lucie kacka:Lucinko,určitě s tebou budou doktoři spokojení,jde Ti to opravdu skvěle,blahopřeji jsi šikovná
benny:ano beny k dnešku teda 33kilíček,ale je pravda že ze začátku to šlo mnohem rychleji,nojo,ale to bylo tím že jsem pila kolem 6l vody deně,no a to bylo moc a byla jsem hodně zavodněná,ale teď se držím na 3l

,jinak teď už je to tak 1-2kg za týden ale jak kdy,vidíš já si uvědomím to že mám být ráda za ty kila až když to tady čtu ,že je to dosti,víš jinak si říkám že je to málo,ale to je ten chtíč

mít stále míň ,jinak vím že kilo až dvě za týden je scela v pořádku,po hubnoucí stránce,takže jen a jen vydržet

I Tobě přeji další a další kilečka ať jdou pá
Zapletalko:gratulace veliká ,docentko k dalšímu stracenému a těžce zhozenému kilíčku,taky se potím a makám a snažím se hejbat,a taky jsem po týdnu jedno vypotila

Je to dřina ale jde to tak blahopřeji jsi šikulka
DanaI:Danuško jsi borec,vítej mezi operované a ještě jednou krásnej strat do nového lehčího života,Tobě i kamarádkám,které zde ráda uvidím

Je jasné že budeš slaboučká tak na sebe dávej pozor a všechno pěkně pomnalinku a to že se potíš to je přece fajn,to odtékaj ty tučíčka-kilíčka
Přeji všem krásný den...