Lucie Hofmanová....
díky za tvůj příspěvek o plastice.... docela jsi mě naladila a přestávám mít takové bobky. Jak píše Octávka, je to ještě hodně daleko. Ale vzhledem k tomu, že mám také po císaři, možná o tom začnu uvažovat a nebudu se abda tolik bát.......
Tyto řádky patří fffšem milým hubnoucím i nehubnoucím zde na foru i mimo něj ale hlavně těm lidičkám, kteří se svou váhou a sebevědomím mají v plánu teprve něco udělat......
K tvým snům..... Tyhle sny jsem si snila také, přesně jak ty píšeš..... jakmile jsem ulehla a zavřela oči, pustila jsem si pod víčka štíhlý sen, ve kterém jsem hrála hlavní roli.... a on se jednoho dne stal skutečností.... obezitolog mi naordinoval "hubnoucí zázračné léky" a já skutečně zhubla a ty džíny si pořídila..... skákala jsem metr vysoko....

. Nicméně můj krásný sen netrval dlouho - jojo efekt zapracoval a já měla zanedlouho fffše zpět a dokonce nějaké to kilčo jako bonus navíc

.
Teď po operaci nesním ale prožívám tu hubnoucí euforii reálně. A musím říci, že si to
setsakramentsky užívám. Jak jsem psala výše, mám ještě před sebou hodně kil, ale přeju každému, kdo měl v životě problém s nadváhou, aby tyto slastné pocity mohl prožívat také.
Tato slůvka nikdy nepochopí člověk, který je štíhlý..... ale tady jsme všichni na jedné lodi .... táhneme za jeden pomyslný provaz....
A tak mi nezbývá než poděkovat lidem, kteří toto forum vytvořili a těm, které se o něj v současné době pečlivě starají!
Díky za bandingklub.... díky za fajn lidičky, kteří se zde schází!