Tak mám první dotaz...
Vím, že se tady psalo o padání vlasů a počítala jsem s tím, že to přijde, ale... Ale je to šílené ! Posledních 14 dní mi padají takovým způsobem, až se mi dělá zle, kdykoli si do vlasů hrábnu, jako bych byla po chemoterapii. Vlasy mám hodně husté, dlouhé a vytahuji z nich chuchvalce po hrstech, je to nechutné a občas mě z toho skoro natáhne na zvracení
Je to problém při sprchování, i když se snažím co nejvíce vlasů zachytit (a jsou to celé hrsti doslova), hodně jich skončí ve výlevce a tu musím pořád rozebírat a vlasy vytahovat. Je to velice nepříjemné na bazéně ve sprše, když se snažím, aby nebylo vidět, kolik vlasů po mě stéká pryč spolu s proudem vody...
Nechci se ostříhat, ale už jsem na své vlasy alergická, jsou prostě VŠUDE ! Neustále mě lehtají ty povolené a trčící na zádech na rukou... A já jsem měla taaak krásné vlasy, jsem z toho zoufalá.
Je to normální, taky vám tak moc extrémně vypadaly? Budu plešatá? Beru vitamíny na vlasy - Revitalon plus ještě rozpustné multivitamíny a minerály.
Máte nějaký typ, co s tím?

10.4.2011 tubulizace v Ostravě. Měl to dělat MUDr. Dostalík, ale dopadlo to jinak a nakonec to dělal někdo jiný. Nejsem si jistá kdo, ale asi MUDr. Foltys.
30 let, bez dětí i manžela.