Nedá mi na toto nezareagovať...presne súhlasím s
erytrin píše:
Asi to tak bude lepší tvé poslední vyjádření... Nevim proč ti vadí že někdo něco opakuje...
když si posbírala veškerou moudrost tak že sem chodíš ještě? 
Je to ubohý, buďmě rádi za lidi co se snaží druhým pomoci, poradit, a pokud to pro tebe neni podstatný tak se přes to přenes a nemusíš kvuli tomu dělat hned dusno! Nedivil bych se kdyby se pár lidí kvůli tobě bálo cokoliv psát aby tě to náhodou nevytočilo... chce to trochu tolerace ...
Ja som tu začala chodiť pre múdrosti od vás, ktorí týmto žijete už nejakú dobu, no tiež som si pripadala, že nie všetci sú ochotní reagovať na otázky a že otravujem stále s tým istým...ono, keď človek hľadá odpovede na tak závažné veci, ktoré mu môžu zmeniť život, tak je potreba trošku tolerancie, empatie...

Je veľa ochotných dušičiek, ktorým nevadí opakovať to isté aj stokrát, keď to niekomu pomôže...a o tom to je...vy ste tiež nevedeli všetko hneď, viem, že to tu niekde je, ale úprimne, kto má čas, prečítať to tu všetko od začiatku?
Ja tieto veci o špotre mám už tiež toľkokrát načítané, teoretik som

, no neotravuje ma čítať to zas a znova. Keď nás niečo nebaví, tak to ignorujeme, načo mrhať energiou na urážanie, osočovanie, ponižovanie ostatných...