Ahoj holky,
Tak musím moc poděkovat zlaté
sojce za rezervaci pokoje, minidovču strávíme u nich, už se moc těším, taky doufám, že jí doktůrek brzo pustí a potkáme se live
Od včerejší zprávy od doktora,že nemusím do nemocnice je mi o hodně lépe a tuto kapitolu jsem uzavřela a jdu optimisticky vpřed, taky jsem měla v plánu po cestě od doktora koupit nový župan v Lidlu, ten co mám je ohrovnej a zabírá mi ¾ tašky, ale nekoupila jsem ho rozhodla jsem se, že do nemocnice už nepůjdu až někdy k porodu
Jinak já po opce měla chutě strašný, měla jsem pocit,že bych sežrala co vidím,ale přešlo to celkem rychle jakmile jsem přešla na kašovitou tak to bylo v pořádku, taky mě vyléčil jeden experiment, vzala jsem lučinu, že si jí mixnu z mlékem,a jak jsem měla hlavu v lednici tak se tam na mě smála klobáska, no a já tele jsem kousek vzala a mixla to s tím dohromady, no radím nedělejte to větší hnus fialovej jsem neochutnala, takže to letělo do odpadu a já měla po chuti
Dnes se mě kolegyně ptala kolik mám dole od opky, tak jí říkám, že 37 a ona to musíš mít více, ne opravdu nemám, ale celkově od svadby (2005) je to 62 Kg, fuj jak jsem to unesla nechápu.
Nedko tak termínek koukám celkem rychlovka, všem přeji rychlou rekonvalescenci a těm co čekají ať to ubíhá

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.