Alkac píše:
Keisha píše:
Rendy myslim, ze by ses mela poradit s doktorem a bandaz si nechat povolit, uz zvracis dost dlouho a to urcite nadela v tele peknou neplechu.. No a me nezbyva nez jet znova na kontrolu a zjistit, proc se do me porad vejde takove mnozstvi jidla.. Ani nevim, jestli by treba tubulizace byla vubec ucelnym resenim.. Necham si proste zaludek odstranit uplne a napojit to z krku rovnou do pr..le

Tak teď jsem se teda opravdu od srdce zasmála. Je to sice u tebe blbá situace, ale musíš mi to prominout. Teď zrovna láduju brambůrky a předtím jsem snědla knedlíčkovou polívku a předtím maso s bramborem. Mám taky apetit na rozdávání a žaludek jakbysmet. Marušce bych ho taky mohla alespoň obden půjčit.

Jsem tak ráda že jste tohle napsaly,mám stejný problém,22.12.jsem byla na doplnění 1ml-ISCARE- a změna v množství jídla je nepatrná .Bojím se že jím pořád víc než mám,depka a pocit selhání je hrozný .Přes Vánoce jsem sice nepřibrala ale předtím ano,2 kg a navíc tuk.

Brala jsem doplnění jako zázrak a ten nepřišel.Začíná mi docházet že sama o sobě ani bandáž ani doplnění nestačí.Ani jsem nechtěla psát protože lhát na metříku nechci a pravda je naprd a to jsem na foru každý den.Jdu do toho znovu ,teď s novým odhodláním protože zhubnout chci a taky zhubnu,díky tomu že se umíte těžkostem i zasmát a podělit se i o nezdary a nejste supermanky kterým to jde samo. Díky Vám za upřímnost za veselou mysl .Přeji všem krásné svátky hodně zdraví a splnění tajných přání.
PS.Nevím jak se podívám na vícekrát zmiňovanou -studentku-ráda bych přidala fotky a i viděla jiné.Poraďte mi prosím.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w7F5cFN/]