Ahoj holky a kluci
Asi se divíte,že zase píšu....Olivko...uvidíš sama kdy ti dá ten termín,možná že se tu ještě potkáme na pokoji,ale to by asi u mě doma nerozdejchali,tak po dnešku bych si mohla říct,jako ten prince z pohádky,že mám prostě smůlu takovou,že by mi z toho do rána narostl trpaslík
Jo ted se směju přišla totiž pak ráno jedna paní tak pozitivně naladěná,že to konečně chytla jsem i já dobrou náladu,bo ráno jsem byla tak nějak rozhozená z telefonátů z domova,znáte to malá volala večer a bečíkovala mi do telefonu,že se jí stejská a další půlka rodiny kdy že už to půjdu domů,tak jako to jsem tu byla jen jeden den,ale spíš mě rozhodilo i to jak mi našli zvýšenou horečku,tak ráno přiběhl jeden pan doktor,že mě asi operovat nebudou moc,že mám přes 37st.no jak jsem to nečekala koukala jsem jak z jara,no pak přišel pan primář a at mě nechají připravenou že se uvidí,tak mi sestra hned před ním ještě přeměřila a měla jsem 36,takže nic pak se ale vrátil a říká,že by raději počkal do zítra,no já jsem takovej blbec ,že mi to v tu chvilku vehnalo slzy do očí,říká mi nebečte a já ani nějak neměla slov,byl hodnej a já blbec měla celý dopoledne úplně v prd....až tam....ale pak sem se dala do kupy a říkám si vypnu mobil aby mě zbytečně z domova nerozladili svýma dotazama i sem byla za Helen...ta říkala taky mobil nezapínej,samotnej jí volala nějaká malá neteř až jí to taky dojalo,sme si říkali lepší ty mobili někdy nebrat,ale na to jsem měla myslet první den,ted už jsem mohla být po opce....nooo tak jsem si pomalu vylepšovala náladu a jdu na záchod a a co myslíte dostala jsem menstruaci,takže další jobovka,no nic došla jsem to nahlásit,sestřičky sice říkali ,že to musí nahlásit,ale jak toho tu je ted moc,tak asi zapomněli,tak jsem to pak odpoledne říkala tomu vysokému panu doktoru sama,bo o ničem nevěděl,tak mu říkám,že mám malý problém,no on mi řekl,že to primáři řekne a že se uvidí,tak jsem opět jako připravená k odbytu na sál,ale jak se rozhodne pan primář zítra to nevím,jestli mě pošle domů nebo co bude,já to fakt dostala těma nespavíma nocema o dva týdny dřív a to mi říkali na gyndě že to bude OK....ale úplně mě ted překvapilo,že sem úplně relativně v klidu,říkám si ono to nějak dopadne až nezvykle pozitivní...ptala jsem se toho Krtiše nebo jak se jmenuje,jestli je to pro tu opku velký problé´m a on říkal,že se hodně krvácí...tak uvidíme...zítra..jinak Helen vypadala moc dobře ležíkovala si na krásném pokoji a už tam měla taky asi jinou pani,je tu toho fakt moc.....mějte se tu krásně))))