Zdravím všechny a zároveň se omlouvám, že na SZ odpovídám později či ještě později. Podstatný ovšem je, zadat "předmět", aby se ke mně SZ vůbec dostala, že?
Dnes jsem celý den poctivě až do pozdního večera ležela v posteli a dokonce si tvrdě spala, páč včera jsem si tedy s tou hnátou užila. Takže dnešní oddychový režim mi pomohl a noha se zlepšila. Zato se hlásí jiné odraženiny a modřiny, ale to je dobrý. Jsem zvyklá.
Kdo to ještě neví, tak já jsem opravdu NOČNÍ (ale ne pták) SOVA. Chodím spát po ranních červáncích a vstávám odpoledne. Pokud tedy nemám nějaké neodkladné denní povinnosti, tak fakticky ve dne chrním. Exot, vždyť víte. Kdo mě potřebuje, musí mi dát vědět předem či mě vzbudit. Jak? Nejspíš pevnou linkou. To je jediná možnost.
Lubinko já vím, však s Tebou počítám. A taky vím, co na Hrubáčka chystáš, ty opice jedna!
Věrčo...ohlas bossáka ..."HEZKÝÝÝ!!!", takže seš "ta s prořízlou hubou" (teď už to můžu napsat, nudle mám v kapse

) a zároveň "hodná nudlářka". A vůbec, teď Ti můžu napsat všechno, seš v takové euforii z příchozího ořezu, že odpustíš všechno a všem. A víš co? Vrrrrrrr, závidím Ti! Na druhou stranu...přeju Ti to. Přej a bude Ti přáno...no tak teda čekám, že tu svou tloušťku mi taky někdo pomůže pokořit.
Hele
Qwysko co máš proti Pájovi?

Mně třeba tatínek, když jsem byla malá, říkal "žežulko" a nebo "kakuku"! Co máš proti Pájovi? Ptám se, co máš proti Pájovi???

Však já do Tebe vidím, nedostala jsi ty pusinky, v tom to bude, žárlivko!
Klokane tak jak je? Věřím, chlapče, že určitě zase o něco líp!
Éčko drž se! Něco jsem Ti písla v SZ, ale jak radí Rozina, hlavně se řiď doporučením doktora!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014