MONDULE přeji brzké zotavení a rychlé odhazování kilíček
Byli jsme s Petrou v úterá na kontrole v ÚVN a u obeziotologa, obě nás pochválili, že za rok ubytek dobrý, Petře už chirurg řekl, aby už nehubla

No mě se váha konečně zase hýbe správným směrem a tělo se vzpamatovává ze skoro 3 měsíčního hormonálního šoku, já už se taky dávám dohromady. Dnes vyklízím kancelář, mají mi v úterý nově vymalovat a dát nový koberec, no mám tu v těch obr skříních za těch 5 let co tu sedím pěknej bordel, jsem papírovej čert,asi hodím do krabic sirku a mám roztříděno vyčištěno

Pro zaměstnání mozku rozjíždím najetí nového programu pro náš interní intranet, no mám práci na minimálně 1/2 roku, do toho mi ještě dojíždí fůze a problémi s Tím spojené , už jsem musela i vyprudit, že si to v účtárně špatně kontrolují a stále se něčemu diví a já pak s Tím mám práci, občas by mi nevadilo poslat virtuální lepanec
V pátek mám volníčko a budu doma relaxovat, odpoledne jedeme s kamarádkama slavit narozky do hor,ale jen na 1 noc no a v sobotu, v sobotu možná přijde koouzelník a vytáhne v Praze Kachnu s Petru z klobouku

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.