Dobré ráno všemVlčice gratulka, je z tebe jiný člověk a za tak krátkou dobu si se opravdu moc změnila, takže ... klobouk dolů-sluší ti to moc
bossice no, pohybu mám více než dost (na zahradě

) ale váha stojí, no nevadí, vím, kde je zakopaný pejsek je to jedno strašně moc důležité slovo a to poslední dobou flákám... práce je opravdu dost a někdy není čas a taky zapomenu no a výsledek je vidět, nehubnu
verca fůůůůůrt ti říkám, nehubni, budem tě hledat ale ty néé, a tady to vidíš... na srazu ti dáme zelenou vestu, aby si na fotkách byla vůbec vidět....
Jinak už se ti to krátí, tiše závidím, já se nedočkám, ale přeju ti to, máš za sebou kus cesty a odměna je zasloužená... takže tfuj,tfuj, tfuj... a s Lubinkou na pokoji... nooo holka, pamatuji si slova Hrubáčka v čekárně

.... takže Lubinka zůstane na č.500 a ty na druhé straně chodby
rozina válecí den mám dneska já, od zítra do pátku makám, tak dneska jsem si řekla, že po dlouhé době si dám volníčko, žádná zahrada, žádný úklid, jen uvařím (vepřo, knedlo, zelo) a upeču něco z listového těsta-rychlovka, takže dneska skoro nic nedělám....
Jinak se bohužel nezůčastním srazu v Harrachově 
už je to definitivní a nezměním to... takže mezi prvníma jsem se těšila a hlásila a nakonec nepřijedu.
Příští sobotu odjíždíme na 14 dní na dovolenou (slovensko+morava), po dovolené mě čeká úklid po rekonstrukcích třech garsonek na pensionu a pak jdu 23.9 na operaci (jinou než bariatrickou) takže asi tak