Bohušujá už se v tom začínám pomalu,ale jistě ztrácet...na jedné straně,je od Tebe milé,že jsi přišel ztratit slovo za svou kamarádku,ale celé mi to přestává dávat smysl,a jak vidím,ne jen mi.....Takže Blanule je natolik super,že dokázala "zeštíhlet".a podle Tebe dost,své děti,podle Tebe vypadá úžasně......takže,proč je vlastně tady???Proč je po operaci,když je přesvědčená,že to jde i jinak,proč je po operaci,když vypadá tak skvěle....možná ano,taková Halina Pawlovská má taky své kouzlo,nicméně to nic nemění na tom,že prostě nosit 170 kilo je zdraví a životu nebezpečné,a o tom mě nikdo nepřesvědčí.....a také pro to dali lékaři hlavy dohromady a vymysleli pro nás bariatrické operace.Aby nám zachránili to zdraví,které nám ještě zůstalo...Ano,pokud mé dítě třeba v pubertě přibere,budu se snažit mu upravit stravu a nenechám ho válet u PC,ale budu ho honit do sportu..ale pokud zjistím,že je to už nějaká patologie,nenechám své dítě dojít do váhy 170 kilo,když to už není v dnešní době nutné,a bude mi jedno,kolik mu bude let.Blanka může být super ženská,jen prostě není nutné,aby tady přesvědčovala děvče,které tolik dokázalo a před několika lety a dokázala si to udržet,že měla počkat nebo to řešit jinak....prostě to Blance jako nováčkovi ještě zdaleka nepřísluší,ani já bych si to absolutně nedovolila,sama se ještě považuji za zajíce,i když už mám dole k dnešnímu dni 37 kilo.Cesta je ještě daleká,ještě musím dokázat,že si to udržím.....takže to je to,co jsem psala o té pokoře......
_________________ [manžel,pes,králík,rybičky a žáby,aby měla vnučka radost a babi co dělat-) Dobrá nálada sice nevyřeší tvoje problémy,ale naštve tolik lidí kolem,že je dobré si ji udržet ! TUBU 18.3.2013[/color] Vítkovice....... 
|