Helen .K.....ted jsem to tu zrovna říkala příteli,co ti manžel řekl...a přesně jak tu psali ostatní,že si myslím a to jsem ho viděla jen chvilku v nemocnici než jste odjeli,že má prostě strach ,že může o tebe přijít,říkám mu má strach že mu jako ty utečeš a on mi říká,kdyby chtěla tak by mu utekla ikdyby byla tlustá,joooo a já já mu říkám,ale jako obéznímu člověku se hůř utíká

,nedělám si z toho srandu,taky jsem to měla tenkrát hned jak jsem dala prvních asi 25kg dolů po první plikaci,jako byl rád,moc mě teda nechválil,bo poslouchal od druhejch a vadilo mu když se na mě jen někdo podíval v supermarketu při nákupu a nedej bože když jsem se dala do hovoru s nějakým prodavačem,bo sem tam dříve pracovala tak je znám,hned chtěl vědět kdo to je atd....musela jsem se v duchu smát,bo dřív mě tak nesledoval,ale pak se uklidnil a bylo zase vše OK
Jinak říkala jsem ti to ,že ti to moc sluší i kabátek na tobě visel,nebud smutná ..já vím ,že to zamrzí,ale vzpomen si na primáře jak jemu ses líbila i si tě fotil a chodil tě navštěvovat ,jak měl radost z odvedené práce.....to na mě se vyprd))))dělám si srandu.....kdybych já měla tak pěknou plastiku jako ty tak si pískám,ale jsem spokojená i za tu svou....tak opravdu sluší ti to....a srovná se to neboj a stehy až ti zmizí...říkala jsem ti to myslím,jedna jak jsem znala ze stránek Drobků a chodila i sem...Zakletka,tak ta i dokonce najela na modelink a fotí....
Natty.....já se dávila tak,že bys byla ze mě kožo,ale já sem takový posera jak jde o trubky do jakéhokoliv otvoru,taky jsem si to nejdříve nechala dát nosem,ale mě to nešlo,takže mi to pak ostříkli do krku,podruhé jsem si nechala dát injekci a ta mi zabrala až cestou z Prahy,ale asi to bylo o malinko lepší,už je to dlouho tak si to moc nepomatuji a ted při opce mi to dali do nosu až po uspání.....ale je to fakt jen chvilka při tom gastru,já počítala minuty