fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 16 zář 2025 19:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 pro 2008 18:20 

Marusko kez by to slo.. Jinak to ze jsi unavena a nastvana na tobe neni vubec videt, moc ti to sluselo jak jsme se tuhle potkaly.. :wink:

Obrázek

Předmět příspěvku: volná diskuse
PříspěvekNapsal: 28 pro 2008 18:51 

no Keisho,já to mám na 4,5ml a nevejde si i tam skoro nic ,a někdy to jde ven :cry: bohužel je to tak ,ale určitě se to zrovná nebo myslíž,že né :?:

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 pro 2008 19:51 

Rendy myslim, ze by ses mela poradit s doktorem a bandaz si nechat povolit, uz zvracis dost dlouho a to urcite nadela v tele peknou neplechu.. No a me nezbyva nez jet znova na kontrolu a zjistit, proc se do me porad vejde takove mnozstvi jidla.. Ani nevim, jestli by treba tubulizace byla vubec ucelnym resenim.. Necham si proste zaludek odstranit uplne a napojit to z krku rovnou do pr..le :lol:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 pro 2008 19:54 

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Keisho :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku: volná diskuse
PříspěvekNapsal: 28 pro 2008 20:16 

ono to není pokaždý ale stejně tam budu 5.1.volat co ajak a jinak jdu na kontrolu až 19.1.tak aby mi to provedl ten den abych tam nemusela jet víckrát.A děkují ti moc. :lol:

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 pro 2008 22:18 

Keisha píše:
Rendy myslim, ze by ses mela poradit s doktorem a bandaz si nechat povolit, uz zvracis dost dlouho a to urcite nadela v tele peknou neplechu.. No a me nezbyva nez jet znova na kontrolu a zjistit, proc se do me porad vejde takove mnozstvi jidla.. Ani nevim, jestli by treba tubulizace byla vubec ucelnym resenim.. Necham si proste zaludek odstranit uplne a napojit to z krku rovnou do pr..le :lol:

Tak teď jsem se teda opravdu od srdce zasmála. Je to sice u tebe blbá situace, ale musíš mi to prominout. Teď zrovna láduju brambůrky a předtím jsem snědla knedlíčkovou polívku a předtím maso s bramborem. Mám taky apetit na rozdávání a žaludek jakbysmet. Marušce bych ho taky mohla alespoň obden půjčit. :lol:

Iscare
1. doplnění 16.10.08 - 2ml, 2. doplnění 10.12.08 - 1ml

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 pro 2008 01:57 

Dobry den,uvažuju o operaci žaludku pročítam si forum a vaše výsledky zajmá mě jestli máte bandáž žaludku nebo ten Gastrický bypas a co je lepší děkuji za odpověd

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 pro 2008 05:33 

Alkac píše:
Keisha píše:

Tak teď jsem se teda opravdu od srdce zasmála. Je to sice u tebe blbá situace, ale musíš mi to prominout. Teď zrovna láduju brambůrky a předtím jsem snědla knedlíčkovou polívku a předtím maso s bramborem. Mám taky apetit na rozdávání a žaludek jakbysmet. Marušce bych ho taky mohla alespoň obden půjčit. :lol:

Jsem tak ráda že jste tohle napsaly,mám stejný problém,22.12.jsem byla na doplnění 1ml-ISCARE- a změna v množství jídla je nepatrná .Bojím se že jím pořád víc než mám,depka a pocit selhání je hrozný .Přes Vánoce jsem sice nepřibrala ale předtím ano,2 kg a navíc tuk. :oops: Brala jsem doplnění jako zázrak a ten nepřišel.Začíná mi docházet že sama o sobě ani bandáž ani doplnění nestačí.Ani jsem nechtěla psát protože lhát na metříku nechci a pravda je naprd a to jsem na foru každý den.Jdu do toho znovu ,teď s novým odhodláním protože zhubnout chci a taky zhubnu,díky tomu že se umíte těžkostem i zasmát a podělit se i o nezdary a nejste supermanky kterým to jde samo. Díky Vám za upřímnost za veselou mysl .Přeji všem krásné svátky hodně zdraví a splnění tajných přání.
PS.Nevím jak se podívám na vícekrát zmiňovanou -studentku-ráda bych přidala fotky a i viděla jiné.Poraďte mi prosím.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w7F5cFN/]
Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 pro 2008 09:30 

mikes píše:
Dobry den,uvažuju o operaci žaludku pročítam si forum a vaše výsledky zajmá mě jestli máte bandáž žaludku nebo ten Gastrický bypas a co je lepší děkuji za odpověd

Ahojky Mikesi!!Myslím,že takhle ti to tady nikdo neřekne,protože to je individuální,pro každého z nás je lepší něco jiného..třeba já bych bandáž mít nemohla,vzhledem k ostatním zdr.problémům a bypass mi doktor nedoporučil..Je to těžké takhle ti odpovědět..

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 pro 2008 09:51 

ahoj deivi25..na studentku jedině přes marušku s. písni jí SZ. Keisho,myslím,že Dr. Hrubý ti pomůže,pokud ti takto utažená bandáž nepomáhá,tak se musela posunout,mě se taky posunula,ale tolik jídla jsem nesnědla. Teď do sebe dostanu sotva lžíci br. kaše,nebo trochu polévky. Myslím,že bys mu měla zavolat a říct mu to,Martině taky vyšel vstříc. Eva

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 pro 2008 11:42 

Hannach11 píše:
ahoj deivi25..na studentku jedině přes marušku s. písni jí SZ. Keisho,myslím,že Dr. Hrubý ti pomůže,pokud ti takto utažená bandáž nepomáhá,tak se musela posunout,mě se taky posunula,ale tolik jídla jsem nesnědla. Teď do sebe dostanu sotva lžíci br. kaše,nebo trochu polévky. Myslím,že bys mu měla zavolat a říct mu to,Martině taky vyšel vstříc. Eva

Nechci mluvit za Keishu, ale myslím, že bandáž mít posunutou nemusí. A pokud si dobře vzpomínám, tak byla v Turnově pod rentgenem a ten ukázal, že má bandáž úplně v pořádku. Holt jsme prostě takový jedinci co maj žaludek extrémě elastický a můžeme všechno. Byla jsem tady z toho ze začátku nas... ale teď jsem ráda, že zase nemám jiný problémy jako některý holky tady. Budu se muset zapřít sama - jinak to nevidim. :)

Iscare

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 pro 2008 11:52 

deivi25 píše:
Alkac píše:
Keisha píše:

Jsem tak ráda že jste tohle napsaly,mám stejný problém,22.12.jsem byla na doplnění 1ml-ISCARE- a změna v množství jídla je nepatrná .Bojím se že jím pořád víc než mám,depka a pocit selhání je hrozný .Přes Vánoce jsem sice nepřibrala ale předtím ano,2 kg a navíc tuk. :oops: Brala jsem doplnění jako zázrak a ten nepřišel.Začíná mi docházet že sama o sobě ani bandáž ani doplnění nestačí.Ani jsem nechtěla psát protože lhát na metříku nechci a pravda je naprd a to jsem na foru každý den.Jdu do toho znovu ,teď s novým odhodláním protože zhubnout chci a taky zhubnu,díky tomu že se umíte těžkostem i zasmát a podělit se i o nezdary a nejste supermanky kterým to jde samo. Díky Vám za upřímnost za veselou mysl .Přeji všem krásné svátky hodně zdraví a splnění tajných přání.
PS.Nevím jak se podívám na vícekrát zmiňovanou -studentku-ráda bych přidala fotky a i viděla jiné.Poraďte mi prosím.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w7F5cFN/]
Obrázek

deivi25 to víš, že skoro každý má nějaké problémy nebo nesplněné očekávané představy. Já se vážím každý čtvrtek a můžu říct, že se mi chce na váhu čím dál tím míň. Teď to bude zase po silvestru - děs. Ale jsem odhodlaná začít jíst po dvou hodinách těch 100ml, které mi Melechovský neustále vštěpuje do paměti. Hlady určitě strádat nebudu. A chutě? Ty musím ukočírovat. Jsem přesvědčená, že to pak půjde. Zkus to taky - alespoň na tři neděle a sama uvidíš. Držím ti palce.
PS: mě doplnění taky nic neřeklo - prostě žravá tak jako před. :D

Iscare

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 pro 2008 15:42 

Keisha píše:
Ja jsem ted k obedu snedla dve oblozene housky, 400g tvarohoveho zavinu, pytlik krupek a asi litr mleka - to vse behem necele hodiny a citim, ze jsem plna, ale vubec mi neni spatne, nikde me nic netlaci.. jeste by se do me neco v pohode veslo.. Vubec to nechapu, ale jsem uz se svym osudem smirena, nekdo proste musi zustat tlusty..

Klárko já bych se v tvém případě poptala na reoperaci. To co ty si snědla k obědu, já mám skoro na 2 dny. Myslím, že ty si zrovna typ na tubulizaci. Pouvažuj.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 led 2009 22:26 

tak jsem se dneska objednal a jdu do toho taky :twisted:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 led 2009 22:36 

smím se ptát kam? a pro co ses rozhodl? :lol:

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina