Alenko
diky... No nevemou me nikde jen kvuli tomu, ze nepusobim "reprezentativne", myslim, ze vsichni vime, co to znamena. Nekde se to popisuje jako prijemne, reprezentativni vystupovani, ale neznamena to nic jineho, nez ze nesmi byt clovek tlusty a ze se o sebe musi trochu starat, aby nechodil v pytli a tak. No ale spis vemou cloveka v pytli nez tlusteho cloveka v saku
Tak uvidime, co bude. No je otazka, zda by mi vubec dali podporu, kdyby me vyhodili. Takze ja bych byla opravdu na dlazbe. Ze ja sem si nekoupila malou zahradku a mobilhaus
Verco,
zkousime to u jine banky, pokud odhad vyjde tak, jak jsme se predbezne bavili, ze by mel vyjit, vzala bych si u te banky uver hypotecni a obycejny, kdy bych splatila pujcku na kotel a doplatila do hypotecniho uveru castku takovou, aby jistina delala 85 % odhadni ceny nemovitosti. Mela bych se to dozvedet co nejdrive, doufam, ze uz zitra, protoze od toho odhadu se vse odviji.
Dokonce i moje stavajici banka mi udelala nabidku a snizila sazbu, takze ONO TO JDE, KDYZ SE CHCE, ta nabidka plati do pondeli, takze ted furt jen cekam a vcera jsem treba vstavala ve 4, jeli jsme do prace a ja z prace jela do Kolina na katastr vlakem, pak zpatky do prace, pak autem rano zase z prace - a pak sem prisel odhadce.
No a jeste jsme nevyresili ani revizi komina, pac se chce kominik podivat za dum, a to je cizi pozemek, takze se tam bude zase muset vlezt po zebriku, nadhera. Jenze topna sezona uz pomalu zacina, takze se to urychlene musi poresit... zatim netopime... a je tu ziminka

ale mela jsem zaplou troubu, tak jsem ji pak nechala otevrenou dojit

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA