Dobré ráno všem
taňule gratulace k termínku, nechť to uteče jako voda
Pindruše držím pěsti, snad nebudeš potřebovat lupu a mohu ti říci, že já mám super chlapa a když jsem ho viděla poprvé, tak bych si o něj neopřela ani kolo, byl vožralej v hospodě u herního automatu, zarostlej, špinavej a smrděl cigárama, nejhorší kombinace co mohla být
nakonec jsme spolu 10 let a máme stále líbánky

, takže nedej na první pohled
petulko no byla jsem v neděli na procházce s holkami v Mariánském údolí a po cestě tam, zhruba 2km před cílem mi praskla přední náprávnice, myslím, že mi to nějak náladu díky holkám nezkazilo, prochajdu jsem si užila suprově, ale to řešení situace pak, když jsem se vrátila z ráje do reality bylo horší, domů jsem dojela, pomalu, ale dojela, jenže informace o tom, že to nepůjde opravit byla horší
nakonec mi otec půjčil peníze, sice je musím co nejdříve vrátit, ale mohu si pořídit auto jiné, nejhorší je, že to rozbité budu ještě 2 roky platit, hmm, no co už, počítali jsme, že za 2 roky stejně budeme kupovat něco novějšího, tak to přišlo nečekaně a dřív, ale nějak se s tím popereme, holt se letos už nic neudělá na baráku a zaplatí se autí

Holky já mám pocit, že s těmi shozenými kily jde na mě i víc pozitiva, jsem taková klidnější a víc v pohodě, nevím co mi při té opce ještě odoperovali, ale normálně bych šílela, nahlas. Teď krom toho, že jsem měla problém cokoliv sníst, jsem tak nějak v pohodě

Normálně bych v takové situaci kolem sebe metala hromy a blesky

a teď když o tom s manželem mluvíme, tak se snad i usmívám, jaká je to patová situace
A říkám si, že teď když se nám to finančně nejméně hodí, tak by ještě mohli volat ze sociálky, že pro nás mají mimčo a to by byl teprve gól, bych šla asi vykrást banku

Břeclav -
24.1.13 nástup na tubu - Břeclav - úspěšně zvládnuto
1.12.2014 - abdomino ... FN Brno ... dr. Adlerová ... největší spokojenost
26.1.2015 - po 11 letech a jednom prodělaném IVF, po adopci malého Adámka, jsem zjistila, že jsem těhotná