Ahojky Danielko, budu Ti držet palečky, asi tu, jak tu píšu o svých problémech, tak jsem Tě trochu vylekala, ale nedej na to, i já jsem ráda, že bandáž mám a doufám, že i dále půjdou kila dolů.Možná jsem zatím krátce po operaci a dost to prožívám, protože se taky ráda válím na pláži a možná je to tím, že ještě nemám stehy dole a vše se teprve pak bude lépe hojit a hlavně zítra jdu na kontrolu, tak Ti poreferuju, jak to vidí lékař, já jsem jen laik a mám prostě jenpocit, že tak jak to je teď by to být nemělo, měla jsem taky spoustu operací na břiše...císařák, abdominoplastiku, žlučník a po všem mám krásné jizvičky jako čárky, jen proto mě to teď udivuje, navíc ty jdeš jen na band a mě u toho našli brániční kýlu, takže další díra navíc, ale právě ta díra, ze které jsem měla vývod, při bandu žádný není, takže ty zašité jizvičky se dobře hojí, hůř se hojí rány po vývodech třeba i po žlučníku, protože Ti vytáhnou jen vývod a rána se má sama zatáhnout, tam jí nešijí, takže se prosím Tě neboj, protože samotná operace mi byla milejší než gastro...i to co bylo po ní, navíc taky jsem blinkací tip, řekla jsem to a nic takového se nekonalo, jen se mi trochu motala hlava při vstávání, ale měla jsem tak úžasné sestřičky, že si se vším poradili a ke každému se tam chovají opravdu s parádou. Z tohoto špitálu by si měli všechny sestry brát příklad, protože to, co jsem zažila jinde, je tady jak kdyý jsi v nebi, tedy jestli jdeš do Iscare.I doktoři a doktorky jsou milé, na operačním sále také, alestezioložka byla úžasná, před operací Ti dají vyplnit formulář, vše jim tam pečlivě vypiš a až za Tebou přijde anesteziolog, vše s ním pořádně prober, ať nemáš obavy.Mě jediné vadilo, že mě přijali v pondělí hned ráno, přitom přijetí a anesteziolog trvalo chvíli a já pak až do večera musela trčet tam.Asi je to tím, že jsem byla v úterý první na řadě, ale to mě mohli přijmout bud v pondělí večer nebo klidně brzy ráno, protože si myslím, že i to by zvládli, šla jsem na sál až kolem9.30hod. ale za to jsem si alespoň pokecala s Veronikou a ta mě držela nad vodou, protože pořád, i když to člověk chce má určité pochybnosti, ale tak je to asi vždy, když je to potřebné, víš, že musíš, ale když to není ještě nejhorší, váháš.Ale v žádnem případě se nevzdávej, uvidíš, že se Ti změní život k lepšímu a máš krásné BMI, tak u Tebe určitě žádný problém nebude. Jen hlavu vzhůru a budu Ti držet palečky a zítra podám zprávu, co mi řekli.Jinak Vám všem ještě musím říct...pod tou dírou, mám bouli, buď to tam hnisá...nebo jsem přemýšlela, jestli mi tam něco nezapomněli

, no kamera to nebude, toho by si všimli, ale je to takové divné, proto zítra chci mít jistotu, co to tam je. Nebo tam bude hnis, to se stává a proto se pak rána nechce zatáhnout a až když hnis začne prolézat tou dírou ven, tak až to vyhnisá, tak se rána zacelí....to jsem viděla u své kamarádky, zítra budu moudřejší.