[quote="Vlada"]
všem přeji krásné sluníčkové ránoJane-jane chtěla jsem tě poprosit ,jestli by jsi mi mohla sehnat nocleh na krkonošský srazík a nebo jestli by to šlo vyspala bych se na přistýlce s u Věrušky mě by to nevadilo

psala jsem ti už i SZ ,ale mám pocit ,že co jsem poslala SZ tak mi nikdo neodpověděl tak ti asi taky moje zpráva nedošla
Vlada.... moc se omlouvám - nestíhám - potkávám se - pozdravím se a zase walím wrkat

.
V seznamu účastnic zájezdu figuruješ na místě po odhlášené
Marše.
To all přihlášené účastnice krakonošova netradičního sletu bariatričekJakmile poleví przdninový nápor, písnu vám instrukce ohledně plateb a napíšu na forum aktualizovaný seznam, resp. již rozdělení po pokojích, které mám cca měsíc hotové, ale vážně jsem se nedostala k tomu, abych ho zde vypsala.
Vzorné účastice -
teplické větve pod vedením Smolinky - se ohlásily, že platbu provedou hromadně. Nebráním se tomu, ba naopak, pokud se domluví víc lidí a pošlou jeden hromadný příkaz nebo složenku, bude to pro mne jednodušší.
Tak zas walím. Mám kulajdu a borůfkové knedle na plotně a hladové vlčáky na baráku.
Papa a krásný den z Krakonošova opravdu fffšem