Dobré ráno vespolek,taky se tak trochu přidám,plně souhlasím s Melsept a kdybych měla vydržet byť jen týden pouze na tekuté,tak nevím,asi bych brzy padla za vlast.Myslím,že v nemocnici dobře vědí,co dělají,takže jsem si sice nějakou dobu mixovala,ale jen k obědu,uvařila jsem si kuřecí prsa s kořenovou zeleninou,do toho pak jsem přidala zakysanou smetánku,střídala jsem to s bramborkaší a rybím filé a i vajíčko jsem si dala,k snídani tousťák bez kůrky s lučinou či tvarohem,jogurty,nebo přesnídávky,snažila jsem se jíst co nejvíce bílkovin,ať mi ubyde co nejméně svalů.Jasně,že brzy po opce žaludek tlačí,nebo bolí,pokud je rána ještě nezahojená,to přece dělá ikdyž se člověk jen napije.A k pití jsem si dělala různé bylinkové čaje,zeleninové vývary nebo jen teplou vodu,převařenou,protože mi bylo už tenkrát pořád zima.asi po měsíci jsem skončila s mixem a pak jen pořádně žvýkala,tak nám to doporučili.Po zhojení uvnitř jsem začala postupně po troškách zkoušet,co mi žaludek snese,česnek,cibule,zelí,rýže a fakt žádný problém,můžu jíst úplně všechno,což ovšem neznamená,že všechno taky běžně jím,řízky nebo saláty s tatarkou,omáčky,to neeee,ale vyzkoušené to je,už dávno před opkou jsem tak trochu zdravě vařila,jen to množství bohužel bylo jiné,než můzu teď,že jo

A stejně jako Melsept žádný problém,pálení žáhy,nic a rozhodně si nemyslím,že bych měla kačení žaludek

Do podzimu 2012 jsem dala dolů 33 kilo,teď už stojím a čekám na uříznutí toho nepěkného břišního převisu,který jinak pryč nejde

doufám,že třetí termín už vyjde,uffffTož tak to je moje zkušenost po opce,děvčátka a chlapci

Hanka1984,možná,že ti třeba vadí to studené pití a celkem dobrá rada,hned po opce jsem musela dávat jooo pozor,abych nedala najednou větší lok,jak jsem byla zvyklá a proto super rada tady z fóra,dej si pití do lahvičky,co má takové to sosátko pro dětičky,nebo pro cyklisty,nedovolí ti to napít se hodně najednou

jinak krásný den všem,svítí nám tu sluníčko,doufám že do odpoledne se více oteplí a vyrazíme trochu provětrat kolo,juch

23.květen termín abdo napotřetí - úspěšně za mnoooooou,jupí