fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 28 srp 2025 18:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 584, 585, 586, 587, 588, 589, 590 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 úno 2011 08:10 

Dobré ráno,tak zase musím něco připsat...zatím jsem poctivě pročítala a pročítala :shock: Koukala jsem taky , že tu je spoustu holek co čekají na abdominoplastiku...byla jsem na ní v roce 2007 po dvojčatech,páč jsem měla místo břicha ,hadr na podlahu,hnusnej, zmuchlanej...kluci měli na 37tt 3,45 a 3,10. Takže pořádní chlapáci. :roll:
Holky ničehož nic se nebojte,je to bolesti jak po císaři a já taky běhala třetí den po opce jak čamrda a normálně se starala o tři děti...samo že jsem polehávala přes den ale zavládla jsem okolo domácnosti v poho uplně vše...Ale ten pocit bez toho břicha je úžasnej a šla bych stoprocentně znova... :D Jinak jak jsem to tu pročetla,tak se mi ta plikace jeví jako nejlepší možnost,páč není u toho to cizí těleso v těle ...Taky se každý den kouknu na rajče,jak je bez hesla a koukam na Arielku ,jak je krásná a jak se jí to povedlo,je to až neuvěřitelný...je to veliká inspirace...usínám večer a mám před sebou obraz jak jsem taky takhle krásně štíhlá a mám na sobě džíny a vobyč tríčo a hrooozně mi to sluší :oops: :oops: :oops: :lol: Asi jsem se zbláznila...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 úno 2011 09:11 

Lucie Hofmanofá Luci....uff. Díky za písmenka o operaci bříška.Už na ni myslím,i když mám ještě dost času.Ale mám zrcadlo a vidím. Píšeš,že to bylo jako u porodu dvojčat. Tak ten já mám za sebou od srpna 2008 a živě si to pamatuji...uááá :cry: . Neměla jsem klasický řez pod bříškem,ale od pupíku dolů...47 stehů. 24 hodin po operaci mi vrazili dvojčata a starej se. To byl hukot. 4 den jsem podepisovala reverz. A dneska si říkám,že jsem byla dobrá,když jsem zvládla s tím rozpáraným břichem i miminka,takže operace bříška bude úplná lahoda. Budu jen ležet a nebudu muset každou hodinu a půl skákat kolem dvolčat a kojit je. Navíc dostanu léky od bolesti,které mi po porodu kvůli kojení nechtěli dát :evil:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 úno 2011 09:45 

Octavie :) Ničeho se neboj,bolí to méňě než císař,páč ti to nerozříznou tak hluboko ale vlastně tě "odblaněj" jako maso a je fakt, že tam opravdu nemusíš vstávat a musíš odpočívat. Já byla u Dr. Doležala na Plastika Praha a je fakt že jeho bych si už nevyrala,páč mi tam nechal i půlku jizvy od císaře...chtělo by to reoperaci ,ale to třeba někdy jindy zvládnu,Pro mě je důležitej ten efekt, že neroluju břicho do gatí a pod kalhotkama ta jizva není vidět a taky si už nemusím vytrhávat tu chlupatou cestičku od pupíku směrem dolů,protože mi to vlastně uřízli a taky i když mám jateční váhu ,tak to břiho je vlastně pořád plochý a tak ani díky tomu nevypadám na tu jateční váhu... :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 úno 2011 10:44 

Lucie Hofmanová....
díky za tvůj příspěvek o plastice.... docela jsi mě naladila a přestávám mít takové bobky. Jak píše Octávka, je to ještě hodně daleko. Ale vzhledem k tomu, že mám také po císaři, možná o tom začnu uvažovat a nebudu se abda tolik bát.......

Tyto řádky patří fffšem milým hubnoucím i nehubnoucím zde na foru i mimo něj ale hlavně těm lidičkám, kteří se svou váhou a sebevědomím mají v plánu teprve něco udělat......

K tvým snům..... Tyhle sny jsem si snila také, přesně jak ty píšeš..... jakmile jsem ulehla a zavřela oči, pustila jsem si pod víčka štíhlý sen, ve kterém jsem hrála hlavní roli.... a on se jednoho dne stal skutečností.... obezitolog mi naordinoval "hubnoucí zázračné léky" a já skutečně zhubla a ty džíny si pořídila..... skákala jsem metr vysoko.... :D . Nicméně můj krásný sen netrval dlouho - jojo efekt zapracoval a já měla zanedlouho fffše zpět a dokonce nějaké to kilčo jako bonus navíc :twisted: :D.
Teď po operaci nesním ale prožívám tu hubnoucí euforii reálně. A musím říci, že si to setsakramentsky užívám. Jak jsem psala výše, mám ještě před sebou hodně kil, ale přeju každému, kdo měl v životě problém s nadváhou, aby tyto slastné pocity mohl prožívat také.
Tato slůvka nikdy nepochopí člověk, který je štíhlý..... ale tady jsme všichni na jedné lodi .... táhneme za jeden pomyslný provaz....

A tak mi nezbývá než poděkovat lidem, kteří toto forum vytvořili a těm, které se o něj v současné době pečlivě starají!
Díky za bandingklub.... díky za fajn lidičky, kteří se zde schází!

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 úno 2011 12:22 

Ahoj děvčata, musím se k vám taky přidat, a pochválit všechny kdo se o toto forum starají, kdo ho vymyslel. Je to bezvadná věc. Já jsem čekající na operaci, ale za svůj život jsem si toho vyslechla už dost na mou postavu, hlavně od doktorů, kamkoliv jsem přišla, s čímkoliv, tak první mi tam napsali obézní, poslední tečkou bylo, když mi neurolog, kde jsem byla s migrénou na první řádek zprávy napsal MORBIDNI OBEZITA. Poté jsem se dozvěděla o tomto foru, a bylo vymalováno. Za 1,5 jsem měla termín opky. Kdyby nebylo toto forum nikdy bych se k tomu neodhodlala. Takže děkuji strašně moc. BMI 51 , 157 cm , 127 Kg / nyní 119 Kg /

Mudr. Vřeský Bronislav Modelace a zmenšení prsou FNSP Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 úno 2011 12:35 

Lenka1975
Vítám tě zde na foru a chválím tvé rozhodnutí pro operaci.
Já jsem už po operaci a ještě jsem neměla nejmenší slabou chvilku, kdy bych operace zalitovala. To se mi ještě nestalo. Naopak. Je to to nejlepší, co jsem pro sebe mohla udělat a co mi změnilo život.
Taky jsem měla psáno v lékařských správách MORBIDNÍ OBEZITA, taky jsem poslouchala, jak zhubnout, jak jíst, co jíst, kdy jíst a kolik. Tohle jsem slýchávala od první třídy záhladní školy. A v posledních letech už jsem to jedním uchem vyslechla a druhým vypustila, jak už to pro mě byla jedna a ta samá písnička.
To, že už to neslýchávám, mi změnila právě OPERACE. Pokud bych na ní nešla, poslouchala bych to dále a dále... a kdo ví, jak bych vypadala za 10, 20 let... brrr, raději nemyslet.
Držím moc palečky :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 úno 2011 14:08 

Ahoj holky,tak jsem ráda, že jsem alespoň někoho mohla trochu uchlácholit,páč já jsem taky chodím právě kvůli tomu chlácholení.. :)
jane-jane...taky jsem zhubla... s adipexem jsem měla co den to kilo dole ale do roka to bylo vždy nahoře...pak dělená strava...to jsem zhubla parádně a jedla jsem tak snad dva roky a měla jsem 25 kg dole...jenže jsem usnula na vavřínech a myslela jsem si, že ted to uhlídám a vono prd...plíživě jak smrad jsem nabrala 30kg jen to hvízdlo...A kolečko nanovo.Pořád jsem držela dělenou ale ujížděla jsem a pak to nefungovalo a já si říkala "sakra copak si už nikdy nedám pitomej chleba s máslem???"
No pak jsme se přestěhovali z Krkonoš do Jižních čech,koupili jsme zde domek a tak nějak jsme chtěli utéct před problémama a změnit prostředí...Měli jsme za uplynulej rok v rodině asi deset pohřbů a už jsme nemohli... A tady to je taky jiné a před sebou nikdo neuteče a já nemám na sebe čas,je to jen práce a zase práce ,nepravidelná strava a člověk sežere cokoliv se mu dostane do ruky a nepřemyšlí nad tím jestli je to zdravé nebo ne...Kriticky přiznávám , že žeru a ze vzduchu to nemám...A když jsem si psala co jím ,tak jsem zjistila že žeru asi každou hodinu ,takže melu pantem celej den a to je můj problém :oops: No a tak mi svitla naděje.když jsem našla tyto stránky a jsem zase plná optimismu a těším se jak blááázen. :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 úno 2011 14:11 

Lenka1975- Můžeš mi prosím popsat jak to probíhalo u tebe? Já bych taky ráda na plikaci :) Jak to probíhalo a po opce atd... Moc děkuji :D Ha jsem ale blbá...koukám , že ty teprve jdeš...tak níííííííc :oops: :oops: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 úno 2011 14:44 

Lucie Hofmanová Luci ano mě to teprv čeká, ale jetu spousta holek co to mají za sebou, určitě ti velice rády poradí. Mě také poradily poučily a mooooc mě to pomohlo. Tak ahojky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 úno 2011 14:53 

Lucie Hofmanová , Luci taky jsem natěšená, jako ty, i když se operace bojím, ale kdo by se nebál. Jak jsi psala v předešlém , že tě strašně zaujala Arielka, tak mě taky strašně moc. Jí to fakt hrozně slušelo, a šlo to na ní velice moc poznat ta kila dole. Ale všechny holky jsou moc šikovné, ať je to ta nebo ta, fandím všem kdo do toho šel.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 úno 2011 16:05 

Ahojky holky mám 14 dní do opky a už mě dohání nervozita a strach už se mi o tom i zdá ale vždycky mi udělají úplně něco jinýho řežou všechno jen ne žaludek :-) s takovou budu ve snech do opky celá jiná chjooo jsem zvědavá co za sny budou uplně před :-(

14 kg před opkou
nejvyšší váha 126kg červen2010, současná váha 67kg
opka plikace 16.2.2011 Břeclav Dr.Čierny
plastika stehen a abdominoplastika 2v1 7.11.2013 Prof. Brychta
manžel, prcek 11měsíců a pes

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 úno 2011 16:09 

Lenule82, mě se zase zdá, že mě neproberou z narkozy. A to jdu 21.2, po tobě do Břeclavi. Pak mě budeš informovat, jo??? čauky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 úno 2011 16:21 

Ahoj Lenule, my se potkáme, já nastupuju 14. 2. :)
Holky, přistupujte k tomu pozitivně, všechno dobře dopadne, dělají to profíci :!:
Když se budete strachovat, přivoláte si komplikace.
Kolik se vám podařilo zhubnout teď před operací?

Každý je svého štěstí strůjcem

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 úno 2011 16:25 

No jo Annax, ty tam budeš s Lenuli82, to máte fajn. Já jsem zatím zhubla 8 Kg. Mám ještě něco přes 14 dní do opky, tak doufám, že něco shodím.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 úno 2011 16:38 

gwys, tak to je teda síla. Holky moje švagrová je teď v srpnu po třetím porodu. Vždy super štíhlá a kočka. Nyní váží 63 Kg a předemnou si stěžovala, jak je tlustá a , že to tak dál néjde. Normálně doktor jí předepsal to Meridi. Já mám teď 119 KG, před 2 měsíci 127 Kg, a ona si stěžuje, přede mnou, jak je tlustá. Nemá na sobě ani deko špeku.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 584, 585, 586, 587, 588, 589, 590 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina