fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 27 srp 2025 22:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2708, 2709, 2710, 2711, 2712, 2713, 2714 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 07:23 

Jitka Klauzová
já dnes udělala to samý, malý se vzbudil v 5h chvilku si pohrál a zase jsme zalezli... uklízela jsem včera celý den i s oknama, dneska jen uvařím rychlovku a házím na vše bobana :D

Obrázek

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 07:28 

Všem přeji krášné sluníčkové ráno z jihu Čech. :) Jsem tu nováček, občas se hodně ptám a vždy se mi dostane odpověď. I mě Verča hodně pomohla přes SZ v rozhodování pokračovat dál a nehodlám nikoho soudit a to už z jednoho prostého důvodu a to že nikoho neznám........ To, co se tu dělo mělo probíhat přes SZ a nikoliv veřejně, ale snad se na mě nebudete zlobit,když řeknu, že to byl sice "průvan", ale někdy zábavný... :D :mrgreen: :mrgreen:

Jitka Klauzová - vypadáš parádně. Neřekla bych, že bys někdy mohla mít o tolik kilíček víc. Fakt ti to moc sluší!! Mohla bych i já poprosit o heslo? :wink: :D

40 let,1 manžel, 2 děti a 2 kočky :)
15.5.13 konzultace v Mostištích a 22.5.13 nástup do nemocnice Mostiště
23.5.13 TUBU v nemocnici v Mostištích při 114 kg - MUDr. Šimoník

Obrázek

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 07:31 

Dobré ráno vespolek!

Bossice
Díky za Tvůj příspěvek :wink: stále děláš čest svému nicku :) a to je dobře :wink:
Pokaždé, když někomu mrkvovou šťávu (a taky Tvůj vynález mrkvovou šťávu s mlékem) doporučuju, tak si na Tebe vzpomenu :D

Jituško Klauzová
Moc Ti to sluší, jsi úplně éterická víla, vůbec si nedokážu představit, že jsi byla někdy tlustá :roll:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 07:32 

Hezké slunečné ráno všem,

od rána máme na severu sluníčko, tak se těším ven. Dnes mám už navařeno od včera, tak se budu jen relaxovat....a vám všem přeji totéž !

Zahradnice
Gratuluju k upsání kilečka, všímám si, že si na to dlouho čekala, tak se to teď snad už rozjede, držím palečky ! :D

24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 07:37 
Annax :P

Anííí víla pravíš jo :lol: :lol: , to jo měla bys mě vidět po ránu, nebo večer když se připlazím z práce, mám hlad a je mi zima to jsem vyloženě na zabití :P :P

Andulko co dnes vaříš???

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 07:40 

Podařilo se mi včera zachránit pár karbošků, tak k nim udělám rajskou a minikolínka :D
Jestli jsi někdy na zabití, tak jistě stačí, abys zamrkala těma nádhernýma kukadlama a všicni Tě zas milujou, ne :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 07:45 

krásné ránko,

ačkoli jsem byla připravená na to, že při přechodu na pevnou se hubnutí může zastavit, už se mi to zdá dlouhé....a ta mrcha se nehne ani o prd.
A tak jen tiše závidím těm, které upisují...

váha po operaci 104,5

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 07:47 

Dev
Nezapomeň taky, že je před úplňkem :roll: já měla dneska skoro o kilo víc, než mám na metříku :twisted:

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 08:14 

Jitko Klauzová, vypadáš bezvadně, sekne ti to! Do tak krásné štíhlé ženské by nikdo neřekl, že někdy byla tlustá. Tiše závidím, ale přeju ti to. Doufán, že se mi podaří něco podobného. ahoj

51 let, báječný manžel, 2 dospělí synové, kocour a labradorka ...... sleeve resekce 20.5.2013 Turnov

Motto: "Vstanu z popela..."

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 08:41 

Danuš děkuju,ale to bylo včera a dnes půlkilčo naskočilo zpět. :mrgreen: :mrgreen: Drží se mě jako klíště :evil: Jak je tobě?Už je všechno v pohodě?Jinak všechny zdravím ,venku je krááásně a mám hned lepší náladu.Dnes jen upeču kuřecí stehna s bram.kaší,jsem líná jako veš :lol:

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg

Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 09:30 

Dobré ráno vespolek,taky se tak trochu přidám,plně souhlasím s Melsept a kdybych měla vydržet byť jen týden pouze na tekuté,tak nevím,asi bych brzy padla za vlast.Myslím,že v nemocnici dobře vědí,co dělají,takže jsem si sice nějakou dobu mixovala,ale jen k obědu,uvařila jsem si kuřecí prsa s kořenovou zeleninou,do toho pak jsem přidala zakysanou smetánku,střídala jsem to s bramborkaší a rybím filé a i vajíčko jsem si dala,k snídani tousťák bez kůrky s lučinou či tvarohem,jogurty,nebo přesnídávky,snažila jsem se jíst co nejvíce bílkovin,ať mi ubyde co nejméně svalů.Jasně,že brzy po opce žaludek tlačí,nebo bolí,pokud je rána ještě nezahojená,to přece dělá ikdyž se člověk jen napije.A k pití jsem si dělala různé bylinkové čaje,zeleninové vývary nebo jen teplou vodu,převařenou,protože mi bylo už tenkrát pořád zima.asi po měsíci jsem skončila s mixem a pak jen pořádně žvýkala,tak nám to doporučili.Po zhojení uvnitř jsem začala postupně po troškách zkoušet,co mi žaludek snese,česnek,cibule,zelí,rýže a fakt žádný problém,můžu jíst úplně všechno,což ovšem neznamená,že všechno taky běžně jím,řízky nebo saláty s tatarkou,omáčky,to neeee,ale vyzkoušené to je,už dávno před opkou jsem tak trochu zdravě vařila,jen to množství bohužel bylo jiné,než můzu teď,že jo :) A stejně jako Melsept žádný problém,pálení žáhy,nic a rozhodně si nemyslím,že bych měla kačení žaludek :)
Do podzimu 2012 jsem dala dolů 33 kilo,teď už stojím a čekám na uříznutí toho nepěkného břišního převisu,který jinak pryč nejde :( doufám,že třetí termín už vyjde,uffffTož tak to je moje zkušenost po opce,děvčátka a chlapci :)
Hanka1984,možná,že ti třeba vadí to studené pití a celkem dobrá rada,hned po opce jsem musela dávat jooo pozor,abych nedala najednou větší lok,jak jsem byla zvyklá a proto super rada tady z fóra,dej si pití do lahvičky,co má takové to sosátko pro dětičky,nebo pro cyklisty,nedovolí ti to napít se hodně najednou :)

jinak krásný den všem,svítí nám tu sluníčko,doufám že do odpoledne se více oteplí a vyrazíme trochu provětrat kolo,juch

30.1.2012 tubu Vítkovice
náš pan úžasný doc.Holéczy

metřík dokončen,ale jako ostatní - jedeme dál :)

23.květen termín abdo napotřetí - úspěšně za mnoooooou,jupí

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 09:45 

Ja nechci nikoho napadat, ani rozvirit debatu, na to nemam narok, chodim tu kratce, ale neda mi to. Podle prispevku za posledni dny mi vypliva, ze vitkovicti doktori, jsou v podstate amateri, kteri nevi co dat pacientum po operaci k jidlu a piti a prakticky nas chteji vsechny pozabijet. Jak pujdu na kontrolu, tak jim to tam musim rict, ze by si meli poradne nastudova :) skda, myslela jsem si, ze az budu po operaci, tak si sem budu chodit vymenovat zkusenosti, ale nema to smysl. Vy odmitate cokoli, co neni podle vas. Viznedavny prispevek jedne z vas...kdyz po operaci jite cleba tak nelezte na toto forum....ja jsem teda chleba jeste nemela, jsem 6 tydnu po, ale i tak. MELSEPT nodomluvime se a nepujdem na kafe?

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 10:14 

Zuzynko
A co takhle si založit vlastní diskusní fórum lidí operovaných ve Vítkovické nemocnici? Tam by s tekutou stravou nikdo neprudil a mohli byste si tam vychvalovat blahodárnost čerstvě vymačkaných šťáv na zoperovaný žaludek?
To už tady taky bylo :mrgreen: při sporu o velikost porcí s lidmi operovanými na OB klinice došlo k odštěpení a založení vlastního OBK fóra http://drobci.xforum.cz/index.php?sid=e ... 5f2cec14c1

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 10:34 

zuzynka,nemyslím,že tu někdo píše,že vítkovičtí doktoři jsou amatéři atd,co píšeš,taky si myslím,že každá nemka to má jinak,má své zkušenosti a dle toho i doporučení pacientům,stejně jako každá-ý operovaný to má po opce jinak a každý snese či nesnese něco jiného,to si musí vyzkoušet na vlastní kůži,či lépe žaludek,stejně tak tu může každý napsat svou zkušenost i doporučení a je na každém z nás,co si z toho vybere a použije,no ni :)

30.1.2012 tubu Vítkovice
náš pan úžasný doc.Holéczy

metřík dokončen,ale jako ostatní - jedeme dál :)

23.květen termín abdo napotřetí - úspěšně za mnoooooou,jupí

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 10:36 

I tto je samozrejme reseni. A co takhle respektovat i praci jinych doktoru a nejen toho sveho?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2708, 2709, 2710, 2711, 2712, 2713, 2714 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina