Lenko,
neboj, dočkáš se i ty

Jinak má další dlouhodobá meta je být v normální váze, ale to bude nejvíc práce... teď se chci dostat aspoň pod 90... Komunisti dávali pětiletky, já si dávám pětikilovky

Co se týče menu.
Chateau Mcely:
na uvítanou - rakytníkový nápoj (nevěřilabych, že to bdue tak dobrý

)
1. zámecké tyčinky s olivovým olejem a pěnou z plísňového sýra (velké mňam, jedna malá tyčinka)
2. Domácí pečené chleby, bylinkové máslo (výborný čerstvý chléb, ochutnala jedno sousto)
3.
Předkrm - Hovězí carpaccio s foie grass (miluju, játra jsem tam nechtěla, ale byla moc dobrá, snědla celé - bylo toho pár tenkých plátečků)
4.
Hlavní jídlo - Hovězí svíčková na omáčce z hříbků a zeleninové pyré (spráskla jsem skoro celé maso, bylo absolutně luxusní, ochutnala ňamky okolo)
5.
Dezert - čokoládový fondant (absolutně vynikající, ale snědla jsem asi dvě lžičky... samo o sobě to bylo hutné a víc bych nedala asi ani bez jídla předtím)
6. Nalámaná zámecká čokoláda (jedne malý plátek rozpustit do pusy)
Na začátku jsem ještě vypila něco vody, pak už nic... Tučně vyznačené bylo, co jsme měli ve voucheru, zbytek pozornosti podniku. Celkově to bylo něco přes dvě hodiny a dalo se to... načančané malé porcičky... kdyby mi to v tom prostředí nepřišlo blbý, fotila bych.
Dnes jsme byli ještě na firemním večírku, podobná úroveň kuchyně.
1. Předkrm kachní terina s krvavým pomerančem, perníkovou krustou
2. Hlavní chod telecí svíčková s bramborovou kaší a mrkvovým pyré
3. Creme brulee s baileys a tropickým ovocem.
Až na hlavní chod jsem dala vše v průběhu skoro tří hodin... a je to vynikající harmonie chutí... člověk si to vychutná a stačí to

29 let,178 cm, skvělý partner, střelený pes
201516.03.-obezita III.stupně-max
135,5,BMI-42,8 06.05.-plikace,OB klinika,
129,BMI-40,710.05.-obezita II.stupně,
126,BMI-39,828.07.-obezita I.stupně,
110,BMI-34.716.09.-
POLOVINA,
104,BMI-32,808.11.-
DVOUCIFERNÁ,
99,3,BMI-31,310.12.-nadváha,
94,4,BMI-29,8