Ahoj všichni..Nemůžu si pomoct,holky,abych nereagovala....jasně,protože se nechovám jako ovce,která jde poslušně se stádem,jsem ta černá ovce.........musím Vám to už ale napsat,jste tady fakt hodně radikální,a názory někoho,kdo se jen o kapku liší tomu,co tady všeobecně dáváte za příklad,neberete absolutně v potaz. Napsala tady některá měsíc po opce,dala jsem si přesnídávku...reakce byla COŽE !!! MÁŠ BÝT MĚSÍC NA TEKUTÉ STRAVĚ !!!!!!! když jsem tady psala,že jsem třetí den po opce dostala v nemocnici tvaroh s mrkví a vekou(pozor,neředěný) a nastrouhané jablko na velkém struhadle,tak mě málem odsud vyhnaly......jsem měsíc po opce,jím,co jím,nic mě nebolí,neberu jediný prášek a nevím,že jsem kdy na nějaké operaci byla,až na to,že sním tak 60-80 gramů stravy.V nemocnici mě pochválili,že je to všechno super,a já jsem v pohodě a šťastná,že operace splnila svůj účel.Nesníst dva řádky brambor a půl prasete k tomu na jedno posezení.Jím i ty brambory i to prasátko,dnes je to přesně měsíc...ale jen tu malinkatou porci a cítím se skvěle,jak nikdy.Nic mě nebolí,energie mám na rozdávání,neberu jediný prášek na nic a žiju.Bez měsíců na pytlíkových polévkách,jak jste tady některé radily a je mi moc fajn.Za měsíc mám 12 kilo dole a o tom se mi ani nesnilo. Ty kila jsem na sebe nabrala za třicet let,a nemůžu si myslet,že je sundám po dvou měsících,kdy budu několikrát denně skákat jak zběsilá na váhu.Budu šťastná,když aspoń polovinu ze sebe shodím třeba do roku.A holky,pozor na to,co tady píšete....já tady byla z Vás před operací unešená a díky Vám jsem čekala jsem celkem hrůzy....dnes vím,že polovina tady toho není pravda a holky,které by jsem chtěly odrazuji....a taky jich mám už spoustu na soukromých zprávách,které jsou z tohodle fóra vyvředěné a tak si píšeme soukromě a spousta už přijela ke mě osobně,aby se přesvědčily,o čem vlastně doopravdy je bariatrická operace.Je to hlavně o psychice,jinak výkon se dá krásně přirovnat k operaci žlučníku.A strašit někoho,co smí a co nesmí je podle mě totální nesmysl.Každá z nás zvládne cokoliv,i bolest jinak...... a proto si ty radikální rady už jednou pro vždy odpustťe.Já byla díky vám připravená na hrůzy,co mě čekají...operace...au...měsíc na vývarech,které si budu servírovat v kelímku od actimelu........hrůza...druhý měsíc na ředěných jogurtech a přesnídávkách ředěných vodou..no nazdar,jsem si říkala,půjdu do toho,vydržím.Mnohé právě tohle odradí....nic z toho není absolutně pravda....a pokud máte právě s tímhle přístupem problém...znova přidávám foto po třech týdnech po opce,a vážně nejsem na vývarech,,,ten jsem měla jen dvakrát a to jen proto,že je miluju !!!!A holky,znova opakuji,to,co máte Vy ve zbytku republiky,naučil všechny NÁŠ DOCENT z Ostravy.....takže,ten nejlépe ví,co dělá a jak to dělá.... a myslím,že tady není jediná z naší nemocnice,která by si stěžovala...tak asi tak nějak...přestaňte tady vyšilovat a napadat se..jinak tohle fórum přestává mít smysl....dobrou noc.... a ještě něco,přestaňte brát do pusy
Sága123,koukněte znova na fotky,a až se vám podaří vypadat po operaci jako ona ,smeknu před Vámi klobouk,jako smekám právě před ní......
http://melsept.rajce.idnes.cz/Moje_hubnuti/ tohle jsou moje fotky tři týdny po opce a vážně nejsem měsíc na nějaké šílené tekuté stravě z pytlíkových polévek......snad to jako důkaz stačí,že to jde i jinak,než jak to tady prezentujete......