fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 29 srp 2025 13:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 14:38 

Ahojky Danielko, už se ti to blíží a já ti budu moc a moc držet palce. :lol: Já nelituju ani náhodou, že jsem na to šla. Jizvy jsou v pohodě a jsem štastná. Hubnu sice hodně pomalu, ale zase je to jistější, než shodit rychle, ale jen na chvíli. Aspon se má kůže čas vzpamatovat a nevisí. Mám dole celkem od února kdy jsem se rozhodla zhubnout 19 kilo a je to bomba. I já jsem ještě cestou na Iscare přemýšlela, jestli nedělám blbost, ale ten pocit, když si můžu koupit něco hezkého na sebe v obyč obchodě je naprosto úžasný. :lol: :lol:

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku: secondband
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 14:43 

Ahoj Danielo,
ptáš se, jestli je někdo, kdo by znova nešel. A tak jsem tady já se svojí troškou do mlýna.
Já jsem byla na bandáži minulý týden podruhé!
Po první bandáži před 10 lety se kvalita mého života změnila k lepšímu tak, jak jsem nikdy nedoufala.
Všem, kdo mají BMI okolo 40 to mohu jen doporučit.
Veronika

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 15:04 

Holky zlatý,díky za vaše názory a zkušenosti :D :wink: !Jsem jak praštěná,od února na tom "makam",abych se dostala co nejdřív pod kudlu,a když to mám za"pár",tak začínám pochybovat :roll: .I když pochybnosti to určitě nejsou,jen chci dohonit,co ještě nevím,to jsem celá já,všechno na poslední chvíli :oops: :roll: :oops: .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 15:24 

Ahojky Danielko, budu Ti držet palečky, asi tu, jak tu píšu o svých problémech, tak jsem Tě trochu vylekala, ale nedej na to, i já jsem ráda, že bandáž mám a doufám, že i dále půjdou kila dolů.Možná jsem zatím krátce po operaci a dost to prožívám, protože se taky ráda válím na pláži a možná je to tím, že ještě nemám stehy dole a vše se teprve pak bude lépe hojit a hlavně zítra jdu na kontrolu, tak Ti poreferuju, jak to vidí lékař, já jsem jen laik a mám prostě jenpocit, že tak jak to je teď by to být nemělo, měla jsem taky spoustu operací na břiše...císařák, abdominoplastiku, žlučník a po všem mám krásné jizvičky jako čárky, jen proto mě to teď udivuje, navíc ty jdeš jen na band a mě u toho našli brániční kýlu, takže další díra navíc, ale právě ta díra, ze které jsem měla vývod, při bandu žádný není, takže ty zašité jizvičky se dobře hojí, hůř se hojí rány po vývodech třeba i po žlučníku, protože Ti vytáhnou jen vývod a rána se má sama zatáhnout, tam jí nešijí, takže se prosím Tě neboj, protože samotná operace mi byla milejší než gastro...i to co bylo po ní, navíc taky jsem blinkací tip, řekla jsem to a nic takového se nekonalo, jen se mi trochu motala hlava při vstávání, ale měla jsem tak úžasné sestřičky, že si se vším poradili a ke každému se tam chovají opravdu s parádou. Z tohoto špitálu by si měli všechny sestry brát příklad, protože to, co jsem zažila jinde, je tady jak kdyý jsi v nebi, tedy jestli jdeš do Iscare.I doktoři a doktorky jsou milé, na operačním sále také, alestezioložka byla úžasná, před operací Ti dají vyplnit formulář, vše jim tam pečlivě vypiš a až za Tebou přijde anesteziolog, vše s ním pořádně prober, ať nemáš obavy.Mě jediné vadilo, že mě přijali v pondělí hned ráno, přitom přijetí a anesteziolog trvalo chvíli a já pak až do večera musela trčet tam.Asi je to tím, že jsem byla v úterý první na řadě, ale to mě mohli přijmout bud v pondělí večer nebo klidně brzy ráno, protože si myslím, že i to by zvládli, šla jsem na sál až kolem9.30hod. ale za to jsem si alespoň pokecala s Veronikou a ta mě držela nad vodou, protože pořád, i když to člověk chce má určité pochybnosti, ale tak je to asi vždy, když je to potřebné, víš, že musíš, ale když to není ještě nejhorší, váháš.Ale v žádnem případě se nevzdávej, uvidíš, že se Ti změní život k lepšímu a máš krásné BMI, tak u Tebe určitě žádný problém nebude. Jen hlavu vzhůru a budu Ti držet palečky a zítra podám zprávu, co mi řekli.Jinak Vám všem ještě musím říct...pod tou dírou, mám bouli, buď to tam hnisá...nebo jsem přemýšlela, jestli mi tam něco nezapomněli :lol: , no kamera to nebude, toho by si všimli, ale je to takové divné, proto zítra chci mít jistotu, co to tam je. Nebo tam bude hnis, to se stává a proto se pak rána nechce zatáhnout a až když hnis začne prolézat tou dírou ven, tak až to vyhnisá, tak se rána zacelí....to jsem viděla u své kamarádky, zítra budu moudřejší.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 15:34 

Jinak ještě musím napsat, že jsem se v Iscare cítila jak doma, všichni byli milí, pokoj klimatizovaný, což v těch tropech, bylo příjemné, máš tam plazmovou televizi, můžeš si vybrat, co chceš pít, záchod a koupelna, super polohovací postele, zdi krásně vybarvené, stropy s podhledy, barevné povlečení, opravdu se necítíš, jak v nemocnici, ale jako v hotelu, vše moderní a ty operační sály...nádhera, fakt, komu čest, tomu čest, ležela jsem jednou na interně v Krči a tam vše oprýskané, sestry naštvané, jakmile jsem se jen na něco zeptala, 6 lidí na pokoji, hrůza a děs, tady je to po dvou a taková rodinná atmosféra. Za tu dobu jsem tam neviděla žádnou sestřičku, která by neměla na tváři úsměv, nevím, jak ostatní, ale já to štěstí měla a doktoři chodili na pokoj tak 2x až 3x za den. Prostě pohoda a žádný stres, žádný ranní buzení rosvíceným světlem..

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 16:59 

taky 1é tos měla štěstí na pokoj, asi neměli plno, my měli obyč pokoj bez funkční klimatizace a s televizí na níž nebylo nic vidět. ale sestřičky a doktoři báječní a starostlivý.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 17:46 

Fakt?? A to jsi byla taky v Iscare, ve druhém patře?? Zeptej se Verči, ta tam byla se mnou, že nekecám...žádná protekce, žádná úhrada...já myslela, že tak jsou vybaveby všechny pokoje, já viděla ještě ten vedle nás, protože jsem okolo něho chodila, byly tam nějaké angličanky, pořád chtěli komunikovat,ale já a angličtina :oops: a ten pokoj byl zařízený stejně, ale ostatní jsem neviděla

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 18:24 

Taky má pravdu. já jsem si prošla pár pokojů příjem byl na č.6 tj., třílůžák bez TV. Ten je tam snad jedinný. Po operaci jsem byla převezena na č.2 tj. dvojlůžák s TV jinak snad všechny pokoje mají TV i klimošku,. Pak je tam jeden hodně velký pokoj asi 6 lůžek už nevím číslo asi 8 a tam dávají děvčata po IVF (umnělé oplodnění) leží tam půl hodiny a pak jdou domů. Jak jsem courala po chodbě tak jsem se všude jukla a prohodila pár slov. Opravdu jako v hotelu a personál bezva, tam se o vás budou starat jako v bavlnce. :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 18:59 

my měli smulu měli plno, tak nás dali právě na třílůžák která původně není určen na pooperační pobyty, ale právě pro umělé oplodnění. Číslo pokoje nevím, bylo to od dveří nalevo, klimatizace tam sice byla ale nefunkční, v těch vedrech které panovali začátkem června to bylo fakt nepříjemné, postel polohovací ale samozřejmě igelitoé matrace, záda jsem měla uplně spálená z těch vedřin. Dělali jsme průvan, ale moc to nepomáhalo. A televize tam byla jen malá přenosná s anténou a byli na ní samí duchové. ta televize mi nevadila ale nefunkční klimatizace ano.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 19:00 

kruci už si pletu strany, od dveří napravo, hned skoro naproti recepci v 2. patře

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 19:02 

olčo byl to trojlůžák , tak možná to byla ta 6, to sem si fakt nevšimla.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 19:03 

Byla jsem v ISCARE 3x - a pokaždé jsem byla na dvoulůžkovém pokoji s klimatizací a televizí. Ty igelitový matrace tam jsou všude, to je kvůli hygieně, ty tam být prostě musí. Personál perfektní, všichni milí, ohleduplní, starostliví a usměvaví.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 19:05 

hned 1. pokoje naproavo proti recepci jsou 11 a 12. Na 11 jsem byla, je to dvoulůžák, ten vedlejší je opravdu třílůžkový, ale telebize tam je taky velká - plazma, je možné, že byla rozbitá a dali tam náhradní. Ale tento pokoj je normálně určen pro lidi po operacích - bandáže, žlučníky apod.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 19:12 

Holky, já ani nevím na kterém pokoji jsem byla, to jsem ale ostuda, ale byla jsem hned vedle recepce, ale jestli to byl pokoj první nebo poslední, to fakr nevím, ale asi 1, jo, protože naproti byla 11 a 12

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 19:35 

manžel říká že to byl asi pokoj č.5, připadá mi že mi snad nevěříte, já nechci nikoho hanět ani pomlouvat ale prostě to tak bylo. Škoda že nejsou zde děvčata co se mnou byli na pokoji Dana z Nuslí a ještě druhá paní kterou tam přivezli z Homolky po léčbě velikosti jater, jméno si bohužel nepamatuju. Přežila jem to a že jsou gumové matrace kvuli hygieně vím taky, jen jsem si dovolila podoktnout že v tom horku je to děs. Prostě jen nikdo není tak dokonalý...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina