AHoj
Irisko, gratuluju k dalšímu úbytku. Už tě mám v patách, ale v pohodě tě ráda uvidím i před sebou. Včera jsem byla na kontrole po opce, tak mi pan doktor řekl, že jdu moc rychle a stačí prý 2-4kg za měsíc. Mám taky zařadit pohyb, s mojí artrozou to viděl na plavání, aquaerobic a rychlejší chůzi hodinu denně. Dělá mi problém jídlo, tlačí hned po 2 soustu, ale prý je to v pořádku, mám být trpělivá a ono se to samo spraví. Jsem vlastně necelých 6neděl od operace a prý je to ještě docela málo na to, abych byla úplně fit ve všem. Jinak kontrola osobně až na konci listopadu. Takže jsem po snídani, sedím u compu a ještě mě to tlačí v žaludku, tak musím chvíli vydržet a pak vyrazím na tu hodinovou procházku, ale u nás leje, je mlha, prostě už takovéto podzimní počasí. Ale projít se musím, mám totiž sedavou práci. Irisko tak se drž, hodně dalších kileček dolů a budu ráda, když tě jednou osobně poznám.
Boss jsem ráda, že jsem tě včera viděla a poznala i Katyx a jiné holky.
Přítel je fajn, hodně mě v tomhle mým hubnutí a vůbec podporuje, a jak si viděla, ty prsa mu až tak jedno nejsou. Ale já vím, budu je řešit až za dýl, teď si na ně teprve šetřím. Zadeček mi šel dolů, to říkají všichni, však přes zadek se měřím denně. Při operaci jsem měla 138cm a dnes 128cm. Takže to někde muselo ubrat. Jdu si koupit do lékárny ty přípravky proti padání vlasů. Zatím mi nepadají, ale když jsem včera slyšela Katyx že už s tím má problémy, tak raději začnu preventivně. Snad si tím nemůžu ublížit, když mi vlasy nepadají a budu brát na to nějaké tabletky?
Jinak všem přeju hezký víkend, na počasí už moc nekoukejte, a hlavně si ho pořádně užijte. Já začínám v neděli první noční ve svém životě, doufám, že nebude moje poslední...

50let, syn 29let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních,
24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto