Ahoj Lauritania

. Píši na Tvůj dotaz v "představení" - jak bylo po operaci... To víš, je potřeba si přiznat, že je to operace e ne zase tak malá. Moc mi pomohlo toto forum. Je tu spousta informací a zkušeností a hlavně - ať jsem napsala komukoli, vždy mi odpověděli (lze psát i přes soukromé zprávy konkrétním osobám). Také bylo hrozně dobře, že jsem na operaci byla V Břeclavi - skvělý operatér, výborný personál a super prostředí.
Jinak - pár dnů po operaci mi bylo "těžko" - měla jsem 3 dny drény, člověk začíná pít - což mi nešlo, ale opět mi pomohlo, že mi holky z fora napsaly, že jim to taky nešlo, že také znají velké tlaky v žaludku atd., ale že se to upraví (v Břeclavi je v nemocnici wifi, ale ta je asi dnes všude - v Turnově určitě taky). Z fora jsem věděla, že dost žen po operaci dostává menstruaci, což mne dva dny po operaci potkalo. To nebylo moc příjemné, ale vše se zvládlo. V nemocnici nebylo problém požádat o injekci proti bolesti. jak jsem psala, personál byl opravdu skvělý. Co mne však překvapilo bylo to, že jsem byla týden opravdu velice unavená - pro mne netypický stav. Ale i to časem přešlo - hlavně mi pomohlo, že jsem pak doma začala více chodit. Jinak nevím, co by tě zajímalo, když tak se ptej - teď už je mi fajn.

.