fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 15 zář 2025 00:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 388, 389, 390, 391, 392, 393, 394 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 srp 2010 06:47 

verca
ďakujem za gratulku, nechcela som vyzdvihovať band, iba upozorniť , že to ide aj s ním, pretože veľa nováčikov má z neho obavy.
A Tebe iba ticho závidím jak Ti to krásne ide, ale Iriska sa momentálne nedá prehliadnuť, asi sa budeme musieť všetci častejšie válať smiechom. :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 srp 2010 07:08 

alenka1:Alenko ooobrovská gratulace k docentuře,jsi šikulka už jsi pod čarou a to se člověk hned líp cítí,takže jen tak dál a jak píšeš,děkujem bohu a zároveň je potřeba využít daru(ať s bandem,tubu,nebo jiným) který nám byl dán-a otom to je,a za slova chváli moooc děkuji,jsi moc hodná,a přeji krásné dníky,a já vlastně nejsem šikovná za to může Verča a spol.chápeš,oni mi dávají úsměv na tváři a to je základ, :wink: :lol: Jsou fakt černé dníky,kdy mě nic neba,a kuknu na forum a koutky se mi zvednou,takže jak já stále opakuji,mám ráda holky a jejich slova,,,taky jsem ráda že mi pomohli na tu zprávnou cestu...tak jedeme,přeji všem další úbytky :P :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 srp 2010 14:16 

Alenko1 no supééééééér! Gratuluju a "len tak ďalej!"

Jsem ráda, že jsi se rozepsala o portu, že můžeš spát na břiše a že s ním nemáš potíže. V současné době se má místo titanového staršího portu vkládat plastový a snad i hlouběji do břicha a tak prý s ním nejsou takové problémy. Asi máš to štěstí, že máš právě tenhle. A opravdu můžeš jíst všechno? A máš už doplněný kroužek?
Paráda chodit si po hadříkách a vybírat si, že? To ženskou baví. Hlavně, když se můžeš hrabat v "normálních" velikostech a nemáš strach, že na sebe nic neseženeš.
Tak, holka, držím palce a když nás čteš, tak se občas ukaž! Stačí pozdrav, hlavně, že jukneme na metřík a spokojeně pokývneme hlavou. Jsi dobrá!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 srp 2010 06:46 

Hezké ráno všem, hlásím další deka úbytek, veliká radost. Takovou cifru na váze jsem už dlooooho neviděla ve svým životě. Na kontrolu po opce jedu pozítří, tj. ve čtvrtek. BOSS ráda se s tebou uvidím, už jsem to tady psala, ale sis toho nevšimla. Zajdeme někam na kávu?
Víš něco o Jandulence a Cvalíkovi? Jak jsou na tom zdravotně, jestli sejim také váha hýbe a tak. Nic tady o sobě nepíšou.
Hezký den vám všem bojovnicím za shozená kila.

24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 srp 2010 08:08 

Dana1:no vidíš to ,a otom to je být spokojen s tím jak lezou kilíčka dolů,já jsem dneska taky jedno upsala,nojo to víš holky s fora mi dali radu,dej si pepana a ono to pujde,tak nevím jestli pepan,ale dneska jsem zakulatila,a taky jsem ráda,ale utíkej jsem Ti v patách :wink: :P už se těším až budu tam kde ty,mimochodem taky jsem takovou váhu už leta neměla :lol: ale ty máš výhodu,jede Ti to rychleji,jsi čerstvě po opce :wink: Jinak jak jsi se ptala na holky,taky jsem je zde neviděla,tak snad taky jedou ,jak pendolíno,jo a až si budeš dávat kávičku s boss tak jíí moooc pozdravuj :P :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 srp 2010 10:18 

DanaI tak aha, zítra ještě Ty! Já jsem věděla, že "navíc" má nědko přijet, ale zazdila jsem to. Mám sice poznámku v sešitku, ale zapomněla jsem si tam napsat Tvoje jméno.
Takže mi písni, v kolik tam budeš. To bude bezva mazec, protože se mám sejít s Verčou u Lubinky a taky přijede Katix na kontrolu a Mattoni33 na konzultaci. Tak si nejspíš dáme kávu u automatu v nemocnici, jestli se tam budete slézat jak švábi na pivo, tak budu "ordinovat" jen v areálu nemocnice :lol: .

Irisko nazdar, když dovolíš, beru si pozdrav od Tebe už teď! :wink:
Když budeš mít chvilku, tak písni, jak jsi dopadla na obstřiku. Žádný pochůzky ani hřiště a pěkně leháro, případně sedáro. :!: :!: :!:

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 srp 2010 09:07 

Tak zlatíčka posouvám metřík na 94,sic je to pěkně vypotěné kilčo,díky zdraví,ale je tam ,a teď to znám,zase se to sekne,i tak mě váha potěšila když mi ráno ukázala 93,4kg,no můj sen je do vánoc pokořit devadesátku tak snad :D Přeji všem krásný sluníčkoví den :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 srp 2010 14:41 

Irisko-Neboj to do vánoc určitě dáš dolů.A určitě i víc :!: :!: :!: :!: :!: Vždy ,když si pustím pokroky první co je hledám tvůj metřík a potom jenom zírám kolik jsi už dala opět dolů.Jak to děláš,že ti to tak nádherně jede dolů :?: :?: :?: Ty budeš zachvíli k nerozeznání.Taqk se tak pěkně drž.

3.10.2012 plastika bříška- Val.Mez.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 srp 2010 16:16 

Bohunko děkuji:no jak to dělám opravdu dodžuji jediné co 3hodky jídlo 150g-zdravější/ale i lehce nezdravé,pití ,max 5min před jídlem a 1hodinu po jídle,a taky se snažím deně hodně pracovat a pohyb,ale jen dle možností,dříve jsem jezdila i jedno patro výtahem teď valim po schodech a dokonce nefunim,teda ne moc chichi,takže tak ale ty mi jedeš v patách,takže mě zamalinko dojedeš,temu věřím a to moc,no na vánoce jsem zvědavá,jak budu :P Ale začínám si užívat i teho co mám teď ,kdybych neměla fakt ty debilní bolesti,díky kterým jsem rchle psych.i fyzicky vyčerpaná,tak bych mohla zařadit i třeba erobik,mám ho ráda,ale teď ho mám zakázanej,tak snad do budoucna bude o kousek líp,jinak děkujíííí,a všem přeji krásný den,ještě čekám návštěvu a pak pujdem na večerní procházku,kolem šesté a večer do hají ,snad už se dneska vyspinkám :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 srp 2010 07:48 

AHoj Irisko, gratuluju k dalšímu úbytku. Už tě mám v patách, ale v pohodě tě ráda uvidím i před sebou. Včera jsem byla na kontrole po opce, tak mi pan doktor řekl, že jdu moc rychle a stačí prý 2-4kg za měsíc. Mám taky zařadit pohyb, s mojí artrozou to viděl na plavání, aquaerobic a rychlejší chůzi hodinu denně. Dělá mi problém jídlo, tlačí hned po 2 soustu, ale prý je to v pořádku, mám být trpělivá a ono se to samo spraví. Jsem vlastně necelých 6neděl od operace a prý je to ještě docela málo na to, abych byla úplně fit ve všem. Jinak kontrola osobně až na konci listopadu. Takže jsem po snídani, sedím u compu a ještě mě to tlačí v žaludku, tak musím chvíli vydržet a pak vyrazím na tu hodinovou procházku, ale u nás leje, je mlha, prostě už takovéto podzimní počasí. Ale projít se musím, mám totiž sedavou práci. Irisko tak se drž, hodně dalších kileček dolů a budu ráda, když tě jednou osobně poznám.
Boss jsem ráda, že jsem tě včera viděla a poznala i Katyx a jiné holky.
Přítel je fajn, hodně mě v tomhle mým hubnutí a vůbec podporuje, a jak si viděla, ty prsa mu až tak jedno nejsou. Ale já vím, budu je řešit až za dýl, teď si na ně teprve šetřím. Zadeček mi šel dolů, to říkají všichni, však přes zadek se měřím denně. Při operaci jsem měla 138cm a dnes 128cm. Takže to někde muselo ubrat. Jdu si koupit do lékárny ty přípravky proti padání vlasů. Zatím mi nepadají, ale když jsem včera slyšela Katyx že už s tím má problémy, tak raději začnu preventivně. Snad si tím nemůžu ublížit, když mi vlasy nepadají a budu brát na to nějaké tabletky?
Jinak všem přeju hezký víkend, na počasí už moc nekoukejte, a hlavně si ho pořádně užijte. Já začínám v neděli první noční ve svém životě, doufám, že nebude moje poslední... :shock:

24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 srp 2010 08:13 

DanaI - ahoj :-)

jak jsme včera probíraly přípravky na vlasy - začni je brát už teď a vlastně preventivně, nic tím nezkazíš. Já taky doufala, že se mi padání vlasů vyhne a bohužel, ale zatím to pořád jde. V tabletkách budu pokračovat a zkusím navíc tu doporučovanou lichořeřišnici. Té stravy sníme skutečně minimum oproti normálnímu člověku a z něčeho tělo živiny a vitamíny brát musí

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 srp 2010 08:43 

Katix úúúplně vzorový metřík, GRATULUJI !!! :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 srp 2010 10:36 

Danuško1:tak to je dobře že jsi na kontrole dopadla dobře,jé to se rýmuje :lol: a to s těmi kilíčky 4-6za měsíc scela beru já to tak mám většinou 1-max2za týden,takže to beru že je to v normě a semtam to teda týden stojí,ale pak se to zase pohne,takže i u Tebe prostě super,jinak i u nás počasí hnus,dopoledne jsem byla na poště zaplatit nájem a teď obědváme,jinak s tím tlačením má taky jistě pravdu,je to čerstvě šmiklé tak raději opravdu opatrně,a mezi náma určitě Tě taky ráda uvidím :wink: Takže šup,šup udělej si výlet do Olomouce ,přespíš pokecáme a bude super pokec :wink: A na té cestě klidně počkám a půjdem spolu co ty na to?myslím že není důležité tempo,ale hlavně ta cesta a procházka...

Katix:blahopřeji opravdu krásnej metřík :P :P :P a tabletky na vlásky jsou jistě v pořádku ,čím víc vitamínů tím líp :wink:

Verčo:blahopřeji tak další kilečka, jo ty jsi neuvěřitelná a zachvilku pokoříš tu devadesátku,tak mi pak zase pisni jaké to tam je,abych se za tebou děsně těšila,ikdyž se těším i tam kde jsi te´d ty :wink: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 srp 2010 15:54 

Irisko děkujiii :wink: však Ty mě za chvíli doženeš, neboojjj :wink:

Stejně to nějak moc rychle utíká všechno...nedávno jsem jásala nad docentkou a teď budu už pomalu jásat nad 8, holky já mám takovou véélikoooooouuuuuuuu radoooooostttt !!! :P :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 srp 2010 22:12 

Katix chválím metřík, konečně vidím!!!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 388, 389, 390, 391, 392, 393, 394 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina