fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 25 srp 2025 16:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2740, 2741, 2742, 2743, 2744, 2745, 2746 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 08 kvě 2013 17:09 

Outloho
moc mě tvůj komentář povzbudil...já se tu teprve rozkoukáváma...držím tobě a všem ostatním palečky, ať se daří...:o)

2.5.2013 první vyšetření v Ob klinice Mudr.Karin Doleželová -Kormanová
26.6.2013 čeká mě v jeden den kolečko- po té domluva na typu operace
kolečko splněno-první úspěch 8 kg 8 cm dole..:o)
7.8.2013 druhá návštěva interny a kontrola váhy

PříspěvekNapsal: 08 kvě 2013 17:56 

Hezký svátečný večer všem.
Outloho gratuluji ke zvládnutí opky :) .
Já jedu zítra do Turnova..po doplnění se dávím a blindit neumím,tak si to umíte asi představit.Kdybych měla někomu doporučit bariatrickou operaci,tak BANDÁŽ rozhodně NÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!!!Vím,že jsou lidičky,co jim vyhovuje,ale mě doslova ničí.Je pravda,že každé tělo je jiné a upřímně lituji dne,kdy jsem na tuto operaci šla.Byla jsem opravdu naivní,když jsem si myslela,že bych mohla patřit k těm,co jim bandáž pomohla.Jen se modlím,aby mi mudr pomohl ukončit mé trápení.

Bandáž 2011,11.4.2013 Turnov,nefunkční bandáž,doplněno 1 ml,9.5. odpuštěno 1,5 ml
29.5. rozloučení s vetřelcem
26.11.2013 nástup nemocnice Turnov,27.11.2013 sleeve resekce,váha 86 kg

PříspěvekNapsal: 08 kvě 2013 18:20 

krásný sváteční den všem :wink: ..tady bylo krásně i když asi 3x sprchlo..no sprchlo ona to byla vždy průtrž mračen na pár minut :D
otluho ..gratulace ke zvládnutí opky..jsem se mlátila smíchy z tvých příspěvků..píšeš úžasně :lol:
Janka 777..zítra se potkáme..už se těším :wink:

já-reopka z bandáže na tubu/116kg ..manžel tubu/145kg 9.10.2013 v Turnově
já-nejvyšší váha 135kg
manžel 48 let a 145 kg..6 neděl po opce 119.5..2 měsíce po o..117 kg..nyní 97 kg..úplné vysazení prášků na cukr a tlak ukázkový
http://radkar13.rajce.idnes.cz/nastenka

PříspěvekNapsal: 08 kvě 2013 20:03 

Otluho, ony jsou ty breclavske mouchy i docela snesitelne, cooo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .. a ze jsem mela pravdu o sestrickach na Jipu? .. kocenky, cooo? :lol: :lol: :lol:

Jani, drzim palce, at se ti to s bandem vyresi.. trvej na kontrolnim rtg nebo gastru.. at vis, co mas s bandem blbe.. aby ses ho mohla co nejdriv zbavit..

Matonni, taky jsme dnes makali na zahradce.. mame posekano, ruze znicene, tak tam muzou nabehnout decka.. a uz vybiram male piskoviste, at si tam muze pohrat.. :mrgreen: ... tve ztraty je mi lito, zivot je v jistych ohledech nemilosrdny. :cry:

22.9.2008 bandáž žaludku BMI Chirurgie Brno Mudr. Cierny
26.4.2013 OMG bypass, Breclav Mudr. Cierny

http://petulka1650.rajce.idnes.cz/Osobni/

PříspěvekNapsal: 08 kvě 2013 21:40 

otluho,

díky tobě jsem si poprskala obrazovku svého nového noťásku!! :mrgreen: :mrgreen: Tvé příspěvky jsou úžasné,vždy mi vylepší náladu!Gratuluji ke zvládnuté operaci :wink:

35let, 2děti (Ondra 10let, Adrianka 8let ),1manžel 40let (stačí až nad hlavu)
26.1.2011 operace tubu ve Valaš.Meziříčí
10.10.2012 plastika bříška - ZVLÁDNUTO!!
Od října 2014 opět váha směr vzhůru :-(

PříspěvekNapsal: 09 kvě 2013 05:22 

Hezké ránko,

sluníčko mně vzbudilo v 6 hodin. Dnes bude krásný den.

otluho: blahopřeji k zvládnuté opce :D

váha po operaci 104,5

PříspěvekNapsal: 09 kvě 2013 06:21 

Krásný den všem z Moravy!
Břeclavské mouchy jsem nezahlídla, ale seznámila jsem se s břeclavskými sršni. Po chvilce tělocviku - pronásledování sršně s časopisem v ruce střídavě s prcháním před sršněm stále s časopisem v ruce (btw byl to časopis s receptama, co jiného si taky prohlížet po operaci, naštěstí časopis přežil...) doplatil tento na svou mlsnost a utopil se ve sklenici džusu :mrgreen:

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 09 kvě 2013 07:36 

zdravím všechny :wink:

otluho gratuluji k opce a musím říct i já, že mě těmi Tvými příspěvky velice bavíš :lol: :lol: :lol:

Mattonko my jsme v kontaktu jinak, tak jen znovu opakuji - držte se !! :wink:

Jinak všem, co mají zdárně opku za sebou, tak gratuluji....všem, co na ní teprve čekají přeji, aby se už také dočkali a upisovali kilča.... a všem nerozhodným vzkazuji - NEVÁHEJTE A JDĚTE DO TOHO !! :wink:

Přeji krásný den :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 09 kvě 2013 08:11 

:( No tak dnes mne ještě domů nepustily - až zítra - Mudr. Čiernemu se nepozdávalo, že bych už dnes usedl za volant :D
Zatím si z toho všeho ještě můžu dělat srandu - koneckonců nic jiného mi ani nezbývá.
Vyhlásil jsem oblast s kuchyní za zakázaný prostor - tam nebudu vůbec chodit - přece se nebudu koukat jak ostatním teče omastek po bradě a na ty hory jídla :roll: , povolené opasky...
Tu malou nádobičku s kejdou pro mne mi snad donesou a jinak žádné jídlo do mých pokojů nemá přístup :(
Taky jsem poznal nový pocit - hlad - to jsem dříve nezažíval - tak dalece jsem situaci nikdy nenechal zajít :mrgreen:
S kamarády z mokré čtvrtě jsem se taky minulý týden rozloučil a hledám nové mezi sportovci (neznámé slovíčko - Gooogle pomohl). Aby mi tu přeměnu ulehčily, tak mi nějaký dobračisko smýkl peněženku se všemi doklady a kartami - takže začínám zcela nově - s novou občankou (vypadám na ni jako seriový vrah) , řidičákem a vlastně vším.. - ještě že alespoň auto mi lapka nechal :wink:
JinaK se zdá vše OK... Ráno je tu cítit z venku česnek (jde to prý z lesa - nevím proč) tak se těším domů, jak si do toho vývaru pár stroučků rozmixuju :P Už sa mně sbíhajů sliniska :mrgreen:

187cm, největší váha 196kg, nyní 187kg
28.1.2012 - termín přijetí [/color]- termín odložen - místo zhubnutí 7 kg jsem 11kg přibral - váha 198 kg.
Nástup 5.5. a o den později proveden výkon OLBG aktuální váha 181 kg

PříspěvekNapsal: 09 kvě 2013 09:02 

Dobré ráno vespolek!

Z lesa je cítit medvědí česnek, který právě v těch lužních lesích roste a je vynikající na jídlo i na jarní očistu.
Otluho, pivo Ti není zapovězeno, akorát ho budeš pocucávat, a ne klopit do sebe na ex :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 09 kvě 2013 10:24 

Otluho, máš výborné příspěvky, nepíšeš třeba i nějaký blog nebo tak? Tebe bych dokázala číst celé dny i noci :mrgreen: Velmi mi připomínáš mojí nejoblíbenější literární postavu Ignacia z knihy Spolčení hlupců, pokud neznáš, tak doporučuju, myslím, že by se Ti mohla líbit :wink: Taky si zatím neumím představit, jak se budu stravovat, naštěstí bydlím sama se zvířaty a těm přece závidět nebudu, to by se fakt nehodilo :lol:
A jaký sport máš v pácu? Pro začátek šachy? 8) Musíme se šetřit, ale taky uvažuju, že po operaci rozrazím dveře místní mučírny.

Jinak se dívám, že sis vytunil metřík, nebyla tam ještě včera funící mašinka? :mrgreen:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 09 kvě 2013 11:21 
Ahooooj holky :P

kde dnes všechny jste????? Za chvíli se tu budu sama bát :x :x

no asi většina z Vás užívá pěkné počasí :P :P , to je dobře!!!!

PříspěvekNapsal: 09 kvě 2013 11:48 

Karkulka píše:
A jaký sport máš v pácu? Pro začátek šachy? 8) Musíme se šetřit, ale taky uvažuju, že po operaci rozrazím dveře místní mučírny.
Jinak se dívám, že sis vytunil metřík, nebyla tam ještě včera funící mašinka? :mrgreen:

:D Šach hraju dobře :!: Hraju rád :) Dokonce se mi už 2x v životě podařilo tuto hru vyhrát 8) Byť mám malé podezření, že to mi chtěl protivník jen udělat radost :(
Na velrybu v plaveckém bazénu si hrát taky nebudu - alespoň ne v nejbližší době - vyhrožovaly mi, že za vylitou vodu budu muset zaplatit :lol:
Kolo :!: to dokonce mám spravené - až mne uveze, tak budu jezdit - i dříve jsem jezdil :idea:

Joooooo - a kdyby se dejme tomu za rok fakt podařil nějaký podstatný úbytek tak něco podobného:
Obrázek

- ovšem to by musel být opravdu pořádný úbytek - pod 110 kg :cry: Taky cena je exklusivní - začíná na 3.500,-€ a to je bez šlapadel , blatníku a dalšího vybavení :idea: :idea: No to je ale jen velmi vzdálená touha .....
Hodně záleží zda bude souhlasit mé aritmické srdíčko, a slabé plíce - pokud se nespamatují, tak hůlku asi neodložím :cry:
Ono já to opku nepodstoupil za pět minut dvanáct, ale spíš deset minut po dvanácté a Mudr. také moje nadšení velmi krotil.... Zvlášť potom , co mi pověděl, že v průběhu operace zvažovaly výkon nedělat , bo srdíčko se úplně splašilo :oops:

Metřík jsem nechtěl tunit, ale stále si spolu nerozumíme - vyzkoušel jsem všechny mé obvyklé PINy a k úpravě mne to nepustilo :D Tak jsem udělal nový - PIN si bezpečně pamatuju, ale stejně mne to do úprav zase nechce pustit.... No nic - až bude potřeba vytvořím zase nový - já nad tím dvě noci maturovat nebudu :mrgreen:

187cm, největší váha 196kg, nyní 187kg
28.1.2012 - termín přijetí [/color]- termín odložen - místo zhubnutí 7 kg jsem 11kg přibral - váha 198 kg.
Nástup 5.5. a o den později proveden výkon OLBG aktuální váha 181 kg

PříspěvekNapsal: 09 kvě 2013 13:37 

Karkulka píše:
... Taky si zatím neumím představit, jak se budu stravovat, naštěstí bydlím sama se zvířaty a těm přece závidět nebudu, to by se fakt nehodilo ...

Jen nech být, já když tady servíruju kočkám ty jejich kapsičky a konzervičky, to kolikrát tak voní, že by si to člověk sám dal na chleba.
A udělat z toho rizoto, tak chlap nic nepozná a oblízne všech deset. (a ještě by pak měl pěknou srst). :mrgreen:

- 4.4. konzultace v Turnově, nasávám informace a připravuju se psychicky :-)
- Kolečko dokončeno, termín na tubu 26. června. Usilovně se snažím zdolat povinných 5 kg. A nervíky už pracují.
- 26.6. Tubu úspěšně zvládnuto, tak jdeme na to :-)

PříspěvekNapsal: 09 kvě 2013 14:42 

Ahoj dámy, zdravím vás ze slunného pardubického kraje :-) Dlouho jsem tu nebyla, moc práce a minimum času. Před měsícem jsem byla na kontrole u Šimoníčka :-) do té doby jsem asi 2 měsíce stála na váze, moc mě pochválil i za to že jsem začala chodit prvidelně cvičit a že ten bytek je už pozvolný a že mi hubnou hlavně centimetry, hodně mi pomohl, protože jsem se začínala bát že už mi 90 kg zůstane. Teď jsem na 88 a jsem nadšená stále stejně. Všechno mě baví a mám chuť do života. Oblíkám velikost kalhot 44 a vršek většinou M, bo já mám ráda to obtaženější. Všem kdo váhá, říkám ať neváhají :-)

Pro srovnání
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 265&type=1 :-)

Koukala jsem ze Scalla podstoupila reoperaci? Co to bylo za operaci?

26 let, skvělý manžel, dvě zlobivé děti

16.8.2012 TUBU Mostiště

Obrázek

Raději shořet, než vyhasnout!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2740, 2741, 2742, 2743, 2744, 2745, 2746 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina