fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 11 zář 2025 19:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 říj 2008 10:30 

Karla píše:
Reni,Lú a Jani děkuji Vám moc :oops: Musím se s Váma podělit o obrovskou radost,dneska jsem se šla zvážit k mamce,protože mi doma váha nefunguje.Takže se jednou za čas vážím u ní :-) Konečně jsem se dočkala jsem docentka :D :D :D Až budu doma tak si změřím metřík,je to super pocit :D

Karli bomba, jsi šikulka gratuluji.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 říj 2008 11:06 

Karla píše:
Reni,Lú a Jani děkuji Vám moc :oops: Musím se s Váma podělit o obrovskou radost,dneska jsem se šla zvážit k mamce,protože mi doma váha nefunguje.Takže se jednou za čas vážím u ní :-) Konečně jsem se dočkala jsem docentka :D :D :D Až budu doma tak si změřím metřík,je to super pocit :D

Karli velká gratulace i já se těším až kouknu na váhu a uvidím docentku.Je to super pocit viď.Gratulace vím co to stojí.Zdenka :roll:

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 říj 2008 11:08 

Děkuji Vám moc holky :-)) Zdeni za chviličku už ji taky uvidíš ,jde Ti to moc krásně i všem ostatním :-)

Předmět příspěvku: Gratulace
PříspěvekNapsal: 02 říj 2008 11:27 

Ahojky,všem gratuluju,snad se mi to taky už hne...já pořád nic už 3 měsíce...objednala jsem se dokonce do obezitologické poradny do Turnova,v Liberci žádnou nemáme,tak snad mi pomohou a poradí...Jani,díky za rady a za podporu :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let

Předmět příspěvku: Kájo
PříspěvekNapsal: 02 říj 2008 12:27 

moc ti gratuluji jsi jednička :D

Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .

Předmět příspěvku: Zdeni
PříspěvekNapsal: 02 říj 2008 12:30 

další kg dole super gratuluji :)

Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 říj 2008 13:14 

Zdeni gratuluju k dalšímu kg. Jedeš jako drak, za chvíli mě doženeš. Vím co tě to stojí.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 říj 2008 13:24 

Karli,moc moc gratuluju k devítce !!!! Jde ti to opravdu parádně !!!! :shock: :shock: :shock:

Lecramko - díky . . . Nicméně tvá kila i BMI mám ještě daleko :lol: 8)

35 let,synek 9 let a dcerka 2 roky
bandáž 4.1.2008 , odstraněna v těhu, tubulizace květen 2010, Turnov

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 říj 2008 09:29 

Ahoj všem,dnes je to přesně 9 měsíců od mé operace,tak mi dovolte trošku bilancovat. . . Výsledky totiž po pravdě předčily má očekávání. Od operace k dnešnímu dni mám dole 40 kg. Mým cílem - tedy snažila jsem se být realistka bylo 30 kg za rok. Nevím,jestli zrovna rychlost je tím kritériem,které je správné,ale jasně si vybavuju,že jsem před operací hltala metříky těch,kteří měli už dole více kil,počítala dobu od operace a snila o tom,že to zvládnu taky. Bohužel jsem někam pečlivě uložila své počáteční míry,takže nemůžu předložit kompletní přehled,ale alespoň jednu si pamatuju. Před operací v pase 125cm,dnes 86cm.
Život se mi mění k lepšímu. Morbidní obezita,kterou jsem si nesla životem,mi totiž bránila na plno si ho užívat. Nechodila jem mezi lidi,styděla jsem se projevit názor a prostě jsem se snažila být co nejméně nápadná,jen aby lidi neregistrovali má kila a já nemusela vnímat ty pohledy . . . Moc doufám,že se mi ještě vyplní další přání a má důležitá motivace,abych mohla slavit jiných 9 měsíců . . .
Čím dál tím víc si uvědomuju,že mě ještě čeká si váhu dlouhodobě udržet a že to bude ještě pořádná fuška,ale já věřím,že už nedopustím,aby se mi život vrátil do těch minulých kolejí.
Dostávám se k tomu,co pro mě znamená,že jsem objevila tohle fórum. Jsem si naprosto jistá,že kdybych se s vámi nepoznala - tedy zatím alespoň písemně,tak bych to takhle nezvládla. Tolik podpory a chvály jsem opravdu nezažila za celý předchozí život. Vlastně mě každá pochvala a komentář k fotkám od vás přivádí do neuvěřitelných rozpaků a samozřejmě z nich mám velikánskou radost . . . Je to odměna i motivace.
Důležité je pro mě vědět i to,že stejně jako já , máte i vy krize a pochyby a podpora,kterou tu nacházíme,nás drží nad vodou.Za to vám všem moc děkuju :!: :!: :!:

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Předmět příspěvku: volná diskuse
PříspěvekNapsal: 04 říj 2008 11:59 

Ahoj Lu je to krásně napsáno a co jsi teda dokázala zchodit tolik kileček je to užasné a moc ti to přejí i já bych chtěla dokázat co ty :D Rendy :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 říj 2008 12:42 

Ahoj Lú - skvěle napsané. Opravdu. A téměř vše se shoduje s tím co bych napsala já. To že když je člověk obézní - má pocit méněcennosti, Víceméně se diví že se s ním vůbec lidi baví a má pocit že všichni vnímají jen a jen ta nadbytečná kila. Nezapomenu na situaci kdy mi můj mladší kolega v práci začal říkat Mama Kami a já si představovala Helenu Růžičkovou v této roli. Když jsem zjistila s kým už mě srovnává nebylo mi z toho nejlíp. Na firemních akcích jsem odmítala tancovat, neb jsem se styděla za své tělo apod. Určitě to většina z vás všech zná. Dnes mám váhu kterou jsem neměla téměř 20 let , jsem šťastná a zároveň dobře pohyblivá. Před dvěmi týdny jsem byla na dovolené kde jsme se seznámili s jedněmi lidičkami. Oba měli normální postavu a mě nejvíc potěšila věta od té paní kdy nějak přišla řeč na obezitu a ona mi řekla: No tak ty mí problémy s váhou určitě nebudeš, vždyť vypadáš dobře. Zírala jsem na ní a říkala si - no holka - kdybys mě viděla před rokem, mluvila bys hodně jinak... Takže držím všem palečky ať slyší jen a jen chválu a ať slaví své drobné úspěchy které člověka motivují jít dál.. nebo alespoň udržovat to čeho docílil.

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

Naposledy upravil lecramka dne 04 říj 2008 22:05, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 říj 2008 19:30 

Rendy - koukám,že jdeš spávným směrem,tak držím palce,ať se ti dál daří ! :D

Lecramko - je to tak. Bude to znít asi trochu divně,ale já si opravdu užívám ten pocit anonymity v davu,kdy už tolik nevyčuhuju a ikdyž z pohledu mnoha jiných lidí patřím pořád k těm tlustším,tak jsem spokojená. Už to tu hodně holek psalo,že jít do oddělení s konfekčními velikostmi a vybrat si něco,co se mi líbí,je opravdu zážitek a spousta a spousta dalších věcí,které mi jsou odměnou. (Jako třeba to,že jsem se bez obav,že pode mnou praskne,nebo se zarazím uprostřed, po mnoha letech sklouzla se synem na klouzačce :D )
Za sebe můžu doporučit všem,kteří váhají,ať váhat přestanou !!! :D

Naposledy upravil dne 04 říj 2008 19:48, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 říj 2008 19:34 

Marcelko, já mít tvou současnou váhu, tak skáču 2 metry vysoko. "7" jsem měla na váze naposledy asi ve druháku na střední škole :oops: Pak už bylo jen hůř :(

Samozřejmě souhlasím s tebou i s Lú :arrow: mám to stejně, i když s váhou za vámi pořád ještě pokulhávám :roll: . Ale pro mě a pro mé okolí je mých 92 kg stejný zázrak jako vaše váha tam u vás :wink: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 říj 2008 20:48 

Ahojky děvčátka!!já musím taky se svojí trochou do mlýna...Dneska jsem byla s mužíčkem v Tescu,mají tam slevy,no však to znáte..ještě nedávno jsem kolem věcí procházela jen tak,bez povšimnutí,protože na mě tam jaksi nic moc nebyl..dneska jsem se zastavila nad jedněma kalhotama velikossti XXL,říkám si,jsou oěkný,líbí se mi, a za ty peníze si je koupím,časem je určitě unosím.Manžel se jen pututleně usmíval a říkal,když myslíš..nezkoušela jsem je,přidala do vozíku a pokarčovala v nákupu,doma si říkám,prubnu kolik mi ještě chybí cm do toh,abych je natáhla a ono ejhle,ne jen,že je natáhnu,já je i zapnu a klidně můžu nosit už teď!!TA RADOST!!Ikdyž ještě nejsem ideální a dlooooouho nebudu,tohle potěšilo..Takže mi tx všechny nervy než jsem došla až k resekci za to stály a děvčátka,upřímně,šla bych do toho znova!!VŠE´M PŘEJU PEVNÉ NERVY,HOOODNĚ SÍLY NA TU CESTU CO MÁME PŘED SEBOU A VY,CO JSTE UŽ POMALIČKU NA KONCI METŘÍKU,MÁTE MŮJ OBDIV!!Mona

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

Předmět příspěvku: volná diskuse
PříspěvekNapsal: 04 říj 2008 21:03 

AHOJ MONY JÁ JSEM PO DLHOUHÉ DOBĚ SI NATÁHLA RIFLE CO MI BYLY TĚSNÝ A HLE JSOU MI V PASE VOLNÝ A MANŽEL KTERÝ MNĚ POŘÁD FANDÍ POCHVÁLIL A CÍTÍM SE HNEDKA KRÁSNĚ A NEMÍT KALHOTY TĚSNÝ A POMALU JE NEZAPNOUT A HOLKY JSOU FAK SKVĚLÝ A ŠIKOVNÉ,CO PRO SEBE DOKÁZALY MOC JE OBDIVUJÍ JSOU TO PROSTĚ ŠIKULKY :D :D :D :D :D

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina