ted pro změnu nebrala na nízkej :lol: to by mě piclo :D ale měla jsem nervy včera tak myslim že je to bylo tím chichi...Tak blahopřeji jsi prostě,krásný hubený hezký človíček ,jo a zdraví

:wink: :lol:

Krásný den všem :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 10:11 

Dobré ráno ženy ...

Hlásím, že u nás nechčije, ale fouká vítr ....
V hrnci žádná kráva, žádnej, hrnec, žádný nudle, ale pořádnej silnej vývárek nejméně 3 hodiny taženej bych si teda dala :roll:
Nedělejete mi chutě :? :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 10:58 

jo nedělejte chutě,jsem doma sama a vymejšlím,co uvařit rodince a mám na všéééééchno chuť :oops: :evil: .já mám vařenou brokolici,ale s tou by mě poslali ...... :shock: .Kráva nebude,to dlouho trvá,asi bude kuře,to mě tak nerozdráždí :lol: .A ještě jdu tvořit dort pro tchýni k narozkám,co bych jí tam tak míchla? :lol: :lol:

Předmět příspěvku: online odborné poradny
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 12:03 

ahojky všichni, našla jsem online odborné poradny

http://www.vstj.cz/index.php?pg=chat

stačí se registrovat a potom se dotazovat v určitém čase jako na chatu, tak jen kdyby někdo chtěl
MUDr. Matoulek působí v Praze a spolupracuje s OB klinikou

Hezký den Daniela

Zatím bez operace, protože jsem si zvolila cestu konzervativní :o) takže se ke mně kdokoliv může přidat..

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 12:45 

Dančo ahoooooooooooj,co Ewusca??Vidím metřík a gratuluji :D :D :D :D :D
Bez opky,boží klaním se :lol:

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 14:03 

danielaajsem zatím taky bez opky,k boji se přidávám ale opku už mám rozjednanou jinde,pa :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 14:18 

Lubinka ahojky ženská:) Ewusca dobrý, dobrý, určitě jí potěší vzkazík od Tebe:)
jinak já mám dole furt stejně.. ale hlavně, že to neleze nahoru- teda spíš, nedovolím to :D

sazka ahojky:) tak ať Ti to dobře dopadne! Držím palce

Zatím bez operace, protože jsem si zvolila cestu konzervativní :o) takže se ke mně kdokoliv může přidat..

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 15:54 

Ahojky holky moje..... jdu se podělit o dnešní noční horor..... tím, že píšu - ŽIJU :roll:

Chci se optat, jestli jste měl někdo podobné zkušenosti....... protože já si připadala jak v poslední minutě svého žití :cry:

Asi bude vhodné, abych popsala svůj včerejší jídelníček a vy mi třeba pak pomohly hledat dietní chybu :roll:

8:00 houska, máslo, debrecínka, salát.okurka - 80 g
čaj 1/2 l
11:00 vepřové maso, kyselá okurka - 95 g
čaj 1/2 l
13:30 puding, hroznové víno - 75 g
voda + džus 1/2 l
16:00 česnek.polévka - 125 ml
oříšky v jogurtu cca 10g
voda + džus 1/2 l
20:00 toast zapečený /sýr, šunka/ + salát.okurka - 85 g
malé pivo
23:00 rest.zelenina na másle, vltavín - 85 g

V půl jedné v noci mě začalo pobolívat břicho /v polospánku jsem si říkala, že mé DNY na mě jdou nějak brzo :roll: /, bolest se ale během půl hodiny přesunula z podbřišku do oblasti žaludku - a tu bych vám opravdu nikomu nepřála..... :( Usnout se mi podařilo cca v půl 6. V mezičase jsem se potácela mezi kucyni, WC a postelí. V půl sedmé mne probudila zase bolest v oblasti žaludku, břicho nafouklé, stále se mi krkalo oblíval mne studený pot..........
Tož snídaně musel muchloň zvládnout sám a já jsem znovu cca v sedm hodin usnula vyčerpáním. Probrala se v půl dvanácté.... bez jakékoliv bolesti.
Tož a tejky mi kočky moje milené poraďte.

p.s. já mám vážné obavy, že nebyl v pořádku sýr VLTAVÍN.... tten jsme totiž jedly s Bárou obě....a ona měla podobné problémy, když přijela ze školy /ne však v takovém rozsahu :roll: /

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 15:58 

JJ
love moje připomíná mi to moje žlučníkový záchvaty :wink:
ale pokud víš, že to mohlo být z toho Vltavínu, tak už to snad dneska bude o.k :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 16:02 

Ahoj Bubulínko.... ani nevíš jak ráda tě čtu... /po ffčerejšku :roll: :lol: /...... se žlučníkem jsem kdysivá problémy měla.... ty znám... tohle bylo dost podobné...ale vyloženě jsem cítila jak mně bolí žaludek a je hrozně "nafouklý"

Holky, já se fakt bála, že mi praskne :cry: :cry: :cry:

Já tyhle sýry - typ Vltavín, Pepa, NIva,zkrátka jakýkoli smradlák jím a miluju...nikdy mi nedělal problém... mám podezření, že nebyl v pořádku technologicky.... připadala jsem si po něm jak otrávená.... tož jen takové upozornění, kdybyste ho někdo chtěl jíst :lol:

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 16:49 

Jane zdravím Tě! Zároveň obdivuju, co všechno jsi včera mohla spráskat...já bych z poloviny téhož byla přichcíplá :lol: . Je vidět, že Ti dobře tráví. Já nemůžu salátovou okurku ani zahlédnout, kyselou jen upečenou či vařenou, hrozno je tabu, česnek jen špetitičku, oříšky málo...plísňový sýr můžu, ale jen malinko, je dost tučný a tak mě po něm bývá těžko. Kdybych spořádala tuhle skladbu, tak by mě plísňák asi dorazil. Jenže já mám band a tudíž to je u mě jiné. Když říkáš, že nejdřív Tě bolelo v podbřišku a pak to vylezlo nahoru, to byly určitě plyny a je docela možné, že v tom Vltavínu byly už toxické bakterie. Jestli seš teď v pořádku, tak to dolaď jen detoxikací. Zkusila bych kmínový odvar s fenyklem, možná i heřmánek. Ostropestřec i aloe vera máš. A dej si tak 2 dny šetřící stravu, spíš vlákninu a jestli se nebojíš, i kousek živočisného uhlíčka. I smecta by mohla vše dočistit. Věřím, že už Ti bude dobře. Pokud to měla i dcerka, je ten Vltavín skoro jasnej. To víš, střevní potíže musíš mít po tubu několikanásobně horší, než "normální" jedinec.
Máš takový optimistický metřík! Báječný!

Edrah tak přijeď na doplnění a dej vědět předem, jasnačka? Do domlouvacího kupé, prosím! A co srazík v Liberci za týden? Četla jsi? http://forum.bandingklub.cz/about825.html

Danieloo vidím, že zatím se držíš. Nevadí, že zrovna stojíš, důležitý je, jak píšeš, znovu nenabírat. Vydrž a brzo se zas odpíchneš! Držím palce, vlastně ne, držím "cecko", co se dá a co se nedá, na to myslím! :wink:

Lubinko díky...Blanka, už se mi rozsvítilo, jména jsou pro mě horší než obličeje, i postele si pamatuju víc...je Vás zkrátka už nějak moc, holky, měly byste nosit pěkně jmenovky!!! :roll:

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 17:09 

jane-jane no já to také vidím, že to bylo určitě tím jídlem :roll:

mě by asi určitě taky neudělala dobře ta kombinace
:roll: :roll:
já večer již pečivo nemůžu a tousty vůbec, to jsem nemohla ani před operací a ta restovaná zelenina s vltavínem ve 23 hodin, tak to bych myslím taky umírala :twisted: :twisted:
ale podobné problémy jsem měla i při chřipce a to jsem skoro nic nejedla a břicho bylo jak buben a navíc zvracení , průjem :x :x :x
tak hlavně, že už je ti dobře děfčico neščastnáááááááááááááá :wink: :wink: :wink: :wink:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina