fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 24 srp 2025 22:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 úno 2008 00:35 

Děvčata dlužím vám velké díky za vaše krásné pochvaly. Jste moc milé, že mi projevujete takové sympatie. Obrázek
Já jsem ty údaje uvedla hlavně proto, aby váhající viděli, že to za to stojí a že i při "pouhé" bandáži se dá významně zhubnout. :wink: Je jasné, že když jsem měla "startovní" váhu vyšší než většina z vás, měly by i úbytky být vyšší. Ale všimněte si, že i přes to mám míry a BMI jako většina z vás na začátku . . . :oops: :oops: Prostě mám pořád ještě z čeho brát :roll: a to není nic k chlubení :oops: :roll: . Nedivím se, že Olinka nebo Martina nehubnou - vždyť už jsou to štangličky :wink: :lol:
Všem vám přeji, abyste se přiblížily co nejvíce ke své vysněné váze a aby vám zhubnutí vždy přineslo jen to dobré, co jste si od něj slibovaly . . .
Evo Zelenková - máš úplnou pravdu. :idea: Je až neuvěřitelné, jak to letí. :shock: Ten druhý metřík zatím není aktuální, ale ráda bych ho ještě letos založila :oops: :wink: :lol: .
Také tě v květnu moc ráda uvidím, protože ty už musíš být jako modelka. :shock: Mimochodem, myslím, že tobě bandáž také moc prospívá a že hubneš přímo ukázkově. :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 úno 2008 10:41 

gábi, přesně máš váhu jako když já začínala, ale BMI nižší vzhledem k výšce, já holt nemám nadváhu já mám podmíru... :lol:

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 úno 2008 12:52 

marie S. píše:
gábi, přesně máš váhu jako když já začínala, ale BMI nižší vzhledem k výšce, já holt nemám nadváhu já mám podmíru... :lol:
:idea: to je ono :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 úno 2008 20:16 

Gábinko moc tě obdivuju a fandím ti, aby jsi už brzo vytvořila ten maminkovský metřík a také moc děkuju za tu štangličku :P dost jsem se nasmála.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 úno 2008 20:38 

marie S. píše:
čoveče trixl jedno stavebko mám, že bych ho použila? Ale já bojím, po všech mých komplikacích , bojím ,bolí to bolí
Taky se bojím, sice komplikace zatí žádné nebyly, až na špatně po narkoze a špatně při spinálu, ale to břicho není ok pořád a to bude taky následovat po plastice břicha. Nejspíš by to pak chtělo i prsa, ale manželovi to nevadí a podprsenky jsou dneska vymakané. Jen to břicho nikde nechovám, i v šatech se ten převis rýsuje a kratší trička nemůžu nosit ani náhodou. kalhoty v pase musím mít kvůli tomu volnější.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 úno 2008 16:49 

Gábinko - děvčátko, ty tak strašně rychle hubneš, že pokaždé když zapnu počítač máš o kilo méně :!: :!: :!: :roll: :roll: :roll: je to nádhera jak ti to jde, ale zdá se mi, že to jde nějak moc rychle, mám z toho úplně deprese, že já nic, nic, nic :cry: :cry: :cry: ty snad jen piješ vodu, jsi úžasná :wink: :wink: já asi počkám až všechny porodíte a začnete shazovat, tak já budu mít pořád sejnou váhu- teda doufám, že ne víc- a pak se zase k vám přidám :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 úno 2008 17:08 

Alenko moc děkuji, ale ono to nebude tak horké. :wink: Prostě se mi teď sešlo víc příznivých okolností. :) Mám po menstruaci a to se váha většinou pohne příznivým směrem a navíc jsem včera na plese protancovala noc pouze s vinným střikem :shock: (a samozřejmě s manželem :wink: :lol: ). No a mé líné tělíčko zareagovalo na zvýšený pohyb. :wink: To víš, když je to nárazově, tak to zabere, ale sotva sportuju pravidelně, tak se váha moc nehýbe. :? Je to zvláštní, ale tělo se pak asi naučí hospodařit s energií tak, aby mu zbyla i na pohyb a zbytečně jí nepouští. :roll: :? A bůhví, jak dlouho teď zase váha bude stát - však to známe :evil: :roll:
PS: Holky je to strašně príma pocit nefunět při první polce, vydržet celou sérii valčíků, polky i půlnočku. :shock: :lol: Navíc jsem se ukázala většině lidí po dlouhé době (a v nových šatech :oops: ) a sklidila hned několik poklon jak dobře vypadám. :oops: :) Fakt jsem si to po dlouhé době bezvadně užila. :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 úno 2008 18:05 

Gabinko věřím,muselo to být sakra příjemné.A navíc ,když najdeš lidi,kteří ti to řeknou upřímě a nahlas.

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 úno 2008 20:19 

Gabi ty sportuješ pravidelně v určitou dobu a váha stagnuje? O tom jsem četla, že jakoby si zvykne na pohyb v určitý čas, že je třeba změnit buď pohybovou aktivitu nebo ještě lépe čas kdy se pohybuješ. No a že tělo se nejraději zbavuje kil při pohybové aktivitě po probuzení.
Nebo co tepovka? Jsi v aerobním režimu? jak je tělo trénované tak potřebuje vyšší intenzitu, aby zase spalovalo.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 úno 2008 00:09 

Obrázek

Gábinko, užívej si to a je vidět, že tanec je pro tebe na hubnutí to pravé :wink: :wink: :wink: :wink:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 úno 2008 08:17 

Ahojky holky, tak jsem se taky přeměřila- já mám hodně klučičí postavu- žádnej pas- no taky je to na těch mírách vidět:

pas- 101
boky- 112
stehno- 63
paže- 32

no tak nevim... :oops: ale určo je to lepší, než to bylo :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 úno 2008 09:13 

Olčo, ne téda ještě kilčo a máš splněno !!!! Budeš ještě posunovat cíl, nebo jen udržovat a zpěvňovat ? :roll: :?:

Jinak tanec je fakt super....v pátek jsem na své oslavě taky trochu tančila, opatrně, ale asi po té operaci to byl byl neenergetičtější výkon :lol: a ránio jsem měla o 1,1 kg míň až jsem koukala jak puk a málem vyskočila z radosti až ke stropu...takže tanec ÁNO !!! :wink:

Jinak zbývá mi už kousíček do kolča tak jsem zvědavá za jak dlouho ze mě bude docentka...se už nemůžu dočkat...!!! Holky já jsem tak ráda, že jsem do té operace šla, protože je to tak úžasné a sebevědomí posilující, když stoupnu na váhu a je tam stále míň a míň a zmizel hlad a sters z toho co jím a kolik mi to přihodí na váze...a i se cítím fyzicky líp...mám více energie ono je už znát ztrátu těch 16 kg...těším se na léto... :wink: :roll:

Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 úno 2008 09:45 

Gábino ty jsi jako reklama na bandáž, tvůj metřík by měl být na hlavní stránce fóra pro všechny nováčky i okroužkované.. takový návod a inspirace jak na to..

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 úno 2008 10:11 

Trixl - v tom asi bude zakopaný pes :roll: Většinou jsem pouze rotopedila večer u televize (tepovka je v pohodě - kontroluji to během "jízdy" :wink: ). Je fakt, že před operací jsem to měla zorganizované jinak - chodila jsem na rotoped ještě před snídaní, jak je to doporučováno, a myslím, že to na hubnutí mělo větší vliv. :idea: Teď už ale zase začínám 1x týdně s volejbalem, dnes jdu zjistit, jak jsou u nás Slender you stoly (snad to píšu dobře :oops: ), konečně mi dorazila brožurka se cvičením na míči a také chci zařadit (v rámci "prevence" :oops: ) cviky podle Mojžíšové, tak snad dostatečně nabourám zaběhlý stereotyp. :roll: :wink: :lol:

Alenko tanec mě vždy hodně bavil, ale jak jsem byla pořád těžší a těžší, tak mi dělal stále větší problémy :( a také jsem si (bohužel) uvědomovala, jak směšně asi při tanci musím vypadat, když ta svá kila ještě natřásám. :roll: Takže moje malá taneční dušička dlouho spala někde hluboko uvnitř obalená tukem a teprve teď ji začínám budit k životu. :wink: :lol:

Kamčo - ve všem jsi na tom lépe než já, ale hlavně ten obvod boků ti neskutečně závidím. :oops: :oops: :wink:

Keisha - děkuji za pochvalu, ale na reklamu už tady máme Olinku :wink: :lol: . A mimochodem - prohlédla sis pořádně svůj metřík? :wink: Kolik kilo a hlavně za jak krátkou dobu máš dole? :shock: Moc gratuluji a přeji, aby ti hubnutí tak krásně i pokračovalo. :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 úno 2008 10:17 

Gábi, není co závidět- vždyť mám ty boky skoro jako pas- není to moc pěkné, chtěla bych víc ženskou postavu, ale co s tím nadělám... :lol: tak to aspoň vylepšuji vysokými podpatky :lol: :lol: :lol: . Dostala jsem teď foťák, tak se vyfotim a fotky dám na studentku :lol: :lol: :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina