fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 20 zář 2025 22:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 366, 367, 368, 369, 370, 371, 372 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 črc 2010 18:03 

Malvi:ty jsi šikulka ,moc Ti Tvé kousky přeji,pěkně si je užívej a už se těším až zvládneš ty 3kilečka a ukážeš se nám :P :wink:

Alenko:mockrát děkuji,však víš :wink: :P :P

Pett1:zlatíčko opravdu se neboj vem to přes cm,ale ani nemusíš jsou různé fáze měsíce a někdy to tělo prostě opravdu stávkuje,nebo se taky stane že někdo ještě víc ubere na porcích a pravidelnosti a myslí si že to pujde rychleji,ale pozor holky ,není to pravda,tělo si to veme ze zásob a jde to naopak nahoru,a hlavně hodně pít,jinak stojí to aji týden před ženskýma problémama a i u nich,takže taky se mrkni,ale jinak prostě i bez důvodu,neboj není to pravidlo,dokonce se někdy nabere i svalová hmota a dokáže to jít i kousek nahoru a za dva dny šup dolu,neboj ono se to rozjede,držím pěstičky ,i tak jsi už šikulka :P Mě osobně jeden den váha ukáže plus 200g a na druhej den -500g a pak se jen směji že jsem se ráno nad míru vyprázdnila :lol:

Trix:ano stím držením váhy máš pravdu,jak je jedno známé pořekadlo,není až tak velké umění zhubnout,je to těžkej boj,ale jde vyhrát ale je umění si tu váhu udržet to jo to je myslím velkej boj,tak přeji všem ať se drží a prostě držme se všechny a všeci :P :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 črc 2010 19:19 

Holky vy jste naprosto úžasný! Vy tak dokážete podpořit a povzbudit! :wink: Díky moc za to Trixl a Irisko. :wink:

Abdominoplastika + liposukce vnější strana stehen : září 2011 FN Brno ...splněno!
Prsa a liposukce vnitřní strana stehen: březen 2012......splněno!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 črc 2010 15:05 

Ahoj všem, tak se konečně ozývám, dnes mě pustili z Turnovské nemocnice. Asi se ptáte jak mi je? bídně! nejvíc mě bolí záda a strašně se potím i z malé činnosti, kterou doma udělám. Tak se povětšinou válím na posteli a "cpu" se actimelem, šťávičkama, vařím si pravý vývar ze zeleniny a kuřecího masa ( já vývar, přítel zbytek....:-) ) Jsem ale ráda, že jsem našla odvahu a šla do toho, nelituju a věřím, že se dostanu k cíli. Motivem této operace pro mě byly moje kolena, která už nechtějí nosit baťoh 30kg navíc a protestují. Jakmile je tedy zhubnu, čeká mě výměna obou kolen a pravděpodobně i plastika nožiček, zadečku a paží. Na prsa si musím našetřit, tuším, že při mé postavě Věstnonické Venuše půjdou na řadu v hubnutí první. Na pokoji jsme byli dobrá parta, čekám až se zaregistruje Cvalík a Jandulenka.....mějte se krásně a přeju hodně zdravíčka ve shazování kil :-)

Obrázek [/code]

sleeve resekce 14.7.2010 Turnov a zlaté ručičky doktora Hrubého, včetně lidského přístupu všech ostatních

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 črc 2010 18:49 

Tak hlásím další kilčo dole, sice se včera na váze mihlo i 97 kg, ale to ještě nebudu brát jako fakt a počkám až se to ustálí. Je to ale stálý boj.

Předmět příspěvku: pokroky
PříspěvekNapsal: 18 črc 2010 19:14 

Ahoj všem!!! Tedáááá, děvčata vám to teda jde, myslím ty kila dolů!!!

Iriska, Ty jsi za čtyři měsíce zhubla 32 kg, to je senzační. Já jsem si to už vypozorovala, že pokud to hubnutí jde, tak u většiny je to v průměru 8 kg za měsíc. Já ještě 1,5 kg a jsem pod stovkou.

Smapája, taky mám stále pneumatiky na břichu, přesto, že mě kalhoty padají zapnuté. Hubnu na zadku, stehna, boky, jako Ty.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 črc 2010 20:16 

Ahoj všichni!

Po dlouhé době zase dočítám co můžu a žasnu nad tím jak Vám to shazování jde.
Já jdu v pátek do Iscare na kontrolu po 3 měsících, tak snad bude pan primář spokojený.

Já jsem :!: :!: :!:

:lol:

Uvidím jestli mě sestřičky i změří, abych věděla o kolik cm mám míň a taky jestli hubnu tuky a svalovina zůstává?

Tak pěkný večer všem!

33 let, 2 letý syn, hodný a podporující manžel
19/04/2010 bandáž v ISCARE,
Počáteční BMI: 36,44
BMI 6 měsíců po operaci: 30,4

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 črc 2010 07:58 

lucie kacka:Lucinko,určitě s tebou budou doktoři spokojení,jde Ti to opravdu skvěle,blahopřeji jsi šikovná :P :P :P

benny:ano beny k dnešku teda 33kilíček,ale je pravda že ze začátku to šlo mnohem rychleji,nojo,ale to bylo tím že jsem pila kolem 6l vody deně,no a to bylo moc a byla jsem hodně zavodněná,ale teď se držím na 3l :lol: ,jinak teď už je to tak 1-2kg za týden ale jak kdy,vidíš já si uvědomím to že mám být ráda za ty kila až když to tady čtu ,že je to dosti,víš jinak si říkám že je to málo,ale to je ten chtíč :lol: mít stále míň ,jinak vím že kilo až dvě za týden je scela v pořádku,po hubnoucí stránce,takže jen a jen vydržet :wink: I Tobě přeji další a další kilečka ať jdou pá :lol:

Zapletalko:gratulace veliká ,docentko k dalšímu stracenému a těžce zhozenému kilíčku,taky se potím a makám a snažím se hejbat,a taky jsem po týdnu jedno vypotila :lol: Je to dřina ale jde to tak blahopřeji jsi šikulka :P :P :P

DanaI:
Danuško jsi borec,vítej mezi operované a ještě jednou krásnej strat do nového lehčího života,Tobě i kamarádkám,které zde ráda uvidím :lol: Je jasné že budeš slaboučká tak na sebe dávej pozor a všechno pěkně pomnalinku a to že se potíš to je přece fajn,to odtékaj ty tučíčka-kilíčka :wink:

Přeji všem krásný den... :P :P :P :P :P :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 črc 2010 08:19 

Koukám ted se s pokroky roztrhl pytel jste všicí super a moc vám to přeji ;)

já dodávám další 3 kg dole ;)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 črc 2010 13:21 

gratulace všem !!

Ery ale i Ty máš dole téměř 16kg a zasloužíš si vééééélikouuu pochvalu !!! Super, jen tak dál chlape, máš na to !! :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 črc 2010 15:28 

Veliká gratulace všem :!: :!: :!: :!: :!:

erytrin tobě obzvášť, protože jedeš bez opky, jsi dobrej, bojuješ fest a příjmi můj obdiv :wink: :wink: :wink:

Iriska tak jako každý týden také gratuluji k dalšímu kilu dole :!: :!: :!: já nic a to všechno vážím a časy také dodržuji :cry: :cry:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 črc 2010 15:58 

Alí moc ti děkuju, ale neboj ty už máš za sebou taky pořádnej kus a to že vážíš a hlídáš časy (takových tu moc neni) tak se ti to určitě bohatě odplatí uvidíš ;)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 črc 2010 17:39 

všem blahopřeji ke krásným výsledkům :!: :!: :!: No je to bezva číst jak se vám daří :!:
I tobě IRIS se velice daří :P

3.10.2012 plastika bříška- Val.Mez.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 črc 2010 18:22 

Ahojky, tak se zase ozývám s pár kily dole. Teď o víkendu jsem byla na akci kam jezdí lidé, s kterými se vídám jednou za rok, a musím říct, že jsem si to užila. Opravdu jsem viděla v jejich tvářích nefalšované překvapení, někdy i malou závističku. Já si tedy pořád připadám tlustě, ale je fakt, že jak řekla jedna má kamarádka: jsem už naprosto normální. Což je vlastně skvělý, nebýt obézní,ale NORMÁLNÍ. Tak přeji krásné léto a prosím Lolinku jestli by mi nemohla poslat heslo na Studentku, taky bych tam už mohla něco přidat. Díky a ahoj Dana

[url=http://[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9TIDXV/]Obrázek[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 črc 2010 19:38 

Všem moc gratuluju ke schozeným kilečkům...

6.11.2012 začátek nového života bypass roux-y v Jablonci...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 črc 2010 20:17 

Alenko,Bohunko:děkují moc ,no snad už se dobelhám k té stovce :lol:

a Alenko určitě musíš posečkat a uvidíš že výsledek se dostaví,držím pěstičky,a nebo to prostě nepůjde a je to ,je úplně jedno jetsli máš pod sto nebo nad sto,ty jsi zlatej človíček a to se nezmění,samozřejmě že Ti přeji úbytek,ale ty jsi perfektní a krásná aji tak a basta,pusku pa :P :P :P

Erytrin:také se přidávám ke gratulaci jsi šikulka i bez opky,ale připadá mi že se bojíš dál bojovat ,tak si piš jídelák a utíkej po doktorech, věř temu že teď to dopadne dobře a ty se dočkáš vysněné operace,kterou Ti mocinko přeji :P :P :P

Danas:Danuškoooo tak to Ti mocinko přeji jsi úžasná,a věřím že Ti mnohé záviděli,jsi perfektní už jsi ušla takovej velikej kus blahopřeji a pěkně si teho užívej,tak nádherné kochání svého hubeňoučkého a lehčího tělíčka :wink: :P :P :P jo a na fotečky se děsně těším další motivace jůůů rychle semm :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 366, 367, 368, 369, 370, 371, 372 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina