Hezké dobré pondělní ráno všem a hezký den,tak jsem zvládla náročný víkend, úklid po rekonstrukci 3 garsonek, dneska můžu s klidným srdcem předat ...
byla to makačka na celý víkend, jsem ko, ale není čas na leháro, dneska je zase prádlo a večer po týdnu otvíráme zase bar...
(po dobu rekonstrukce jsem nechala zavřeno, jinak by jsme to nezvládaly)
vercano jo, tak to máš pochvalu, že si se nekoupala v rybníce

já myslela, že jo... protože ty si lehká jak pírko a stačí fouknout větříček...
akorát teda s tím chlastěním...

no ale zase to přešlo, to je dobře, já jsem jednou pila bechera, a naštěstí s tonikem, a kolik toho bechera jsem vypila, to tady veřejně ani psát nebudu raději

ale taky bylo dobře
Včera jsme se chtěly zastavit v baru, že ten úklid po rekonstrukci zapijem, ale byla jsme tak utahaní, že jsme to vzdaly
alecram36užij si hezky dovolenou a zase se v pořádku vrať a nechej jim tam nějaké to kilečko
bobulejá jsem ten vývar měla jako jídlo... já jsem v tom vývaru měla hodně mixovanou zeleninu tak jsem to brala jako jídlo, po jídle jsem pila normálně po půl hodině, ale tak jsem to pila akorát týden po propuštění z nemky, pak jsem mixovala zahuštěné polévky...
mě ten vývar stačil, měla jsem hovězí a ten mi dodával energii společně s mix.zeleninou... pila jsem ho tak 15 min... pak jsem půl hodiny čekala a pak normálně pití