QWYS ahoj odpuštěná a vypuštěná, tak snad Ti už bude lépe a nebudeš trávit tolik času na WC, plánujeme na říjen srazík v Litvínově, nechystáte se sem zavítat?
Alena s tím překousáváním kablíků to máš špatný, to naše ušatý torpédo "naštěstí" den předtím, než jsem si pro ní jeli k chovatelce překousala el. kabel k PC a dostala pecku,že kvičela zalezla na půl dne, no nic se jí nestalo, ale kabelů si teď ani nevšimne a, že jich to máme

tak třeba by chlupáče vzpamatoval nějakej takovej šok, ale nechci Ti to přovolávat, holt budeš muset počkat až z toho vyroste.
Dada73 u profesůrka dobrý, přijeli jsme tam ráno před desátou, a už tam měl plno, byl po dovolený a ještě ordinoval jen do 11:00 původně nás chtěli z kartotéky poslat pryč, že je tam hodně lidí, ale nedali jsme se, protože jsem tam v pondělí volala jestli tam bude a jestli se stále nemusí objednávat řekli, že můžem přijet, no a když jsme ji řekli odkud až jsme tak nás vzali, nakonec jsme odcházeli v 10:45, frčelo to docela rychle, za námi byli ještě minimálne 4 lidi.
Jinak se už těšíme na sobotu, doufám, že budu v pořádku, byla jsem dnes na kontrole na gyndě a podle ultrazvuku mi tam něco zůstalo, tak mi píchli injekci na stažení dělohy a musím doufat, že to ze mě do pondělka vyjde,jinak mě čeká příští týden revize revize

No doktor se ptal jak se ke mě chovali v nemocnici, tak jsem mu řekla o tom jak na mě byla nepřijemná doktorka na příjmu a co mi řekla, tak říkal, že to tak nenechá a zavolá primáři, že to si nesmí dovolit a že ona není od toho,aby rozhodovala kdo smí a nesmí otěhotnět, že je to samozřejmně mé rozhodnutí a oni mě mají jen informovat o rizicích a že to od ní bylo i blbí, když mi to říkala v mé situaci, takže na případný druhý zákrok chce abych šla do Chomutova, no jestli opravdu bude do těch Teplic volat, tak by mi tak už asi nezměřili ani teplotu

Takže já budu teď doufat, že si mé tělo poradí samo a nebudu muset znova do nemocnice, bylo by to teď už horší jsem už zase na warfarinu a toho se bojí i zubařka, když mi má něco dělat

Taky mi doktor řekl, že až otěhotním tak bude trvat na tom,abych zůstala doma, což jsem teda v plánu neměla vůbec, chtěla jsem být stále alespoň jednou nohou v práci, teď když mě chtěl nechat doma jsem o odmítla, ale podruhé mi asi nic jiného nezbyde , ale stejně budu pracovat z domova, jen to budu muset ošéfovat s šéfem, zadara ani Kachna nehrabe

Omlouvám se za román

a přeji hezký večer, mě už začíná působit injekce a mám pěkný tlaky, ještě,že mám zítra volno a můžu se doma válet

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.