Trixl - v tom asi bude zakopaný pes

Většinou jsem pouze rotopedila večer u televize (tepovka je v pohodě - kontroluji to během "jízdy"

). Je fakt, že před operací jsem to měla zorganizované jinak - chodila jsem na rotoped ještě před snídaní, jak je to doporučováno, a myslím, že to na hubnutí mělo větší vliv.

Teď už ale zase začínám 1x týdně s volejbalem, dnes jdu zjistit, jak jsou u nás Slender you stoly (snad to píšu dobře

), konečně mi dorazila brožurka se cvičením na míči a také chci zařadit (v rámci "prevence"

) cviky podle Mojžíšové, tak snad dostatečně nabourám zaběhlý stereotyp.
Alenko tanec mě vždy hodně bavil, ale jak jsem byla pořád těžší a těžší, tak mi dělal stále větší problémy

a také jsem si (bohužel) uvědomovala, jak směšně asi při tanci musím vypadat, když ta svá kila ještě natřásám.

Takže moje malá taneční dušička dlouho spala někde hluboko uvnitř obalená tukem a teprve teď ji začínám budit k životu.
Kamčo - ve všem jsi na tom lépe než já, ale hlavně ten obvod boků ti neskutečně závidím.
Keisha - děkuji za pochvalu, ale na reklamu už tady máme Olinku

. A mimochodem - prohlédla sis pořádně svůj metřík?

Kolik kilo a hlavně za jak krátkou dobu máš dole?

Moc gratuluji a přeji, aby ti hubnutí tak krásně i pokračovalo.