Dobrý den,hlásím se také k padlým prstýnkovým bojovnicím.V roce 2006 jsem byla na operaci v ISCARE,kde mi byla voperovaná bandáž žaludku.Byla jsem nadšená,šťastná a plná očekávání.Po roce jsem jsem měla skutečně váhu o 27 kg nižší,byla jsem malinko rozčarovaná,lékaři mě přesvědčovali,že 50 kg minimálně zhubnu.No nevzdám to a uvidíme,řekla jsem si a prala se s váhou dál.Po roce mi po neustálém přesvědčování,že se snažím,nejím,jsem aktivní atd.,konečně bandáž doplnili.výsledek 0 0 nic,jen jsem nemůžu polknout jakékoliv pečivo,hned jsem ho vyzvracím.Po dalším roce mi bylo zděleno,že bandáž díky zvracení už nelze doplnit a musmí se snažit sama.Snažila jsem se další roky ,zoufalá,naštvaná a unavená z věčného dokazování,že opravdu nejím a jsem v podstatě živa na jogurtech a jednom jídle denně,které se vejde na dezertní talířek a většinou se skládá z brambor,kaše,vajíčka nebo kuřecího masa,jsem se nedostala vůbec nikam.Z původních 133 kg jsem sice zhubla na 113 kg,nejím,snažím se hýbat a jsem stále při své výšce 155 cm morbidně obézní.Od všech lékařů slyším...je to jen na vás,určitě jíte,jezte méně a nebo se smiřte s nynějším stavem.Nabuzená vaší diskuzí,jsem se objednala do Turnova a doufala v pomoc,třeba odstraněním bandáže a následným chirurgickým odstraněním části žaludku,nebo něco,cokoliv co by pomohlo.Omyl,bylo mi pouze doporučeno nejíst.Prý mi musí stačit denně půl krajíčku chleba a jablko,rozdělené na 7-8 dávek.Žádná reoperace,pokud to nezvládnu není mi pomoci.Mám fyzicky velmi náročnou práci,v Praze mi podle jídelníčku spočítali,že denně sním v průměru 800 kj.Nevím co dál.Je mi do breku,nešidím,snažím se dřu a stejně poslouchám že i to málo co jím je moc.Celý život držím diety a trápím se,na bandáž jsem šla myslím s reálnou představou dostat se pod 100 kg a nečekala jsem že to bude lehké,ale po 6 letech je mi čím dál mizerněji,asi jsem divná když neumím být živa jen z jablka.Obdivuji vás,co to dokážete,já budu celý život hladová a tlustá.Přeji všem spoustu úspěchů a hlavně nervy z ocele,já to nezvládla,už se nebudu omlouvat že jsem taková jaká jsem,poslechnu a smířím se s tím,držte mi prosím palce ať zvládnu aspoň to.
_________________  42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek. 2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg. 2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec
|