dobré ráno...
hradec také jsem tu odvahu kdysi hledala... našla ji a vyplatilo se... ničeho se neboj, uvidíš, že vše potom půjde jak po másle
Joli je tu jedna holčina (už nevím nick), která měla úplně stejný problém jako Ty - šla do bandu a až po té objevila tyto stránky a zjistila, že band vlastně vůbec nechce.....takže jsme to nějak probraly přes Sz a doufám i přes to, že se už dlouho neozvala, že ho přijala a že s ním bude spokojená - jsi po něm krátce, takže NIKDO nemůže vědět co a jak bude zrovna u Tebe - prostě ho vnímej jako berličku v hubnutí, ne jako nepřítele ve svém těle a uvidíš, že se spolu vžijete, držím moc palečky
Jinak co se týká tady toho "zmatku" na foru - tak to je dílo zdejšího administrátora, který "vylepšil" forum k lepší přehlednosti..... takže všichni vidíme výsledek...
včera jsem zavítala k
martičce a teda néé jenom, že od operace nebyla na kontrole, ostuda jedna, tak říkala, že sem na forum už nechodí, protože se tu nevyzná, že je to nějaké dokur*ené....tak jsem jí uvedla do reality, jak to s tímto forem je.....
JINAK ZDE SE MŮŽETE STÁLE VYJÁDŘIT K FUNKČNOSTI FORA, JEHO ZMĚNÁM A ÚPRAVÁM....
viewtopic.php?f=5&t=942 
A dnes uklohním jen polévku - ještě nevím jakou, ale nudlovka to nebude

asi i zapnu pračku a opět i žehličku....