Karkulka píše:
A jaký sport máš v pácu? Pro začátek šachy?

Musíme se šetřit, ale taky uvažuju, že po operaci rozrazím dveře místní mučírny.
Jinak se dívám, že sis vytunil metřík, nebyla tam ještě včera funící mašinka?

Šach hraju dobře

Hraju rád

Dokonce se mi už 2x v životě podařilo tuto hru vyhrát

Byť mám malé podezření, že to mi chtěl protivník jen udělat radost
Na velrybu v plaveckém bazénu si hrát taky nebudu - alespoň ne v nejbližší době - vyhrožovaly mi, že za vylitou vodu budu muset zaplatit
Kolo

to dokonce mám spravené - až mne uveze, tak budu jezdit - i dříve jsem jezdil
Joooooo - a kdyby se dejme tomu za rok fakt podařil nějaký podstatný úbytek tak něco podobného:

- ovšem to by musel být opravdu pořádný úbytek - pod 110 kg

Taky cena je exklusivní - začíná na 3.500,-€ a to je bez šlapadel , blatníku a dalšího vybavení

No to je ale jen velmi vzdálená touha .....
Hodně záleží zda bude souhlasit mé aritmické srdíčko, a slabé plíce - pokud se nespamatují, tak hůlku asi neodložím
Ono já to opku nepodstoupil za pět minut dvanáct, ale spíš deset minut po dvanácté a Mudr. také moje nadšení velmi krotil.... Zvlášť potom , co mi pověděl, že v průběhu operace zvažovaly výkon nedělat , bo srdíčko se úplně splašilo
Metřík jsem nechtěl tunit, ale stále si spolu nerozumíme - vyzkoušel jsem všechny mé obvyklé PINy a k úpravě mne to nepustilo

Tak jsem udělal nový - PIN si bezpečně pamatuju, ale stejně mne to do úprav zase nechce pustit.... No nic - až bude potřeba vytvořím zase nový - já nad tím dvě noci maturovat nebudu

42 let, svobodný bez závazků
Nikdo není dokonalý, i hovno má své muchy.187cm, největší váha 196kg, nyní 187kg
28.1.2012 - termín přijetí [/color]- termín odložen - místo zhubnutí 7 kg jsem 11kg přibral - váha 198 kg.
Nástup 5.5. a o den později proveden výkon OLBG aktuální váha 181 kg