Zdravím všechny...no tak ona to Lubinka tušila správně...že ta koza sánská (rozuměj Věrča) to všechno práskne na foru. Já dostala příkaz o tom radši nepsat, aby se to nezakřiklo (neboť dnes u ní Hrubáček vůbec nebyl, projednávala to s takovým mladým taky fešným doktorem), ale příslib má a zítra ráno to Hrubáček schválí oficiálně. A Lubinka je přešťastná, velké štěstí, že je vysoko do stropu...jinak by ho prorazila palicí při výskocích. Jen nevím, jestli zítra za ní budu moct jít, protože a jelikož jsem něco provedla. Jo, ale nechtěně. Nabídla jsem jí žvýkačku. Za chvíli auuuuuuuuuu, začal ji bolet zub. No a pak jsem si uvědomila, že ji navíc ještě mohlo nafoukat do pusy z klimošky, když jsem ji vezla z nádraží. Takže to jistila kapkama proti bolesti a moc doufám, že se jí to usadilo. Protože to bych teda strašně nerada, abych jí to překazila. No a teď si klidně řekněte Vy o mně, že jsem koza sánská

.
Jajo a což takhle dát si jedno sousto a čekat a čekat a čekat a pak zas jedno sousto ... já jsem ze začátku po bandu uždibovala, protože najednou jsem 3 sousta teda nedala. Myslím tužšího. Doktor mi řekl, že když celý den uždibuju a hubnu, že "může být". A po doplnění jsem vždy najížděla tekutá, kašovitá a pak teprve tuhá, ale po pravdě, tuhou jsem ráno s bandem nedala nikdy. Až teď, ale to na to zase zapomínám, takže stále snídám kafčo s mlékem.
Mattonko helejse, to nejnííí možný, dyk Ty seš pořád tak zapřažená, jak tažný zvíře a na metříku nevidím změnu...to mi neříkej, že nehubneš...a jestli ne, tak to je dobře, to se přeměňuje tuk ve svalovinu!
Věrčo tak 503 nedopadla, jsou tam teď chlapi, ale tužtičkou jest na pořádku napsáno, že ve čtvrtek tam dorazíš a že bys tenhle pokoj móc chtěla. Kdyby mezitím mužský propustili domů, tak Tě prsknou tam a Lubinku Ti tam převezou. Ale dopředu opravdu není nikomu známo, možná nakonec skončíš na 500. A teda vedro na pokoji bylo děsný, takže zabednit okna, žaluzie a otevřít dveře na chladnější chodbu...jo a Lubinka je na té posteli, co ležela teď její mamča po abdo. Tak jí to, holce, určitě přinese štěstí, protože AlenkaM má ořez nevídaně hezky udělanej a ani ťuk problémů.
Věrčo, chvátáš, chvátáš...myslíš, že ještě zbyde čas na Lubinčiny nudle? ...kdyby ne, zase se rozdělím. Ale tentokrát je pěkně odvážím, aby to bylo spravedlivý

.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014