fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 22 zář 2025 17:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 858 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 58  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Padlé prstýnkové bojovnice...
PříspěvekNapsal: 25 črc 2012 11:54 

Chtěla jsem Vás poprosit, jestli by jste mi nedaly nějaký tip k jakému doktorovi,
nebo kam se přihlásit, aby to nebylo stejný jako v Iscare. :?
Chtěla bych vyndat band a to je pro mě teď hlavní cíl. Jenom, aby se mi už ulevilo.
Díky za vaše případné rady.

Motto : Žij a nech Žít

PříspěvekNapsal: 25 črc 2012 12:24 
Havranka,,

já bych zkusila prof. Kasalického z Vojenské nemocnice, je to odborník bariatr dělá i různé bar. operace, pro letošní rok však bohužel mají vyčerpané limity , ale band by Ti určitě vyndal a myslím, že kdyby jsi potom chtěla jiný druh opky tak byste se asi domluvili třeba až za nějaký čas, byla jsem u něj na konzultaci a udělal na mě velký dojem, ale bohužel ty jejich limity mě odradily, nechtěla jsem čekat tak jsem pelášila do Turnova :P

PříspěvekNapsal: 25 črc 2012 12:40 

Havranko, uvidíme, co napíší holky, ale myslím, že už tady zaznělo, že největší šance je momentálně Jablonec nebo Ostrava... Taky asi záleží, jakou máš pojišťovnu.

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 25 črc 2012 16:48 

Scalla píše:
Havranko, uvidíme, co napíší holky, ale myslím, že už tady zaznělo, že největší šance je momentálně Jablonec nebo Ostrava... Taky asi záleží, jakou máš pojišťovnu.

Pojišťovnu mám 211, tedy Ministerstva vnitra.

PříspěvekNapsal: 25 črc 2012 19:07 

jojo vojenská - tam také dělají reoperace a domluva s doktorem je slušná, už máš na výběr 3 nemky, zkus napsat meily do všech - Jablonec, Vítkovice a vojenská a uvidíš, co Ti odepíší, potom se rozhodni, kam půjdeš.... :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 26 črc 2012 19:28 

Dobrý den,hlásím se také k padlým prstýnkovým bojovnicím.V roce 2006 jsem byla na operaci v ISCARE,kde mi byla voperovaná bandáž žaludku.Byla jsem nadšená,šťastná a plná očekávání.Po roce jsem jsem měla skutečně váhu o 27 kg nižší,byla jsem malinko rozčarovaná,lékaři mě přesvědčovali,že 50 kg minimálně zhubnu.No nevzdám to a uvidíme,řekla jsem si a prala se s váhou dál.Po roce mi po neustálém přesvědčování,že se snažím,nejím,jsem aktivní atd.,konečně bandáž doplnili.výsledek 0 0 nic,jen jsem nemůžu polknout jakékoliv pečivo,hned jsem ho vyzvracím.Po dalším roce mi bylo zděleno,že bandáž díky zvracení už nelze doplnit a musmí se snažit sama.Snažila jsem se další roky ,zoufalá,naštvaná a unavená z věčného dokazování,že opravdu nejím a jsem v podstatě živa na jogurtech a jednom jídle denně,které se vejde na dezertní talířek a většinou se skládá z brambor,kaše,vajíčka nebo kuřecího masa,jsem se nedostala vůbec nikam.Z původních 133 kg jsem sice zhubla na 113 kg,nejím,snažím se hýbat a jsem stále při své výšce 155 cm morbidně obézní.Od všech lékařů slyším...je to jen na vás,určitě jíte,jezte méně a nebo se smiřte s nynějším stavem.Nabuzená vaší diskuzí,jsem se objednala do Turnova a doufala v pomoc,třeba odstraněním bandáže a následným chirurgickým odstraněním části žaludku,nebo něco,cokoliv co by pomohlo.Omyl,bylo mi pouze doporučeno nejíst.Prý mi musí stačit denně půl krajíčku chleba a jablko,rozdělené na 7-8 dávek.Žádná reoperace,pokud to nezvládnu není mi pomoci.Mám fyzicky velmi náročnou práci,v Praze mi podle jídelníčku spočítali,že denně sním v průměru 800 kj.Nevím co dál.Je mi do breku,nešidím,snažím se dřu a stejně poslouchám že i to málo co jím je moc.Celý život držím diety a trápím se,na bandáž jsem šla myslím s reálnou představou dostat se pod 100 kg a nečekala jsem že to bude lehké,ale po 6 letech je mi čím dál mizerněji,asi jsem divná když neumím být živa jen z jablka.Obdivuji vás,co to dokážete,já budu celý život hladová a tlustá.Přeji všem spoustu úspěchů a hlavně nervy z ocele,já to nezvládla,už se nebudu omlouvat že jsem taková jaká jsem,poslechnu a smířím se s tím,držte mi prosím palce ať zvládnu aspoň to.

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg

Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec

PříspěvekNapsal: 26 črc 2012 19:57 

Zahradnice, to se mi fakt špatně četlo. :cry: Je to moc smutný příběh a příliš dlouhé trápení. :cry: Můj dojem, z toho co píšeš, je, že jseš podvýživená a proto nehubneš. Není možné takto živořit, pokud fakt sníš tak málo. :( Turnov nebyla dobrá volba na reoperaci. Věrka psala, že MUDr. Hrubý to nechce po nikom opravovat, ale jsou přeci jiné možnosti. Hlavně to nevzdávej a neříkej si, že si "divná", páč z toho, co píšeš, není chyba na tvé straně :!: :!: :!: Jen na počátku špatná volba bariatrické operace. V Jablonci reoperují s ochotou, obrať se tam. Držím pěstičky a piš, jak pokračuješ, zajímáš mě a ostatní kočky jistě také. :D

44 let, 2 děti (24 a 9), skvělý přítel, zrzavý kocour (přítulný)
Opka: 24.4.2012 TUBU, Turnov, MUDr. Hrubý
Nadváhy a zároveň i úbytku 30kg dosaženo 10.10.2012
- 40kg dosaženo 10.4.2013
Motto: "Pod tlakem se z černého uhlí stává diamant" a o tom je život!

PříspěvekNapsal: 26 črc 2012 20:03 

zahradnice
To je mi líto. Jak tady již bylo řečeno, zkus se obrátit do Jablonce, tam jsou momentálně asi nejochotnější napravovat chyby jiných :roll:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 26 črc 2012 20:09 

Zahradnice, to je mi moc líto, musí to být velice psychicky náročné, ale co takhle zkusit zavolat jinam? Holky tu jmenovali nějaké nemocnice, kde by mohli s bandáží pomoci
hodně štěstí

Břeclav - 24.1.13 nástup na tubu - Břeclav - úspěšně zvládnuto
1.12.2014 - abdomino ... FN Brno ... dr. Adlerová ... největší spokojenost
26.1.2015 - po 11 letech a jednom prodělaném IVF, po adopci malého Adámka, jsem zjistila, že jsem těhotná :)

PříspěvekNapsal: 26 črc 2012 21:15 

zahradnice vítám Tě mezi námi :wink:

opakovala bych se, takže i pro Tebe platí tento můj příspěvek viewtopic.php?p=134203#p134203 s tím rozdílem, že můžeš jen potvrdit má slova, že Hrubáček už NEŘEŠÍ REOPERACE, pokud byl někdo operován jinde, než v Turnově a po pravdě - nedivím se mu, proč by měl napravovat něco, od čeho dávají jiní ruce pryč, on z toho ty peníze už potom nemá a ani turnovská nemka není bezedná....je to prostě o penězích, doktor dělá jen opatření, jak ušetřit nějakou tu kačku.....ALE....to neznamená, že je vše ztraceno - jak už psaly holky i já - zkus Jablonec, Vítkovice nebo úplně jinou nemku, určitě uspěješ, držím moc palečky a informuj nás prosím, jestli se vše vyvíjí správným směrem, drž se kočko :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 26 črc 2012 21:29 

Zahradnice
držím ti palce, aby si to překonala a jak se říká vše se v dobré obrátilo.
Musíme s tím něco udělat a doufám, že se nám to povede.

PříspěvekNapsal: 27 črc 2012 02:07 

havranka, zahradnice
držím vám oběma moc palce at se vám hodně brzy povede reoperace :wink: a ukončí se tak tím vaše trápení...

Obrázek

PříspěvekNapsal: 28 črc 2012 20:51 

Děkuji všem co jakkoliv reagovali na můj příspěvek a to jak zde,tak na soukromých zprávách.Skutečně mě až dojal váš zájem a snaha mi pomoci a podpořit mě.Vůbec jsem to nečekala.Víte já nejsem sebelítostivá a ubulená,zvyklá věci lehce vzdávat,ale tentokrát po sprše v Turnově a prazvláštním přístupu pana doktora ,jsem to zkrátka nějak nezvládla.Mám sice úžasnýho manžela a dceru co mě podporují,ale jejich útěchy nějak nezabrali a já propadla depce a z tohoto důvodu jsem do této diskuze vstoupila,vylít si srdce.Díky.Víte já bych pochopila kdyby mi řekli,že důvodem proč nedělat reoperaci jsou peníze.Nakonec žijeme v tomto státě všichni a tak víme jak to tu chodí.Mě neskutečně zamrzelo to ,že ačkoliv se snažíte,posloucháte doktory,tak nakonec vlastně všichni dají od vás ruce pryč,protože pro ně už nejste zajímavá.Zázrak se nekonal zhubla jsem jen 20 kg a pokud to nejde dál tak je to zkrátka moje vina.Napadlo mě ,že kdybych zase nabrala ,tak bych možná měla nárok na pozornost lékařů.Ne nejsem sebevrah ,20 kg je fuč a jsem ráda,jen mi připadá ,že vše zůstalo nedokončeno,zůstala jsem na půl cesty a jediná rada zní...přestaňte jíst málem úplně jinak smůla....Taky jste milionkrát před bandáží slyšeli...za vaši váhu můžou diety,hladovění a následné jo-jo efekty?Co mi to potom ,ale nyní pan doktor radí?Není to přesně to co mě sem vlastně dostalo?Mám v hlavě zmatek,vím určitě ,že momentálně nemám sílu jít k jiným doktorům,mám strach o zbyteček své sebedůvěry,ale zase se znám a tak vím že to není navěky a já zase budu pokoušet štěstí a snažit se změnit život.Někdo už tu psal že pro 100kg člověka je 20 kg dolů neskutečný úspěch a změna málem ve všem,ale při skoro 140 kg je ten samý úspěch zanedbatelný,málem jak plyvnutí do řeky.,V Iscare jsou kontroly i po delším čase od operace,1x ročně mě změřili,zvážili a řekli ...pro vaše zdraví jste udělala maximum ,nepřibíráte,bandáž je tedy funkční,nashledanou...a pak vám jinde za totéž málem vynadají.Nebylo by možná od věci posílat nás 1x ročně i na kontrolu k psychologovi,nejde jen o tělo i o duši,a možná by si tam mohli skočit i lékaři.Nebojte depka odezní a zase se snad začnu prát a to i díky vám tady.Je moc dobře že si tu pomáháte a předáváte rady a zkušenosti.Držte se ,přeji všem aby nás padlých bylo co nejméně a s těmi šťastnějšími se radujme,dávají nám naději,že někdy to přeci jde.

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg

Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec

PříspěvekNapsal: 29 črc 2012 06:05 

zahradnice
to, co potkalo tebe, může potkat každou z nás, nepřeji to teda žádné, ale nějaký problém nastat může a moc dobře víme, že podpora lidí, kteří bojovali a bojují s nadváhou je důležitá, nakonec.. si mezi svými lidmi co bojují s obezitou... tady tě nikdo neodradí, ale podpoří... a kde jinde se svěřit, aby tě pochopili ti, co obezitu sami zažívají... nebo již zažily...
Udělala si dobře, že si přišla, napsala a my zase víme, že ty problémy s bandem skutečně jsou a nešeptá se o nich ale píšou se skutečné příběhy... tady, na foru, kde chodí bohužel i nadšení nováčci a trvají na tom, že band jim pomůže....
Proto ti držím moc, moc palce, aby Ti reoperaci udělali, aby si se dočkala normálního hubnutí a nepoznala si už to, co s bandem... Zkoušej nemocnice a hlavně, neztrácej naději.... budu opravdu držet palce.

Obrázek

PříspěvekNapsal: 29 črc 2012 07:24 

dokonce kamatejce nováčkovi nabídli při konzultaci v Iscare při její váze 142kg bandáž :shock: a v případě neúspěchu ji nabídli i reoperaci, psala to tady v jednom příspěvku... :roll:

Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 858 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 58  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina