zdravím.....
jak už jsem psala v domlouvacím kupéčku... dnes jsem musela na rychlo a nečekaně navštívit Turnov a Hrubáčka.....
tata mi ráno utahuje stahovací pás a najednou mi říká - týý jo viděla jsi tady tu bouli??

říkám néé, kde?? - no byla na levém kyčli na konci jizvy a je pravda, že ta strana je už od nemky citlivější, než strana pravá.... tak to ještě chvíli zkoumáme - nic červeného, nebolelo to - pomačkávám to a najednou vidíme, jak při každém zmačknutí boule jede jakoby pod kůží podél jizvy až doprostřed břicha tekutina, vzduch nebo prostě něco...... a na straně pravé nic takového... první, co mě napadlo - voda a komplikace, které měla
Vendy....takže si říkám - bezva, je čtvrtek, pan doktor má ambulanci, jdu mu cinknout....takže odpověd byla, že to voda být může...ale po telefonu....

... takže jsme se domluvili, že do hodiny a půl tam dorazíme....
Koukal na to, také si vůbec nebyl jistý, koukala na to i mudra - různě to pomačkávali atd - no nakonec usoudili, že by tam něco být mohlo a pro jistotu mě poslali na ultrazvuk - ten
NAŠTĚSTÍ žádnou tekutinu v okolí jizvy, ani od prsou dolů neprokázal.....takže se ulevilo mě i doktorovi...tekutina se prokázala na 2 místech, v oblasti svalů...ale to je ještě z operace, to se vstřebá, je to málo.....
Takže mi při té příležitosti dochtůrek vytáhl i stehy - nejprve chctěl jen ty zelené, ale pak usoudil, že už vytáhne všechny - i mašličky - takže huráááááááááááá, jsme bez stehůůůůůůů
Jo a jen taková maličká zajímavost - už to není pan doktor, ale náměstek.. (to my už víme z pobytu v nemce) a to by jste se divili, jakou práci dá jiným doktorům se opravovat z doktora na náměstka
Eriko to my jsme v nemocnicích cca 5-7 dní a žádné gastrohadičky nemáme !!
Jinak u nás je
tekutá strava 14 dní a dalších
14 dní je strava kašovitá a po měsíci najíždíme na
stravu pevnou, normální tak koukám, že vy to tam máte úplně jinak, než my tady

ale hlavní je, že už papáš také normální stravu
bambulko u mě bylo první snad rizeto a také noky s vepřovou panenkou na smetaně s houbami

musela bych kouknout do jídeláku.....ale rizeto si pamatuji dobře