Vlado, Věrčo, AlenoM....atd. dnes Vendy propustili domů...(
Aleno čti VENDY a ne VNADY)
Houbičku jí vytáhli, vyčistili kapsu, zašili a protože se rána bude ještě dál sama čistit, bude holka každé 2 dny docházet na ambulantní ošetření. Ale vše je prý na dobré cestě.
Kachno-potažmo Jane-jane já mám nocleh ze soboty na neděli po Qwysce a ráda bych si ještě vzala jeden nocleh pro kámošku, taky ze soboty na neděli. Nevím, jak to Jane dá dohromady...ale to vše se bude řešit tedy až po prázdninách. Takhle dlouho dopředu stejně nikdo nemůže vědět na 100%, jak to přesně bude.
Ale kdyby šlo si pro mou kámošku vzít jen přistýlku, neměla bych o Kachniny noclehy zájem a byly by volné tudíž 2x2. Vše rozhodne Jane, necháme se překvapit, jak se to vyklube.
Rozino...tedy fááákt, vletíš sem jednou za čtvrtstoletí a takový rozbuch. Kvůlivá "nemce" a "opce"?...taky jsem to nikdy nepoužívala, ale nakonec jsem zapadla a občas to použiju sama. No a když seš teda tak v ráži, zopakuj si vyjmenovaná slova po "v"...

...tohle tu zase neřešíme my!

Každý tu píše, jak mu zobák narostl, nepíšeme přece maturitní písemku z jazyka českého.

Jen doufám, že jsem Tě nenamíchla. Víš přece, že jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá

. A svěříš Ty mi vůbec do péče toho svého australského skokana?

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014