fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 20 říj 2025 17:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1041 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 70  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 led 2010 11:29 

:D :D Ahjoj Rennie tak, to jseš na tom podobně jako já. My jsme zatím začali pomalu s plaváním a chozením procházky i s dětma. Malý má taky dost nadváhu a dcera je zase hyperaktivní, tak se alespoň vyběhá. Chodíme i 10 kilásků i v tom šíleném počasí, ale dneska mě strašně rozbolela noha, tak si dám trochu oraz. Ale na spin se taky chystám, ale mám teprve krátce po operaci. Tak zatím papá Majda :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 led 2010 12:06 

Já jsem zjistila, že žádné prudké pohyby - ale sedět na kole a šlapat, že to nejspíš půjde. Nejsem tele, abych se na spinnu strhla. Takže ježdění ve stoje vyzkouším a jestli to nepůjde, svět se nezblázní. Stejně na hubnutí je lepší tepovka do těch 75% maxima, tak co...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 led 2010 08:33 

Lucieee5
ahoj,jen by mě tak zajímalo, jak pokračuješ se svým sportovním náčiním, taky jsem přemýšlela nad koupí, tak abych nekoupila zajíce v pytli, už mám takhle takovou tu lavici King na břicho(už na půdě :( )....ale ten AB ROCKET se mi zdá lepší

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 led 2010 20:45 

Sampája
ahoj, no já myslím,že pokud máš lavici tak není třeba abrocket, je to na stejné bázi, takže myslím žebys jen zbytečně vyhodila penízky. Na abrocketu mi přijde, že stejně musím makat hodně sama, no měla jsem holt jinou představu, musíš sama nahoru i dolů, je to stejné jak sedylehy akorát, že jsi malinko opřená asi tak :D no musím se do něho nutit moc mě nebaví :(

29 let, tubu 4. listopadu 2009 v OV MUDr. Foltys DOPORUČUJI! 1 syn 5 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 led 2010 08:36 

Lucieee5
tak to se asi budu muset taky po operaci přinutit, právě ta lavice mě taky nijak nechytla :oops: , tak jí pak ještě zkusím oprášit :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 led 2010 21:41 

Blíží se mi kontrola u pana doktora Zemana a mám docela vítr, co mi zase pěkného řekne :? . Tak jsem se dokopala k poctivému dietnímu režimu a ejhle ono se to po dlouhé době hnulo. Chodím jednou za týden cvičit s místní omladinou a dávají mi co proto. Napřed jsem měla strach, jestli jim budu stačit a jestli si nebudou říkat, co tu chce ta stará rachomejtle, ale cvičím co zvládnu a jde to. Doma bych se ke cvičení asi nedonutila. Taky jsem vytáhla dceru a děláme si každý den navečer hodinovou procházku svižným tempem kolem dědiny. Nejsem si jistá, jestli už si o nás sousedé nevyprávějí bůhvíco, že nemáme nic jiného na práci..... Doufám, že mi ty procházky vydrží, když to zvládám teď v těch mrazech. Mám doma sice orbitrek, ale moc mě nebere. Tak si optimisticky představuju, jak tím chozením hubnu :oops: :lol:. Všem, kdo sem na fórum chodí, přeju hodně vytrvalosti, optimismu a víry v to, že to společně zvládnem.
Držím pěsti a zdravím z jihu Moravy.

Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 led 2010 21:51 

ludmila:
Tak to jsi dobrá, že jsi se dokopala k cvičení a moc držím palečky, aby Ti to šlo dál hezky dolů.
Procházky jsou super a je moc fajn, že Tě dcera podporuje a chodí s Tebou - samotnou by Tě to asi tolik nebavilo. Pořiď si pejska, který potřebuje hodně pohybu, a ono Tě to donutí ještě víc. A navíc Tě budou procházky moc bavit. :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 led 2010 22:02 

LIDUŠKO TO JE FAJN, ŽE SI SE ZASE OZVALA, DLOUHO SI O SOBĚ NEDALA VĚDĚT. SMEKÁM NAD TVOU VITALITOU, JÁ NE A NE SE K NĚČEMU DOKOPAT. POTŘEBOVALA BYCH TAKY NĚKOHO KDO BY TO SE MNOU TÁHNUL.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 led 2010 22:47 

Lolinko, pejska si určitě nepořídím, protože se jich bojím. V dětství mne jeden rafnul. Od té doby, když vidím psa, postaví se mi všechny chlupy do pozoru /a že jich mám dost/. Takže to zůstane jen na mé pevné vůli, bohužel. Určitě by to bylo jednodušší, ale ten strach je větší.

Jani, před tebou smekám a tiše závidím při pohledu na tvůj metřík. Jsi fakt dobrá. Jo a za mojí vitalitou :lol: neledej nic jiného, než strach z toho, co mi řekne doktor na kontrole. To je spíš poslední záchvěv před koncem. No a dcera, že je mi oporou? To bys ji musela vidět, jaký někdy háže ksichty, když jí řeknu jesli nepůjdem ven. A ještě to musím navlíknout tak, aby to nevypadalo, že ji nutím. Ona totiž má taky náběh na obezitu po mamince, ale nesmím ji moc dráždit a zatím to trpně snáší. Ale jsem i za to vděčná, protože máš velkou pravdu v tom, že ve dvou se to lépe táhne. A jen doufám, že jí to ještě chvíli se mnou bude bavit.

Lidka 51 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2010 09:16 

:D :D Ahojky zdravím Ludmilku, no my taky s celou rodinou chodíme po Havířově pěšky, a hlavně můj malý syn brblá, ale už si zvykl. Jsou to takové 8-10 km procházky. Ale prostě musí, taky má co shazovat. No ale mám teď problém, protože mě právě pořád pobolívá noha, už jsem byla i u doktora, celá mi napuchla a strašně mě bolí nárt. Tak teď mám s chozením minimálně na nějaký týden útrum. Říkal, že mi asi prochladla a má pravdu, já pitomá šla na ples jen v lodičkách, i když jsme jeli autem, ale bohužel byly ty 20 stupňové mrazy a na druhý den mě bolela noha a já na to, to musíme rozchodit a hned 10 kiláků a v pondělí jsem se nevešla do boty :oops: :oops: :oops: Takže teď si dávám oraz.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2010 10:34 

Ludmilo,

tak to si představ, že moje mamka měla úplně stejný problém.
Když byla malá, hrála si s dětmi a nějaký kluk co tam tehdy s ní byl vyprovokoval nějakého vlčáka a on pak pokousal mamku, která byla v tom chumlu dětí. Moje mamka měla skoro doslova panickou hrůzu snad i z deseticentimetrového psa. Já děsně po pejskovi toužila a ona se jich děsně bála. Nakonec se ale známým narodila štěňátka (to jsem byla ještě poměrně malá holka) a jedno ze štěňátek nemohli udat a jak bylo malinké, tak moje mamka si ho začala hladit, protože tehdy věděla, že to štěňátko jí nemůže tolik ublížit když ono je malé a ona velká. No a pak to štěňátko skončilo u nás, kde vyrostlo a mamka se najednou přestala psů bát, protože jak jsme si ho sami vychovali, byl to strašně hodný a poslušný pejsek. Byl to malý kříženeček a byl moc chytrý. A teď si představ, že od té doby už uplynulo moc let a my máme dokonce pátého pejska. Vždy jak jsme o nějakého přišli, museli jsme si co nejdřív pořídit nového. A kdybys znala moji mamku, asi by ses hodně divila, protože ona začala najednou psy milovat. Když jsme měli třetího pejska, tak dokonce vždycky když k ní přišel se nechat pohladit a pomazlit, tak mu říkala:"Ty jsi jediný chlap z rodiny co se se mnou baví". :-) A strašně jí štvalo, když on dělal kdysi uraženého a šel se místo k mamce pomazlit k taťkovi a od ní sii tehdy nevzal ani šunku, a to za ním pěkně dolejzala. :lol:
Ale to tě nechci v žádném případě přemlouvat, jen jsem Ti chtěla napsat, že zrovna ona měla panický strach z pejsků a dnes si bez nich taky nedovede život představit. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2010 19:26 

Lolinko, štěňátko bych možná zvládla, ale muselo by navždy zůstat štěňátkem, a to jaksi nejde. Já zkrátka psovi nevěřím. A Tvou maminku obdivuju, že to zvládla. No a jinak Tobě vysekávám taky poklonu, protože Tvůj metřík je obdivuhodný. Držím pěsti, aby se Ti dařilo ho udržet, protože u sebe si tak jistá nejsem. :oops: :lol:

Lidka 51 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2010 19:37 

ludmilo:

Moc děkuji. Já si u sebe také jistá nejsem, ale moc v to doufám.
:wink:

Doufám, že když už se mi to povedlo dotáhnout až sem, že si to udržím.
Jinak ještě k těm pejskům - myslím, že mamce pomohlo od strachu jedině to, že ta štěňátka znala odmala a vlastně si je vychovala ke své představě.

Už máš za sebou dnešní procházku? Dnes bylo venku nádherně (nebo alespoň u nás krásně svítilo sluníčko, ale já se dokopala jen s naším štěňátkem na zahradu - ještě nemůžeme mimo zahradu dokud nebude mít poslední přeočkování).

Už se ale těším až bude Maggie větší, protože já procházky se psem miluji. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 led 2010 22:14 

ahoj vsem,
chci se zeptat, nemate nekdo zkusenosti s batama MBT? docela by me lakaly, ale zajimalo by me, jestli uz je nekdo z vas vyzkousel a osvedcily se mu.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 úno 2010 14:42 

Ahoj mám jedny kvůli zádům a pochvaluju si je. Akorát jsem v nich chodila fakt denně a už jsem jednu botu roztrhala na nové nemám :( tak nevím jak si to dát dokupy, aby ještě sloužily, měla jsem sandály.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1041 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 70  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina