fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 13 říj 2025 14:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3278, 3279, 3280, 3281, 3282, 3283, 3284 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 03 bře 2015 09:54 

Olivo,ja mam za piti cistou vodu a caj.Caj si navarim 1l se 2 sacky caje na hubnuti,ktery jsem zakoupila ve zdrave vyzive-Milota,ktery obsahuje:list medvedice,jitrocele,plod fenyklu,nat timianu a pu-erb caj,20 sacku/35 kc a ten piji kazdy den,takze mi trochu pomaha pri spalovani tuku.Mesicne davam 3 kg dole a to jsem o berlich a z pohybu mohu tak jen prochazku ve volnem tempu,takze si trosku cajickem pomaham.Jinak dzusy,kefiry ap. na tekute strave jsou jidlo.Take si dam obcas dzus,ale redeny vodou,ale ja uz to mam za piti jelikoz jsem uz po operaci 4 mesice :D

51 let,v=172cm,rozvedena,2 synove...jsou to nejlepsi co mi zivot dal a civavka Kacenka
Vitkovice,operace-Sleeve resekce21.10.2014-Mudr.Bolek
Abdominopl.+rozest.bris.svalu=14.4.2016-plast.chirurg Mudr.M.Merta ve FN Poruba.

Start. vaha 119 kg!! rok 2014/15
Zhubnuto na 74kg=45kg!! 2015/16
Nyni narust za 1 rok 19kg!! 2016/17

PříspěvekNapsal: 03 bře 2015 18:57 

Krásný úterní večer všem :-)

Dlouuuuuuuuho jsem tu nebyla a tak se omluvuju :oops: :mrgreen:

Ale tak nějak jsem zběžně očima prolítla a chtěla bych přivítat nováčky a gratuluju k termínům a vy, co jste po opce jedete jak draci jako :shock: Takže gratulace obrovskáááá :lol:

Annax: Ty sluníčko naše, Ty tu nebýt .... ;-) Díky Ti za Tvůj čas a energii, že stále forum udržuješ v chodu :-)
Já o detoxu od Mačingové taky uvažovala, ale nevěděla jsem, jestli je vhodný pro nás bariatriky - třeba i skrz složení. Jak to snášíš, vše OK? Ségra ho jednou dodržela celý a ze začátku ji to prohánělo, lítala pořád na wc (jak na malou, tak na velkou. Tak mě to trošku odradilo, přiznávám :D ). A jak si ta jídla připravuješ - skrz velikost porce? Rovnou si to pokrátíš a uděláš jen naši pidiporcičku? Docela by mě zajímaly Tvé zkušenosti, postřehy ... tak kdybys měla chuť se tu svěřit :wink: :mrgreen:

A můžu Tě poprosit o zaslání pdf verze? Předem děkuju.

A jak se vlastně máš?

Tubu Mostiště = 29.11.2012
Abdomino Brno, MUDr. Adlerová = 10.4.2014

Prsa -30cm, pod prsy -29cm, pas -40cm, boky -51cm, krk -6cm, paže -15cm, stehna -19cm, kolena -11cm, lýtka -13cm, kotníky -4cm

PříspěvekNapsal: 03 bře 2015 21:19 

kytička píše:
dylinka: nevím kolik ted máš kilo, ale -34 kg mi nepřipadá málo, je to krásné, jsi šikulka!!!....moc mě mrzí, že nemáš podporu od manžela, nemáš poblíž nějakou kamarádku , která by ti pomohla vybrat hezké věci a třeba jiný účes nebo tak něco, aby jsi se cítila lépe, protože ty kila jsou určitě znát, tak aby to bylo hezky vidět'' Nedej se, taky vařím omáčky dál, ale dám si jen na lžičku abych ochutnala, a dej si pro sebe něco jiného co máš ráda a můžeš to. Bojuj a jsi o mnoho kil lehčí, tak to prodej!!! :wink:

Břicho hradí pojištovna, ale musíš se domluvit s lékařem!! Není to problém!

Moc děkuju "kytičko a Ilabr", tohle jsem potřebovala slyšet, tedy číst.. :) Kamarádku mám, jen při téhle situaci doma paradoxně nikam nechodím, ani k ní ne, asi mám opravdovou depku. Oporu mám jen v mamince, které je 80 let, ale znáte to, nemůžu jí v tomhle věku zatěžovat svými problémy. Jsem vlastně z lidí hodně zklamaná, kdysi nejlepší kamarádka mě opravdu hodně ublížila a od té doby nikomu nevěřím... Ano, pár věcí jsem si nakoupila, ale chtěla bych hubnout dál, když jsem na to sama, tak nemám chuť se hlídat, nebaví mě to...

Děkuju holky...

Před opkou 135 kg, 5/2013 opka, dnes 94 kg.

PříspěvekNapsal: 03 bře 2015 22:23 

Ahoj holky....tak zážitků jsem plná,ani nevím čím začít,měla bych jít spát...ale když mi konečně setřička jedna šikovná přihlásila můj notebook na wifi,tak jsem sem zaskočila něco písnout.....já sice už byla tenkrát na OBklinice,ale max na tři dni a ted jak nevím jak dlouho to potrvá,tak se mi stejská moc po rodině a ještě mi malá pak volá ubečená,to by mě dorazilo,jinak je vidět,že toho mají pan primář a ostatní hodně v Jablonci,dneska tu byla jasná nestíhačka,ale paní co leží vedle mě tak říkala,že ji sem manžel vezl minulou neděli a na opku ji vzali až v úterý dlouho odpoledne,není místo to sem viděla dneska sama,čekala jsem až jednu paní uvolní abych já měla kam hlavu složit,hned jsem pak zašla za Helen poznala jsem jí hned,jediná Helen na 8,tam to měla krásný,docela mě to překvapilo....ale tam kam odvedli mě tak ,no můžu být ráda,že sem si měla kam lehnout,o to jak to tu vypadá mi nešlo,jela jsem sem na opku,co mě ale překvapilo,že jsem si myslela,že každý musí na Jipku,jako pro větší kontrolu,ale šla jsem se podívat za Helen a ona byla hned po operaci na pokoji,tak sem z tého docela byla divoká,setřička mi to potvrdila,že jí přivezli hned z opky a že ještě spí,docela byla nepříjemná,ale nedivím se měli toho moc,někdo tam říkal z těch sestřiček jak se bavili mezi sebou,že potřebovali 20míst na jipu a měli jen 8,tak to je pak těžký,ale třeba to tak má být,já jen že jsem tu četla od holek jak a kolik dní byli na Jipu....jinak ted na noční jsou dobrý setřičky,ptají se atd....pana primáře jsem ještě neviděla..asi neví co dřív...tak snad zítra....a to se tu dneska stal takovej případ,že to překvapilo asi všechny,vrátil se sem pacient nějakej pán s velikýma slušně řečeno potížema...ale to mi tady jen vyprávěli a návštěvy se tu o tom bavili,mě samozřejmě nehcytli ráno krev zase bez žil jako tradičně,tak jsem jela nahoru po hodině a půl s rozpíchanejma rukama,ale tady to jedna setřička dala..hned na první dobrou...zítra se skočím na Helen podívat jestli mě nechají.....když to srovnám s OB..tak to tam byla abych mluvila za sebe procházka růžovým sadem,ráno přijela,řízli mě a jela jsem domů....ale když to pak bylo na nic)))tak uvidíme zítra....spím s panima ,co jsou po operaci nádoru střev..a je tu spoustu dědečků,pánů ....právě manžel té paní na návštěvě říkal,že to jezdí všechno sem jak zrušili nedaleko i nějakou nemocnici...ty tomu tam nahoře e vládě zase dali na prdel...nic holky...tak snad se probudím...musím....a písnu vám pak....

PříspěvekNapsal: 04 bře 2015 09:08 

:roll: Iluš,no to je chaos...dofám že se to uklidní...(aby nepřestali brat pražaky :shock: )

22.1 Jablonec-pr.Vráný..
12.2psycholog-zvládnuto

2.09,2015 bypass (RYGB) operovala MUDr.Šimečková

PříspěvekNapsal: 04 bře 2015 09:32 

špendlíčku
Ahoj, děkuji, že jsi zavítala, z těch déle registrovaných sem už moc lidí nechodí a to je velká škoda.
Ano, o fórum se snažím starat, slíbila jsem to Dr. Čiernému, navíc všechny ostatní moderátorky se vypařily :roll:
Já jsem tu Mačingovou držela přesně jenom pár dní, možná týden. Ovšem bylo mi skvěle, tak v tom už třetí měsíc pokračuju tak, že mám ráno mrkev s jablkama (různé obměny oříšků a olejů) - udělám si jednu mrkev a jedno jablko a jím to celé dopoledne, pak mám nějaký oběd, co vařím pro rodinu a během odpoledne až večera mám strouhanou červenou řepu, opět na různé úpravy.
Já jsem tu knížku nečetla, ale kamarádka ze sauny ji má a jede podle ní a říkala, že po tom 28denním detoxu se přechází na stravu podle krevních skupin. Tak jsem si na internetu obstarala informace a snažím se změnit skladbu stravy podle toho. Zjistila jsem, že 90 % toho, co jím, je pro mou krevní skupinu nevhodné :lol: Tak to postupně vyřazuju - ovšem největší jed je pro mou skupinu lepek, tak ten jsem vyřadila okamžitě a úplně. Ostatní jídla vyřazuju postupně nebo nahrazuju co mi je jedno (např. mandle nebo kešu? to mi je jedno, tak si dám to, co je pro mě vhodné :mrgreen: )

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 04 bře 2015 22:12 

Ahoj holky a kluci :lol:
Asi se divíte,že zase píšu....Olivko...uvidíš sama kdy ti dá ten termín,možná že se tu ještě potkáme na pokoji,ale to by asi u mě doma nerozdejchali,tak po dnešku bych si mohla říct,jako ten prince z pohádky,že mám prostě smůlu takovou,že by mi z toho do rána narostl trpaslík :lol:
Jo ted se směju přišla totiž pak ráno jedna paní tak pozitivně naladěná,že to konečně chytla jsem i já dobrou náladu,bo ráno jsem byla tak nějak rozhozená z telefonátů z domova,znáte to malá volala večer a bečíkovala mi do telefonu,že se jí stejská a další půlka rodiny kdy že už to půjdu domů,tak jako to jsem tu byla jen jeden den,ale spíš mě rozhodilo i to jak mi našli zvýšenou horečku,tak ráno přiběhl jeden pan doktor,že mě asi operovat nebudou moc,že mám přes 37st.no jak jsem to nečekala koukala jsem jak z jara,no pak přišel pan primář a at mě nechají připravenou že se uvidí,tak mi sestra hned před ním ještě přeměřila a měla jsem 36,takže nic pak se ale vrátil a říká,že by raději počkal do zítra,no já jsem takovej blbec ,že mi to v tu chvilku vehnalo slzy do očí,říká mi nebečte a já ani nějak neměla slov,byl hodnej a já blbec měla celý dopoledne úplně v prd....až tam....ale pak sem se dala do kupy a říkám si vypnu mobil aby mě zbytečně z domova nerozladili svýma dotazama i sem byla za Helen...ta říkala taky mobil nezapínej,samotnej jí volala nějaká malá neteř až jí to taky dojalo,sme si říkali lepší ty mobili někdy nebrat,ale na to jsem měla myslet první den,ted už jsem mohla být po opce....nooo tak jsem si pomalu vylepšovala náladu a jdu na záchod a a co myslíte dostala jsem menstruaci,takže další jobovka,no nic došla jsem to nahlásit,sestřičky sice říkali ,že to musí nahlásit,ale jak toho tu je ted moc,tak asi zapomněli,tak jsem to pak odpoledne říkala tomu vysokému panu doktoru sama,bo o ničem nevěděl,tak mu říkám,že mám malý problém,no on mi řekl,že to primáři řekne a že se uvidí,tak jsem opět jako připravená k odbytu na sál,ale jak se rozhodne pan primář zítra to nevím,jestli mě pošle domů nebo co bude,já to fakt dostala těma nespavíma nocema o dva týdny dřív a to mi říkali na gyndě že to bude OK....ale úplně mě ted překvapilo,že sem úplně relativně v klidu,říkám si ono to nějak dopadne až nezvykle pozitivní...ptala jsem se toho Krtiše nebo jak se jmenuje,jestli je to pro tu opku velký problé´m a on říkal,že se hodně krvácí...tak uvidíme...zítra..jinak Helen vypadala moc dobře ležíkovala si na krásném pokoji a už tam měla taky asi jinou pani,je tu toho fakt moc.....mějte se tu krásně)))) :lol:

PříspěvekNapsal: 05 bře 2015 11:15 

Ahoj chlapci a děvčata :-)!
ilabr:šmankote :shock: :o tak to mně mrzi,ja když jsem viděla že jsi psala tak jsem tě chtěla nominovat na literarniho genia že pišeš po opce...no tak se drž a ať to dobře dopadne!!! Mně samozřejmě zatím nikdo nevolal-je jasné že toho maji moc...-počkam :wink:

22.1 Jablonec-pr.Vráný..
12.2psycholog-zvládnuto

2.09,2015 bypass (RYGB) operovala MUDr.Šimečková

PříspěvekNapsal: 05 bře 2015 12:19 

S radostí vítám nového moderátora: Speedy blahopřeji a díky!
Obrázek

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 05 bře 2015 12:20 

I já moc děkuji za přijetí :) Doufám že budu vždy nápomocen a že budete spokojení s mou maličkostí :) Ještě jednou moc děkuji za vřelé přivítání Annax :)

PříspěvekNapsal: 05 bře 2015 13:26 

Speedy Gratuluji k novému postu :wink:

25.2.2015 konzultace v Prostějově u dr.Vaverky,váha 114kg
2.3.2015 psycholog
4.3.2015 plicní ,gastro,nutriční(112kg)
23.3.2015 nový termín rtg žaludku,utz břicha
8.4.2015 kontrola nutriční 110.5kg
17.5.2015 nástup na operaci 109
18.5.2015 operace plikace

PříspěvekNapsal: 05 bře 2015 13:29 

Ahoj všichni včera jsem podstoupila gastro a vše OK.Zítra ještě ultrazvuk a rentgen žaludku a vyšetření mám všechny za sebou. Na 19.3. se objednám k panu doktorovy a třeba mi už dá termín operace,Uvidíme:-)))

25.2.2015 konzultace v Prostějově u dr.Vaverky,váha 114kg
2.3.2015 psycholog
4.3.2015 plicní ,gastro,nutriční(112kg)
23.3.2015 nový termín rtg žaludku,utz břicha
8.4.2015 kontrola nutriční 110.5kg
17.5.2015 nástup na operaci 109
18.5.2015 operace plikace

PříspěvekNapsal: 05 bře 2015 13:40 

ilabr: no to je mazec, tak budeme držet pěstičky, aby to dopadlo ok a měla jsi to už zasebou, ale já tvrdím,, všechno zlé je pro něco dobré,,!! prostě to tak mělo být....neboj, všechno bude tak jak má!! posílám hodně sil a hlavně štěstíčko, aby jsi to měla už za sebou! :wink: !

annax a speedy: super rozhodnutí!! děkujeme a gratulujeme!! :!:

ronivera28: to gastro bylo nejdůležitější, ted už to pojede velkou rychlostí!!! a bude brzo termínek!! :wink:

49 let,178 cm
R-Y bypass 30.1.2015 primář Vraný

PříspěvekNapsal: 05 bře 2015 14:36 

Anax,gratuluji k nove posile,tak uz nebudes na nas sama.Speedy bude dobra volba :wink: :D

51 let,v=172cm,rozvedena,2 synove...jsou to nejlepsi co mi zivot dal a civavka Kacenka
Abdominopl.+rozest.bris.svalu=14.4.2016-plast.chirurg Mudr.M.Merta ve FN Poruba.

Naposledy upravil Venusanka dne 05 bře 2015 14:39, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 05 bře 2015 14:38 

Speedy,chlape velka gratulace k novemu postu a bud na nas hodny :D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3278, 3279, 3280, 3281, 3282, 3283, 3284 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina