fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 27 srp 2025 00:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2698, 2699, 2700, 2701, 2702, 2703, 2704 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 17:27 

Krásný večer všem :) .
Ke zvládnutým operacím blahopřeji a těm,co hubnou samozřejmě také.
Já jsem na tom čím dál tím lépe...mám 2 kg nahoře,mělo by to být obráceně,ale s tím nic asi nenadělám.Mé tělo je blázen a potřebuje na léčení :D ,tak ho tam asi pošlu.
Jinak mi nestačí 85 gr,myslíte,že 100 gr je moc?Možná až zařadím maso,bude to lepší.

Bandáž 2011,11.4.2013 Turnov,nefunkční bandáž,doplněno 1 ml,9.5. odpuštěno 1,5 ml
29.5. rozloučení s vetřelcem
26.11.2013 nástup nemocnice Turnov,27.11.2013 sleeve resekce,váha 86 kg

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 17:29 

janka777
mrkni tady :arrow: viewtopic.php?f=13&t=993 po bandu jsou porce 100-150g :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 17:31 

Mattoni,já vím,ale mudr mě doplnil a řekl,že mám jíst 85 gr a mě to přestává stačit :( .

Bandáž 2011,11.4.2013 Turnov,nefunkční bandáž,doplněno 1 ml,9.5. odpuštěno 1,5 ml
29.5. rozloučení s vetřelcem
26.11.2013 nástup nemocnice Turnov,27.11.2013 sleeve resekce,váha 86 kg

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 18:49 

Dano
abdo bříška, se zadečkem sem vcelku spokojená :))))
hezky vecer vsem, docitat nehodlám,bych se musela zase rozčílit :D

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 18:49 

Dano
abdo bříška, se zadečkem sem vcelku spokojená :))))
hezky vecer vsem, docitat nehodlám,bych se musela zase rozčílit :D

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 20:25 

Karkulko,dávno sem tady nepsala žádný příspěvek,ale dnes tedy také musím.Já bych na Tvém místě s plikací rozhodně nesouhlasila,opravdu málo lidí je s tímto druhem operace po čase spokojených a většinou to řeší reoperací což je určitě horší varianta než si prosadit rovnou operaci jakou chceš.Já jsem odešla na poslední chvíli z Prahy do Turnova,na Hrubáčka nedám dopustit,je to skvělý lékař.Rozhodla jsem se tehdy pro TUBU s počáteční váhou 158 kg,dnes mám 107 .Neříkám,že je to ideální váha,ale je to veliký rozdíl.

Sago,pro Tebe fakt nemám slov - naprosto souhlasím se vším co Ti tu ostatní napsali.Myslím,že ve svém věku už bys mohla míti trochu více rozumu.

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 20:37 

Dobrý večer, tak jsem se přišla na fórum uklidnit, protože mám měsíc a dva dny do operace a dostala jsem šílenou chřipku, mám teplotu, kašel, rýmu a jsem úplně k.o. Místo toho jsem tady našla příspěvky, které bych tipovala spíš nějaké puberťačce, než dospělé ženské.... No nic.... Možná zas někdy přispěju do diskuze...
Jinak s karkulkou jsme si psaly SZ, ale i mě doktor napřed nabídnul plikaci a až na mou žádost to přehodnotil a souhlasil s tubu... s tím, že prý konečné rozhodnutí je vždy na pacientovi....

5.12.2012 1.konzultace OV Vítkovice
21.1.2013 pro všechny žádanky
spiro vyšetření OV
23.1. UV břicha Karviná
24.1. psycho Karviná
30.1. gastro Karviná
21.5.2013 operace tubu

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 21:14 

No já myslím, že už bylo na čase aby to tady někdo řekl na plnou hubu (Saga). A že docent přebírá případy ze "slavného" Turnova není žádné tajemství. A zmíněné rady typu žeru všechno, nehýbu se a nepřibírám jsou naprosto k ničemu. Pak lidi chodí na reoperace které se tají, protože vlastně všichni můžem jíst všechno válet se na gauči a budem mít 60 kilo :roll:

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava-MUDr.Foltys
Pes doskákal 16.7. 2012 ve 4:15
4.12.2012 Cilkulární abdo. Prof. MUDr. Pavel Brychta,CSc. FN Brno
2.9.2013 - Prsa. MUDr. Vřeský
26.11.2013. Haxny opět Prof. MUDr. Pavel Brychta,CSc. FN Brno

A konec:) Max. váha 135-celkem zhubnuto 72 kilo

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 22:32 

petulka1650
To se nedá říci, že pojišťovna. Začátkem roku Břeclav operace stopla, netuším, jak dlouho byla ta stopka, jenže se všechno posunulo a termíny jsou plné, navíc v srpnu se doktor díval do diáře, že absolutně nemá čas, takže až září a rozhodně Břeclav nehodlám měnit za nic jiného, to si počkám :wink:

http://blanula1.rajce.idnes.cz/Tak_sel_cas.../

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 22:50 

Jak tak pročítám bouřlivou diskusi ohledně Karkulky a její plikace nebo bypasu, připadá mi divná jen jedna věc.
Nebudu polemizovat, co je nebo není lepší k tomu nemám dostatečné kompetence, ale je divné, když se domluvím na jedné věci, tak jak jí jen tak do telefonu bezděky oznámí jiný druh operace.

Beru to podle sebe-u doktora jsem v ordinaci seděla víc jak půl hodiny a probírali všechna pro i proti možných operací a nakonec jsme se shodli na bypasu a mám i ve zprávě k přijetí napsáno, nástup na gastrický bypas. Podle mě kdyby měla nastat nějaká změna, tak fakt nevidím jiný důvod než finance.

Jinak mě překvapuje vaše hodnocení plikace, protože při té konzultaci jsem viděla všechny nejnovější statistiky, tak je pravda, že u plikace bylo hubnutí nejnižsí, ale přesto v prvním roce to vycházelo na cca. 40% původní váhy, tak z čeho potom ty statistiky dělají?

http://blanula1.rajce.idnes.cz/Tak_sel_cas.../

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 23:01 

Ahoj všichni..Nemůžu si pomoct,holky,abych nereagovala....jasně,protože se nechovám jako ovce,která jde poslušně se stádem,jsem ta černá ovce.........musím Vám to už ale napsat,jste tady fakt hodně radikální,a názory někoho,kdo se jen o kapku liší tomu,co tady všeobecně dáváte za příklad,neberete absolutně v potaz. Napsala tady některá měsíc po opce,dala jsem si přesnídávku...reakce byla COŽE !!! MÁŠ BÝT MĚSÍC NA TEKUTÉ STRAVĚ !!!!!!! když jsem tady psala,že jsem třetí den po opce dostala v nemocnici tvaroh s mrkví a vekou(pozor,neředěný) a nastrouhané jablko na velkém struhadle,tak mě málem odsud vyhnaly......jsem měsíc po opce,jím,co jím,nic mě nebolí,neberu jediný prášek a nevím,že jsem kdy na nějaké operaci byla,až na to,že sním tak 60-80 gramů stravy.V nemocnici mě pochválili,že je to všechno super,a já jsem v pohodě a šťastná,že operace splnila svůj účel.Nesníst dva řádky brambor a půl prasete k tomu na jedno posezení.Jím i ty brambory i to prasátko,dnes je to přesně měsíc...ale jen tu malinkatou porci a cítím se skvěle,jak nikdy.Nic mě nebolí,energie mám na rozdávání,neberu jediný prášek na nic a žiju.Bez měsíců na pytlíkových polévkách,jak jste tady některé radily a je mi moc fajn.Za měsíc mám 12 kilo dole a o tom se mi ani nesnilo. Ty kila jsem na sebe nabrala za třicet let,a nemůžu si myslet,že je sundám po dvou měsících,kdy budu několikrát denně skákat jak zběsilá na váhu.Budu šťastná,když aspoń polovinu ze sebe shodím třeba do roku.A holky,pozor na to,co tady píšete....já tady byla z Vás před operací unešená a díky Vám jsem čekala jsem celkem hrůzy....dnes vím,že polovina tady toho není pravda a holky,které by jsem chtěly odrazuji....a taky jich mám už spoustu na soukromých zprávách,které jsou z tohodle fóra vyvředěné a tak si píšeme soukromě a spousta už přijela ke mě osobně,aby se přesvědčily,o čem vlastně doopravdy je bariatrická operace.Je to hlavně o psychice,jinak výkon se dá krásně přirovnat k operaci žlučníku.A strašit někoho,co smí a co nesmí je podle mě totální nesmysl.Každá z nás zvládne cokoliv,i bolest jinak...... a proto si ty radikální rady už jednou pro vždy odpustťe.Já byla díky vám připravená na hrůzy,co mě čekají...operace...au...měsíc na vývarech,které si budu servírovat v kelímku od actimelu........hrůza...druhý měsíc na ředěných jogurtech a přesnídávkách ředěných vodou..no nazdar,jsem si říkala,půjdu do toho,vydržím.Mnohé právě tohle odradí....nic z toho není absolutně pravda....a pokud máte právě s tímhle přístupem problém...znova přidávám foto po třech týdnech po opce,a vážně nejsem na vývarech,,,ten jsem měla jen dvakrát a to jen proto,že je miluju !!!!A holky,znova opakuji,to,co máte Vy ve zbytku republiky,naučil všechny NÁŠ DOCENT z Ostravy.....takže,ten nejlépe ví,co dělá a jak to dělá.... a myslím,že tady není jediná z naší nemocnice,která by si stěžovala...tak asi tak nějak...přestaňte tady vyšilovat a napadat se..jinak tohle fórum přestává mít smysl....dobrou noc.... a ještě něco,přestaňte brát do pusy Sága123,koukněte znova na fotky,a až se vám podaří vypadat po operaci jako ona ,smeknu před Vámi klobouk,jako smekám právě před ní......http://melsept.rajce.idnes.cz/Moje_hubnuti/ tohle jsou moje fotky tři týdny po opce a vážně nejsem měsíc na nějaké šílené tekuté stravě z pytlíkových polévek......snad to jako důkaz stačí,že to jde i jinak,než jak to tady prezentujete......

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 04:47 

Blanulo, bacha, zaměňuješ původní váhu za nadváhu. Udává se vždy, kolik procent NADVÁHY zhubl pacient.

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 05:48 

Moc sem neprispivam,ono to ani dost dobre nejde,nicmene,neda mi nereagovat na diskuzi,ktera tu probehla..Holky,serete me cim dal vic!VETSINA Z VAS MA PO OPCE PAR TYDNU,MESICU,MAX 2,5 ROKU,ALE CHOVATE SE A TVARITE,JAKO KDYBY JSTE SEZRALY VSECHNU MOUDROST SVETA!Ja jsem jedna z mala,ktera je uz vic jak 4.roky od prvni bar.operace a verte mi,ze NERADIM tak jako NEKTERE Z VAS!Pravda je,ze rozhodnuti je na kazdem z nas,jakou opku podstoupime,myslim ale,ze LEKAR,ktery tyhle operace dela TEMER DENNE,ma pravo doporucit..Mimochodem,tvrdit nekomu,ze muze jist vse je blbost!Mam diverzi,po ktere pribrani nehrozi,muzu vam ale uprimne rict,ze se hlidam vic nez kdykoliv pred tim!Tema reoperace po Turnovu atd,radeji vynecham,nicmene si rypnu do tech,co reoperaci maji,jen to taji a vy je tady obdivujete jak jsou nadherne,jak dobre vypadaji v blazene nevedomosti,ze uz davno nema tubu,ale bypass nebo diverzi.Jmenovat nebudu,je to kazdeho vec a jeho svedomi!A k SAGA123,po prvnim setkani jsem na ni mela jiny nazor,nez po nekolika dalsich,to priznavam!Nicmene,tahle devucha dokazala vic,nez kterakoliv z nas!Pro Moravskou vetev dela hafo veci,at uz sportovni ci jine aktivity,ALE HLAVNE!DOKAZE PORADIT,POMOCT A PROTOZE MA INFORMACE Z PRVNI RUKY,NE JEN SLYSELA JSEM NEKDE,CETLA JSEM NEKDE,VI DALEKO VICE NEZ MY VSICHNI DOHROMADY!!TKarkulko,nenech se odradit od Vitkovic,dneska se domluv s dr.Bolkem na tubu,na bypass mas vzdycky cas!i za cenu posunuti terminu opky,ale ver mi,ze s Vitkovicema spokojena budes,muzu srovnavat,takze mam osobni zkusenost!Tak jsem se vykecala a jdu se nasnidat,dokud jeste Eli spi..Pekny den vsem!

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 05:56 

bestičkova: "nebudu jmenovat" má jen dva významy - buď je to projev zbabělství, nebo manipulace. Mrzí mě, že toto používáš i Ty.

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 06:06 

Scallo,v mem pripade to neni ani jedno!Je to o tom,ze to mam i ja z doslechu,ikdyz nezavysle na sobe od asi 5 lidi,proto nechci jmenovat..Kazdopadne myslim,ze ty dve, z Jizni Moravy,vi!

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2698, 2699, 2700, 2701, 2702, 2703, 2704 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina