fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 09 zář 2025 15:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2889, 2890, 2891, 2892, 2893, 2894, 2895 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 01 říj 2013 16:50 

Nechodim sem uz temer vubec,nestiham,nicmene dneska musim reagovat.Ja sama jsem po tubu vice jak 5.roku.Do operace jsem sla proto,ze pres svoji MORBIDNI OBEZITU,jsem mohla na dite zapomenout..Bylo mi temer 32,mela jsem vysoky tlak,cukrovku,bolesti patere-diky vrozene vade patere..Ze Tveho prispevku,Blanule vypliva,ze bych na opku jit nemela,protoze jsem jeste nerodila..Holka ver mi,ze nebyt prave opky,nerodila bych nikdy!Jsou mezi nama taci,kteri meli v 21.letech i vice nez 180kg,mas snad pocit,ze by meli bez operace sanci nekdy zhubnout?Ja myslim,ze rozhodne NE!A to,ze meli ve svem veku dost rozumu,aby ze sebou zacali zavcasu neco delat je vice nez chvalyhodne!Operace je sice draha,ale lecba cukrovky,tlaku,kloubu atd je urcite drazsi..Pises,ze nedopustis,aby tve deti operaci potrebovali,pekne "predsevzeti" jen dost naivni..Vsechno ovlivnit nemuzes,at se ti to libi nebo ne!Ver mi,ze operace neni samospasna a ze i z bypassem muzes zase pribrat,dokonce vse zpatky!K LF,to ze otevrene pise co si mysli je jen a jen dobre!Devucha to ma,narozdil od mnohych zde,v hlave pekne srovna ne a jde si tvrde za svym a taky na to tezce dre!Chtela bych mit aspon pulku jeji vule a odhodlani!Blanule a ver mi,ze vek neni zarukou moudrosti! Preju ti,at dosahnes sveho vysneneho cile!

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

PříspěvekNapsal: 01 říj 2013 17:02 

Kúrňa baby, nemohli by ste s tým prestať? Tie Vaše slovné prestrelky skutočne k ničomu nevedú. LF trochu ostrejšie napísala svoj názor, ale ja s ním súhlasím. Teda pokiaľ tu niekto píše, že sa mu máli za 2 mesiace 20 kilo a že chodí na váhu každý deň, tak asi to nie je v poriadku. Ja som po operácii 14 mesiacov a zo začiatku som mal tiež asi depku, lebo sa mi nezdalo, že chudnem dostatočne. Ale práve také reakcie, ako písala teraz LF ma vrátili späť. Síce chodím na váhu fakt každý deň ráno, ale už mi vôbec nevadí, že sa občas stane, že tam mám + 2 kg. Prečo to nemôžete brať, že si ktosi tu len napíše svoj názor. Prečo si to hneď beriete ako útoko na toho druhého.

Prestante takto útočiť jedna na durhú. Nikoho z nás to nezaujíma a len to tu zhoršuje prostredie.

Roman

Odložená operácia 8.2. pre zápaly v žalúdku. Najvyššia váha 138
Tubu vykonaná dňa 9.8.2012 v Břeclavi MUDr. Čiernym
16.2.13-112,0
31.5.13-106,5
7.8.13-103,5
30.9.13-101,1
14.10.13-99,8
12.11.13-98,2
28.3.14-97,5
8.7.14-97,0
30.4.16-94,0
22.7.16-92,5

PříspěvekNapsal: 01 říj 2013 17:10 

Hezké odpoledne,

nechci komentovat a soudit žádné příspěvky, ale již několikrát jsem si nad některými příspěvky říkala, že by to chtělo více pokory a trpělivosti, že nám kila nenaskákala nahoru během týdnů a tak tedy nemůžeme počítat s tím, že po operaci kila budou mizet zázračnou rychlostí ... já sama jsem zhubla hned po operaci poměrně rychle a teď poslední dva měsíce jsou to cca 3 kila měsíčně ... a jsem naprosto spokojená ... pokud to takhle půjde dál a nebo půjdou měsíčně dolů kila jen dvě, vůbec neřeším ... po letech vyjdu schody do třetího patra bez zadýchání, chodím ráda na procházky s naším pidipsem, vejdu se v restauracích do proutěných křesel a přestávám se děsit, když projdu kolem výlohy :D .... prostě jsem spokojená a snažím se být pokorná a trpělivá :D ..... přeji všem, aby se sebou byli spokojení a měli radost z každého deka, které spadne dolů a časem došli až tam, kam chtějí :)

PS mám tři dcery, dvě jsou štíhlounké a jedna bohužel se sklony k baculatosti ... pokud by její baculatost přešla v obezitu, byla bych první, kdo by jí operaci doporučil

současná váha 62kg

PříspěvekNapsal: 01 říj 2013 17:25 

AHOJ VŠICHNI :D tak na začátek by jsem chtěl říci že SOUHLASÍM Z LF , JÁ si myslím že by jsme si měli vážit lidí, kteří mají po opce tři roky a chodí sem protože alespoň pro mne jsou tito lidé studnicí vědění a nebejt těchto lidí , tak osobně já by jsem bez jejich rad byl po opce , když mne pustili domů dost v prdeli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takže já Vám všem,,, kteří nám volečkům těsně po opce radíte a dáváte svoje jídelníčky a podobně , chlácholíte jak jsme šikovní že jsme sundali zase jedno kilečko :lol: MOC DĚKUJU A PROSÍM VÁS MĚJTE S NÁMI STRPENÍ :) DÍKY
Jo a už se nehádejte :P

OPERACE G. BYPASS PROVEDENA V JABLONCI NAD NISOU p. VRANÝM
DNE 24.7.2013
DÍKY ZA DRUHOU ŠANCI
prim.Vraný, Jablonec, a jeho zlaté ručičky
30.8.2013 MI MOJE MILOVANÁ ŽENA DALA SYNA PETŘÍČKA, DĚKUJI TI MAMINKO

PříspěvekNapsal: 01 říj 2013 18:10 

Milí zlatí, chodím vás sem zatím jen číst, protože se rozhoduji, jestli půjdu na operaci nebo ne a přiměla mě k tomu největší čarodějnice dnešního dne, Blanka. Znám ji hodně let a je to úžasný, bezkonfliktní člověk, který se věnuje i nějakým dobrovolnickým aktivitám atd. atd. Protože jsem zahlédl její jméno, tak jsem si důkladně přečetl dnešní diskusi, i když s ní ve věci operace a věku nesouhlasím, tak si nemyslím, že si zaslouží být takto propíraná a pranýřovaná. Jinak ohledně dětí, taky ví, co mluví. Oba její kluci byli v době školní docházky tlustí a svou cílevědomou prací a změnou životosprávy a vedením ke sportu dosáhla toho, že již v pubertě měli normální postavy, což si myslím, že je opravdu rozumnější než podstupovat nějaké operace, možná jen to chtěla sdělit, ale zůstala nepochopena. Mohli byste se někteří nad sebou zamyslet, jsem opravdu znechucen, že člověk nemůže v klidu sdělit svůj názor, ať je jakýkoliv. :!:
PS: Jinak k některým ironickým poznámkám o její váze, kdybych to tu neviděl černé na bílém, nikdy bych nevěřil, že tolik váží, troufám si tvrdit, že vypadá lépe než některá z Vás, co má 120kg, ale to je jen na okraj. :|

PříspěvekNapsal: 01 říj 2013 18:20 

LF...ja vim, ze je to super, proto jsem to ,jen, dala do uvozek. Ja jsem spokojena a prestastna. A dekuju.

PříspěvekNapsal: 01 říj 2013 18:23 

Bohuš: Tak proč jsi tady? Proč je tady Blanka? Když to jde tou užasnou cílevědomostí a životospravou? Proč jsme teda tady všichni? Proč nehubneme dietama? To bys na tu operaci teda neměl ani chodit a dej se na tu životosprávu.

Je užasné, že někdo se skoro 170 kily bude říkat kdo by měl jít na operaci a kdo by tam chodit neměl. A ta poznámka o tom, že na svoji váhu nevypadá je uplně mimo. Nevím proč to sem pleteš.

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava-MUDr.Foltys
Pes doskákal 16.7. 2012 ve 4:15
4.12.2012 Cilkulární abdo. Prof. MUDr. Pavel Brychta,CSc. FN Brno
2.9.2013 - Prsa. MUDr. Vřeský
26.11.2013. Haxny opět Prof. MUDr. Pavel Brychta,CSc. FN Brno

A konec:) Max. váha 135-celkem zhubnuto 72 kilo

PříspěvekNapsal: 01 říj 2013 18:28 

no tak to tu "stará garda" zase trochu provětrala .. :-)
já také přidámn jednu (otřepanou) radu - nezapomínejte se hýbat !!!!
a věřte mi, vím o čem mluvím :-)

Zdraví Vás Saga (ve starém těle pažravý gaučový povaleč, v novém těle trenérka spinningu i fitness :-)

170 cm, 42 let, 1 dcera 17 let
Bandáž 6.5.2010 Ostrava - Vítkovice, Doc. Holéczy
Metřík dokončen 06/2011 (68 kg) a jedeme dál :-)
Žlučník 27.10.2011 taktéž Vítkovice, Doc. Holéczy
Ruce 20.11. 2012, Fakultní nem. Brno, prof. Brychta

PříspěvekNapsal: 01 říj 2013 18:34 

Zdravím starou gardu :twisted:
Zvítala jsem skrz propadlý metřík a už zase raději odlétám :roll:

Obrázek

3/3 2010 TUBU - váha v den operace 119 kilo
Made By MUDr. Michal Čierny in Břeclav

39 let, 1 klučičí prcek, přítel, modrá britka
CHTĚL BYCH, neznamená nic! CHCI, dělá divy!!!

PříspěvekNapsal: 01 říj 2013 18:54 

Bohušujá už se v tom začínám pomalu,ale jistě ztrácet...na jedné straně,je od Tebe milé,že jsi přišel ztratit slovo za svou kamarádku,ale celé mi to přestává dávat smysl,a jak vidím,ne jen mi.....Takže Blanule je natolik super,že dokázala "zeštíhlet".a podle Tebe dost,své děti,podle Tebe vypadá úžasně......takže,proč je vlastně tady???Proč je po operaci,když je přesvědčená,že to jde i jinak,proč je po operaci,když vypadá tak skvěle....možná ano,taková Halina Pawlovská má taky své kouzlo,nicméně to nic nemění na tom,že prostě nosit 170 kilo je zdraví a životu nebezpečné,a o tom mě nikdo nepřesvědčí.....a také pro to dali lékaři hlavy dohromady a vymysleli pro nás bariatrické operace.Aby nám zachránili to zdraví,které nám ještě zůstalo...Ano,pokud mé dítě třeba v pubertě přibere,budu se snažit mu upravit stravu a nenechám ho válet u PC,ale budu ho honit do sportu..ale pokud zjistím,že je to už nějaká patologie,nenechám své dítě dojít do váhy 170 kilo,když to už není v dnešní době nutné,a bude mi jedno,kolik mu bude let.Blanka může být super ženská,jen prostě není nutné,aby tady přesvědčovala děvče,které tolik dokázalo a před několika lety a dokázala si to udržet,že měla počkat nebo to řešit jinak....prostě to Blance jako nováčkovi ještě zdaleka nepřísluší,ani já bych si to absolutně nedovolila,sama se ještě považuji za zajíce,i když už mám dole k dnešnímu dni 37 kilo.Cesta je ještě daleká,ještě musím dokázat,že si to udržím.....takže to je to,co jsem psala o té pokoře......

PříspěvekNapsal: 01 říj 2013 19:40 

Milá Malsept, překrucuješ slova, já netvrdil, že je štíhlá a vypadá skvělě, ale již jsem zjistil, že vy si tady jen přikyvujete tomu, co je Vám milé a přerucujete skutečnosti a Blance se omlouvám, že jsem se do toho pletl.

PříspěvekNapsal: 01 říj 2013 20:38 

Buhuš,asi jsem už stará a pitomá.....já myslela,že jsi psal,že Blanule vypadá lépe,než některé z nás se stodvaceti kily...promiň,asi se mi to jen zdálo......jen na okraj.....jinak tahle diskuze vážně nemá smysl,to už je jen dohadování slovíčkaření...měj se hezky,a držím palce,ať se Ti daří v životě i hubnutí......

PříspěvekNapsal: 01 říj 2013 21:11 

Zdravím.....čtu a čtu a nedá mi to se neozvat, přesto, že je možné, že i já dostanu přes čumák..... Ono se všechno dá vyříkat v klidu. Nezlobte se na mne,ale mě přijde, že LF nastartovala na Blanulu nejen dost drsně ,ale i dost povýšeně. Každý to vidíme jinak, každý má svůj názor a každý má nárok říct to své. I ten tón příspěvku se dá přeci ovlivnit. A komentovat v negativním slova smyslu váhu kohokoliv zde na fóru a zrovna na tomto fóru mi přijde jako podpásovka.......

40 let,1 manžel, 2 děti a 2 kočky :)
15.5.13 konzultace v Mostištích a 22.5.13 nástup do nemocnice Mostiště
23.5.13 TUBU v nemocnici v Mostištích při 114 kg - MUDr. Šimoník

Obrázek

PříspěvekNapsal: 01 říj 2013 22:02 

Lidičkové, všechny zdravím a nestačím valit očka. Pravda je taková, že písmenka jsou často nešťastná v tom, aby člověk správně pochopil to, jak to dotyčný myslel. Hlasová intonace je na výměnu názorů lepší, to v každém případě.

Původně jsem si říkala, že LF vystartovala dost ostře, přečetla jsem si její příspěvky znovu a zdaleka mi to nepřišlo. Možná to byla nešťastná skladba vět, ale určitě v tom nebyla zlá myšlenka. Má za sebou velký kus práce a má můj velký obdiv.

Blanko: mohu říct za sebe, že moje maminka mající kolem 52 kilo se mnou odmalinka lítala po doktorech - už jako dítko školou povinné jsem jezdila do ozdravovny na hubnutí, lítala po metabolkách, od čerta k ďáblu. Bylo to dolů-nahoru a vždy o několik kilo víc než jsem shodila. Byla ráda, že se objevilo operativní řešení. Kdyby to bylo dnes, řešila by to operativně mnohem dřív nehledě na věk..nedopracovala bych se k cukrovce a plné invalidce kvůli tloušťce. Takže mohu zcela objektiivně říct, že vyšší věk je spíš na škodu, je pomalejší metabolismus a kůže už tak nepruží. Já kvůli tloušťce nemám děti, teď v 45 si je už opravdu pořizovat nebudu....

váha po operaci 104,5

PříspěvekNapsal: 02 říj 2013 03:46 

omlouvam se za slovicko stara garda... nemyslela jsem ze jste stare.... protoze vim jak nadherne jste omladly po dohubnuti.... bylo to mysleno tim, co mate za sebou.... co jste dokazali...ze jste tu uz dele na foru....take by tu melo bejt opakovano ze opka je berlicka... Blanko... zaludek je sval a da se rozezrat a opka je prvotni berlicka takovy rozjezd, ...ostatni holky dokazali sami.... vse bylo jen a jen jejich zasluhou.... ne jen ze podstoupili bariatrickou operaci.... co se tyce plastiky... budu take rada za ni a planuji dalsi dite... uz nyni mne stve utvar na brise,ktery se mi vytvari jak hubnu.... vim ze to je pro mne budoucnost a moc se tesim....

TUBU 25.6.2013 v SurgalClinicBrno,reoperaci MUDr.Čierny 28.7.2015baypas Sadi-S,plastika prsou 28.3.2018,Abdo 17.12.2018
http://andre2.rajce.idnes.cz/dieta/
48 roků,měřím164cm,milující manżel,dva syni 26,22,babička 4.5 kterých dvojčátek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2889, 2890, 2891, 2892, 2893, 2894, 2895 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina