fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 26 srp 2025 02:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2692, 2693, 2694, 2695, 2696, 2697, 2698 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 17 dub 2013 00:17 

Ahoj všichni!

Po dlouhe době jsem opět zde a hlavě mam jedno velké dilema!Když už jsem konečně oběhala všechny vyšetření a naštestí vše bylo v pořádku,dostala se k prim.Bařinkovi pro termín,hned jak se podíval do papírů a řekl,že je to všechno v pohodě mě okamžitě vrátil na zem a z te euforie,že si jdu pro termin na tubu a tudiž pro vstupenku do noveho života,mě vyvedl.Pojištovna pry na nějakou dobu všechny tyhle dražši bariatrické operace přestala hradit.Takže jsem dostala na výber.....no víceméně bud plikaci a nebo čekat až bude někdy zase pojištovna v lepsim rozpolozeni.:-(Od listopadu tohle všechno vyřizuju...všude čekam na terminy a ted se dozvím,že se ten muj sen ani neuskutecni.Mam samozrejmně VZP,ale tak nejak si rikam,ze kdyby to jina hradila urcite by mi tu moznost rekl.Takze jsem nevahala a rekla jsem ,ze jdu do plikace,protoze pokud se nerozkyvu ted tak pak uz nikdy.a cekat zase treba rok asi by me kleplo.No i tak mi dal termin az 6.6.2013.Aspon budu mit cas neco do te doby zhubnout.Protoze jsem cetla tady ruzne zvesti o plikaci ptala jsem se primaře na rozmotavani a ucinnost.rekl mi,ze pouzivaji uz jiny material tutiz se nerozvazuje a ucinek by se mel dostavit stejny,jen to neni tak drasticke....tak nevim proc ,ale verim tomu co rika....a popravde mi nic jineho nezbyva.Moc prosim o nejakou radu a jestli mate s plikaci zkusenosti,chci spis vedet vlastni zkusenosti ne to co jste jinde cetli,slyseli.......nebo jestli jste nekdo dopadli stejne jako ja.Připadne jestli nevite jestli to treba je jen problem VZP...docela by mi stalo za to i si pojistovnu prehlasit,kdyby to jina hradila.Moc dekuji za jakykoliv postreh.Dobrou noc....

36let,170cm,jedna krásná dcera18 let a černý mopsík Scooby Doo
16.11.2012 poradna dietoložky MuDr.Kutějové
10.12.2012 bar. por. prim.Bařinky Valmez

10.1.2013 obezit. por. Valmez

6.6.2013 PLIKACE prim.Bařinka Valmez
Odlozeno kvuli nachlazeni a nedost. zhubnuti pred opkou na 13.6.2013, 136kg,v den nastupu 131kg.

PříspěvekNapsal: 17 dub 2013 05:44 

Dobré ráno všem :)

taňule gratulace k termínku, nechť to uteče jako voda

Pindruše držím pěsti, snad nebudeš potřebovat lupu a mohu ti říci, že já mám super chlapa a když jsem ho viděla poprvé, tak bych si o něj neopřela ani kolo, byl vožralej v hospodě u herního automatu, zarostlej, špinavej a smrděl cigárama, nejhorší kombinace co mohla být
nakonec jsme spolu 10 let a máme stále líbánky :lol: :lol: , takže nedej na první pohled :D :D

petulko no byla jsem v neděli na procházce s holkami v Mariánském údolí a po cestě tam, zhruba 2km před cílem mi praskla přední náprávnice, myslím, že mi to nějak náladu díky holkám nezkazilo, prochajdu jsem si užila suprově, ale to řešení situace pak, když jsem se vrátila z ráje do reality bylo horší, domů jsem dojela, pomalu, ale dojela, jenže informace o tom, že to nepůjde opravit byla horší
nakonec mi otec půjčil peníze, sice je musím co nejdříve vrátit, ale mohu si pořídit auto jiné, nejhorší je, že to rozbité budu ještě 2 roky platit, hmm, no co už, počítali jsme, že za 2 roky stejně budeme kupovat něco novějšího, tak to přišlo nečekaně a dřív, ale nějak se s tím popereme, holt se letos už nic neudělá na baráku a zaplatí se autí :)

Holky já mám pocit, že s těmi shozenými kily jde na mě i víc pozitiva, jsem taková klidnější a víc v pohodě, nevím co mi při té opce ještě odoperovali, ale normálně bych šílela, nahlas. Teď krom toho, že jsem měla problém cokoliv sníst, jsem tak nějak v pohodě :) Normálně bych v takové situaci kolem sebe metala hromy a blesky :) a teď když o tom s manželem mluvíme, tak se snad i usmívám, jaká je to patová situace :D :D
A říkám si, že teď když se nám to finančně nejméně hodí, tak by ještě mohli volat ze sociálky, že pro nás mají mimčo a to by byl teprve gól, bych šla asi vykrást banku :lol: :lol:

Břeclav - 24.1.13 nástup na tubu - Břeclav - úspěšně zvládnuto
1.12.2014 - abdomino ... FN Brno ... dr. Adlerová ... největší spokojenost
26.1.2015 - po 11 letech a jednom prodělaném IVF, po adopci malého Adámka, jsem zjistila, že jsem těhotná :)

PříspěvekNapsal: 17 dub 2013 05:51 

pralinko
já jsem v Břeclavi měla původně říjnový termín, který mi kvůli VZP zrušili a nebo plikaci místo tubu, ale já volila možnost raději počkat a dočkala jsem se lednového termínu na tubu

je možné, že stopka může být pouze v nějaké nemocnici, tak jak to bylo na začátku roku právě v Břeclavi, kdy stopka přišla, dá se říci těsně po mé operaci
ale poradila bych ti jedno, spoj se z VZP, nasčítej jim své problémy a dožaduj se zaplacení operace, buď to bude k ničemu a nebo se poštěstí

nebo zkus obvolat jiné nemocnice, zda tam třeba nemají vyjímku

každopádně je to hlavně tvé rozhodnutí, tak přeji ať je správné

26.1.2015 - po 11 letech a jednom prodělaném IVF, po adopci malého Adámka, jsem zjistila, že jsem těhotná :)

PříspěvekNapsal: 17 dub 2013 06:39 

Dobré ráno vespolek!

Petulko
To je docela prekérní situace :cry: prolívej se echinaceovýma kapkama a nechej si nabrat odběry znova těsně před operací.

Charmed
To je v pohodě, bere se to dlouhodobě, takže stačí nižší ředění.

Pralinko
Když máš hotové kolečko, zkus zavolat jinam, třeba Havířov, Vítkovice?

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 17 dub 2013 06:52 

Dobré ráno všem

pralinko
jít do plikace protože nemocnice nemá jinou možnost, je hloupost... pokud si byla a jsi rozhodnutá pro jinou opku, jdi jinam, vždyť jezdí holky přes i celou republiku na opku nebo do vzdálenějších nemocnic... máš vyšší startovací váhu a tubu by byla vhodnější ale neber můj názor za příkaz ale za zvážení... sama si přece byla rozhodnutá pro tubu :wink:
od operace si přece slibuješ, že zhubneš a dojdeš do cíle :wink: a pokud o plikaci máš pochybnosti tak se do ni nechoď... stačí přece málo... zvednout telefon a zavolat jinam, kolečko máš tak v čem je problém? :wink:

Hezký den všem :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 17 dub 2013 06:53 

Dobré ráno ze slovácka...

Delli tobě přeju ať se vše rychle v dobré obrátí...někdy se to holt naskládá..slušně řečeno.

Pralinko
, tak vidím, že mě tu tubu udělali nakonec za 5min. dvanáct..,já to ale nějakým 6 smyslem tušila...

Co ti poradit...Určitě, obvolat nemocnice, tady na foru máš napsané...které. Tubu se myslím dělají i v Prostějově...
Co se týká té plikace, také to mám všechno načtené, špatných zkušeností je bohužel víc, to že se to teď šije dvakrát, je sice pěkné ale je to chvilku a ještě nějsou zkušenosti od pacientek zda s tou dvojitou plikací se jim hubne úspěšněji...na mě to spíš působí tak že u plikace ten žaludek zůstává větší..nebo se snáz poroztáhne...Vše je na tobě, zvaž pro i proti, ale nemocnice určiTě obvolej...Přeju hodně štěstí v rozhodování...

Obrázek

39 let,2 sportovci 17 a 11 let
nej.v.113kg/164cm
TUBU ve Valmezu 14.3.2013, prim. A.Bařinka
14.4.-12kg
14.5.-18kg
16.6.-22kg
14.7.-26kg
14.8.-28kg
30.8. - 30kg uff...
ČLOVĚK NEMŮŽE SVÉMU ŽIVOTU PŘIDAT HODINY, ALE SVÝM HODINÁM ŽIVOT..

PříspěvekNapsal: 17 dub 2013 07:24 

Pralinko, rozhodne zkus i zmenu pojistovny, pokud bys v jine nemocnici nepochodila. A tak bych to i udelala.. nejdriv obvolat nemocnice, pokud je problem s VZP globalni, tak zmenit. Ja ji kdysi kvuli bandazi taky zmenila, aby mi pak doktor tesne pote rekl, ze VZP zase plati.. no fakt funny.. A taky nechod ke kazdemu, ja pak mela rok problem se zubarem, protoze se s tou novou pojistovnou nekamaradil.. tak tfuj, tfuj..

22.9.2008 bandáž žaludku BMI Chirurgie Brno Mudr. Cierny
26.4.2013 OMG bypass, Breclav Mudr. Cierny

http://petulka1650.rajce.idnes.cz/Osobni/

PříspěvekNapsal: 17 dub 2013 07:50 

Ahojky posílám jen pozdrav z Tp.Tady počasí nic moc :? Musím letět k doktorce,pak přijde kámoška na kafčo,potom pro děti do školy odvézt je na skauta a za hoďku a půl z5. Stavím se tedy až večer.Zatím se mějte papáá :)

10.4.2013 termín TUBU prim.Svoboda.nástup se 114kg.
Reoperace "Baypas": Jablonec 9.2.2016

PříspěvekNapsal: 17 dub 2013 09:12 

Pralinko

Se změnou pojišťovny je problém, viz citace : Zdravotní pojišťovnu lze změnit jednou za 12 měsíců, a to vždy jen k 1. lednu následujícího kalendářního roku; přihlášku je pojištěnec nebo jeho zákonný zástupce povinen podat vybrané zdravotní pojišťovně nejpozději 6 měsíců před požadovaným dnem změny. Přihlášku ke změně zdravotní pojišťovny k 1. lednu kalendářního roku lze podat pouze jednu; k případným dalším přihláškám se již nepřihlíží, a to ani tehdy, jsou-li podány ve stanovené lhůtě.

[color=#008040]44 let, dospělá dcera, fajn muž, dva psi a kočka[/color]

25.2.před opkou 143 kg

termín plikace
14.3.13
138,8 kg
26.2.14 operace žlučníku
7.3.: 114 kg ( - 29 ) jde to ztuha, ale jde to

PříspěvekNapsal: 17 dub 2013 10:12 
Ahoooj holky :P

tak aby toho s mojí jarní depresí nebylo málo, tak moje dítě dnes maturuje, tedy dnes dělá 1 zkoušku ze 6 a ještě se ani nedozví výsledek hned :roll: , ale až do týdne :cry: ......... tak se od rána třesu jak ratlík a už jsem sežrala celou milku, to se váha zase prohne :P :P

PříspěvekNapsal: 17 dub 2013 10:31 

Jitko tak držím pěsti, ať to zvládne a hlavně ať ty další zkoušky prožíváš lépe :)

koukám, že váha kousek popolezla, takže třeba po matuře budeš na své vysněné váze :), pokud budeš mít doma dost velkou zásobu milek :D

PříspěvekNapsal: 17 dub 2013 10:42 
Nooo je teda pravda, že mě ta čokoláda uklidňuje :P :P , tak jen překlenu tohle stresové období a pak s ní zase končím a nekamarádím!!! Abych tu na podzim pro změnu neřešila nadváhu :P :P

PříspěvekNapsal: 17 dub 2013 10:58 

čokoláda a sluníčko Ti to pomůžou zvládnout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PříspěvekNapsal: 17 dub 2013 11:37 

Přeji všem krásný slunečný den,těm co jsou po operaci... shazování kilíček,tak jak si to přejete těm co čekají na opku,aby vše bylo ok jak předoperační tak i operace... né jak u mne že lítám po vyšetření a nemohou přijít na zánět v těle, za to jsem lapla od kluka hnusnou hnisavou rýmu... na ORL mi nasadil Pamikon... no CRP v krvi je ještě vyšší než minule... prý mne na opku nepustí, na ORL mi řekl že by to neměl být problém mne neoperovat že prý hodnota 34 není až tak vysoká... tak nevím, nemám ani nový termín... čtu vaše příspěvky, že máte termínky... no moc sem nechodím... je mi z toho na nic... no vše má svůj důvod... věřím že vše bude v pořádku a já se dočkám.
Jo Delli hned ráno jsem ti chtěla napsat, že cítím kolem tebe dušičku... může to být adopce, tak i tvé vlastní mimčo... ty se měníš i uvnitř a tak i spermie chlapa... každá buňka se zregeneruje po 5letech... je zbytečné propadat úzkosti... nyní se zaměř na sebe... cítíš něco nádherného, co je kolem tebe...

TUBU 25.6.2013 v SurgalClinicBrno,reoperaci MUDr.Čierny 28.7.2015baypas Sadi-S,plastika prsou 28.3.2018,Abdo 17.12.2018
http://andre2.rajce.idnes.cz/dieta/
48 roků,měřím164cm,milující manżel,dva syni 26,22,babička 4.5 kterých dvojčátek

PříspěvekNapsal: 17 dub 2013 11:41 

Andri
Já to říkám Delli od začátku, co ji znám, že nebude adopci potřebovat, že bude mít vlastní mimčo :D
Delli, to vnitřní zklidnění, o kterém jsi ráno psala, je moc důležité :wink: vystresované tělo neotěhotní.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2692, 2693, 2694, 2695, 2696, 2697, 2698 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina