Ahoooooj všichni! poslušně hlásím, že jsem již doma z nemky, jupí

V pondělí na sál, byla jsem tam dvě hodky, jelikož jak docent řekl, jsem jim to zkomplikovala- nemohli tu bandáž přes četné srůsty najít- ono není se co divit po tolika letech. Takže si zavolali na pomoc endoskopisty a pomocí nich se potvůrka bandáž našla.
Převoz na oddělení a večer jsem už ukecala sestřičku, že nepůjdu na mísu, ale na záchod- klaplo to, celé pondělí i úterý mě děsně bolelo rameno- potvora vzduch, ale hodinu od hodiny se to lepšilo a dnes se sice cítím jako bych dostala nakládačku, ale jsem v pohodě. Stravu kašovitou, bolesti nepatrné. Při vizitě mi vytáhli dren a řekli, že zítra budu moci jít domů, protože manžel jede na služebku a byl by problém s tím kdo by mne odvezl domů, tak jsem se jen zeptala, zda by byl problém propustit mě už dnes, netlačila jsem na pilu, kdyby řekli ne, tak bych tam zůstala, ale docent souhlasil a tak jsem byla štěstím bez sebe....doma spím a něco čtu, tak jako v nemce, žádná velká zátěž. V pondělí jdu vytáhnout stehy a 19.10 pro termín k další operaci- jak mi docent sdělil bude to TUBU, takže spolubojovnice, jedeme dále krůček po krůčku a není možné aby jsme toho vytouženého cíle nedosáhly....všem Vám moc děkuji za podporu před operací, jste zlaté

40 let, nejhodnější manžel pod sluncem, 4 děti
1997 - pevná bandáž, Jičín
2011 - 19.9. odstranění bandáže MUDr. Holéczy
2011-
TUBU 1.12.2011 -MUDr. Holéczy